Voor het eerst met onze Miley bij Kelly en hulp geweest, heel duidelijk wat ze gaat doen hoe ze het doet en ook dat ze een huidanalyse doet. Na ruim 1 uur hebben we onze wolbal weer opgehaald en ee... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Super lieve meiden! En een prachtig mooi resultaat super blij mee. Makkelijk te bereiken ook. Ze houden je op de hoogte met leuke foto s en filmpjes!
Helaas na wat slechte ervaringen elders hier terecht gekomen en met veel warmte ontvangen. Mijn Pommetje heeft helaas de BDS en daar is nooit eerder naar gehandeld vanuit andere zogenaamde pomerianen... Zobacz więcej
Altijd even lief voor mijn drie hondjes , zelfs voor mijn twee hondjes die best veel meegemaakt hebben in hun leventje voordat ze bij mij kwamen , daar knuffelt ze mee , ( terwijl ze het liefste an... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Pom Salon Zuidplas is gespecialiseerd in het trimmen van jouw Pomeranian. Wij zorgen ervoor dat jouw geliefde beestje er altijd op zijn best uitziet. Jouw Pomeranian zal met alle liefde en geduld verzorgd worden. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en geef jouw Pomeranian de verzorging die hij/zij verdiend.
Dane kontaktowe
Holandia
- pomsalonzuidplas.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Super goede pomsalon met veel kennis.
Super goede pomsalon. Knippen zo mooi in model en zijn zo lief. Pom krijgt een echte Diva spa behandeling. Foto's en filmpjes die je toegestuurd krijgt zijn zo schattig. Kortom een echte aanrader.
onwijs tevreden met de service
onwijs tevreden met de service. Super mooi resultaat en een happy Pom kindje 🥰
Echt een top salon voor onze pomeriaan
Echt een top salon voor onze pomeriaan! Heel veel ervaring heeft Kelly en fijne tips…En bovenal heel rustig en lief 🥰 voor de hondjes 🐶
Vandaag voor de 2e keer bij zoon Salon…
Vandaag voor de 2e keer bij Pom Salon Zuidplas geweest en weer heel tevreden. Aardig, liefde voor de hondjes, neemt de tijd voor je en voor je hondje. Bedankt meiden!
De beste die er is
De beste die er is. Gaan al vanaf pup met onze Teddy. Prachtig getrimd, kundig, geduldig, lief en altijd goede raad. Erg blij met deze dames.
Rox gaat er met plezier heen en ik haal…
Rox gaat er met plezier heen en ik haal er haar mooi weer op ,altijd leuke foto’s op de Ap leuke lieve aardige meiden weten wat ze doen een aanrader
Nieuwe klant met vachtprobleem
Vandaag voor het eerst met ons kleine pommetje geweest, en wát een fijne ervaring! 💛
Hij werd met zoveel liefde en geduld behandeld, alsof het hun eigen hondje was. Geen stress, geen angst, alleen maar ontspannen snuitjes en kwispels. 🐶✨
Ik vond het zo bijzonder dat hij niet vastgemaakt werd, maar gewoon vrij mocht zijn tijdens het föhnen en kammen.
We zijn niet alleen met een prachtige, zachte vacht naar huis gegaan, maar ook met een blij hondje. Wij tellen de dagen af en tot de volgende keer!
Koekie 🐾
Een professionele salon
Een professionele salon . Zijn heel lief voor je pom . En ze worden vakkundig getrimd.
Keep on going. This way 🍀
Fantastische service en een blije pom ⭐️
Fantastische service en een blije pom ⭐️
Vandaag voor het eerst langs geweest met m’n pommetje van 1 jaar. Dit was ook zijn eerste behandeling bij een salon. Hij heeft vachtproblemen. Via via kwamen wij hier terecht en wat zijn we blij!
Ons pommetje is van nature een nerveus beestje en heeft liever niet dat je teveel aan ‘m zit. Daarom was ik ook enorm nerveus voor de behandeling en om hem achter te laten. Eenmaal binnen was dat helemaal weg. Een schone trimsalon met een prettige sfeer, duidelijke uitleg en natuurlijk kundige trimmers die echt de tijd nemen voor je diertje. Tussendoor heb ik verschillende filmpjes ontvangen en tegen alle verwachtingen in deed hij het super goed!
Wij zijn erg tevreden en komen zeker terug (we hebben al maanden doorgepland)
Ik ben super tevreden over deze…
Ik ben super tevreden over deze trimsalon! Mijn hondje ziet er na elk bezoek weer helemaal top uit. Netjes getrimd, heerlijk fris en duidelijk in goede handen geweest.
Wat het extra leuk maakt, zijn de geweldige en vaak hilarisch foto’s en video’s die ze achteraf sturen of delen. Echt een leuke verrassing!
Een dikke aanrader voor iedereen die zijn viervoeter goed en met zorg behandeld wil zien. Wij komen zeker steeds weer terug! 🐶✨
Beste salon ooit!!
Beste salon ooit!!! Ontzettend lieve dames met veel kennis!! Al vanaf puppy ga ik bij deze dames en dit zal niet meer veranderen! Je merkt dat ze met liefde jouw hondje behandelen🩷
Beer is altijd erg op zijn gemak bij…
Beer is altijd erg op zijn gemak bij lieve Kelly.
Hij vindt het erg moeilijk om mensen te vertrouwen, maar Kel heeft zijn volledige vertrouwen gewonnen.
We krijgen de leukste filmpjes en foto’s toegestuurd. Hij wordt elke 6/7 weken perfect getrimd, wij zijn altijd super blij als hij weer is geweest.
Top service
We komen nu bijna 1 jaar bij Pom Salon Zuidplas en onze Bikkel ziet er altijd weer knap uit na zijn behandeling. Ook vandaag hebben we weer een knapperd in huis en helemaal klaar voor de vakantie 😊. Super nette salon en vriendelijk personeel. Na de afspraak ontvangen we altijd een appje met foto's van tijdens de behandeling en als hij klaar is. Top service.
Bij Pom Salon worden we altijd…
Bij Pom Salon worden we altijd hartelijk ontvangen en krijgen we fijne tips voor onze Pamuk. We zijn heel tevreden!
Super service bij de beste: Pomsalon Zuidplas
Bij Pomsalon Zuidplas wordt er met zorg en aandacht gekeken naar de hond, en voel je je gehoord en gezien als klant. Wij hebben een pomeranian die vachtproblemen heeft, met de juiste behandeling krijgt zij langzaam aan haar vachtje weer terug. Elk hondje heeft weer een ander soort vacht, er wordt een behandeling op maat geboden. Heel blij met de meiden van Pomsalon! Wil nooit meer ergens anders naar toe. De hondjes voelen zich op hun gemak doordat er geen grote honden rondlopen wat we bij een andere salon wel zagen en de hondjes erg angstig van werden. Hier straalt de salon en de eigenaar veel rust uit, wat ook weer effect heeft op hoe de hondjes zich gedragen. Ik zou nog wel een a4 vol kunnen schrijven, maar hou het hierbij. Je hoeft niet meer verder te zoeken, deze salon is gewoon de beste voor je mooie hondje!
Zo blij met Pom salon Zuidplas
Ik ben zó blij met Pom salon Zuidplas! 🐾 De meiden daar zijn supervriendelijk en echte professionals. Ze behandelen mijn Pomeriaan altijd met zoveel liefde en geduld. Ze hebben veel kennis , met elke vraag helpen ze je en ze zijn altijd eerlijk.
Daarnaast is het er ook nog eens gezellig: je kunt er leuke spulletjes kopen , goeie voeding en ze maken altijd de schattigste foto’s en filmpjes na en tijdens de trimbeurt. Mijn hond komt er niet alleen prachtig uit te zien, maar voelt zich ook altijd op zijn gemak. Echt de liefste meiden – een dikke aanrader!
Wij zijn nu sinds vorig jaar oktober…
Wij zijn nu sinds vorig jaar oktober klant bij pomsalon
En super tevreden
Met liefde en vertrouwen verzorgen ze onze pom
Het leukste vinden wij stiekem zelf de foto’s met leuke accessoires die we altijd na afloop krijgen
Toppers 🩷
Pootje van Mina
De beste salon voor je pomeriaan
Al langere tijd klant bij Pom Salon Zuidplas en dit is de beste salon voor je pomeriaan! Mijn hondjes worden altijd met alle liefde verzorgd en super mooi geknipt 🫶
Ze is de allerbeste!
Ze is de allerbeste!
Ze is een hele lieve meid die hard en netjes werkt, m’n hondje ziet er altijd prachtig uit als ik hem weer ophaal.🩵 Teddy en ik komen er heel graag!
Top salon!
Top salon!
Kel weet precies wat ze doet en behandelt geen enkele Pom met minder aandacht. Heb je wensen? Geef ze gerust door, er wordt overal rekening mee gehouden. De honden voelen zich helemaal op hun gemak in de salon. Kel heeft veel verstand van Pommetjes en kan je daarom ook duidelijk adviseren over wat wel of juist niet aan te raden is.
Mijn pom ziet er altijd weer top uit, en krijgt alle aandacht die hij verdient.
Voor ons geen andere salon meer!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.