Voor het eerst met onze Miley bij Kelly en hulp geweest, heel duidelijk wat ze gaat doen hoe ze het doet en ook dat ze een huidanalyse doet. Na ruim 1 uur hebben we onze wolbal weer opgehaald en ee... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Super lieve meiden! En een prachtig mooi resultaat super blij mee. Makkelijk te bereiken ook. Ze houden je op de hoogte met leuke foto s en filmpjes!
Helaas na wat slechte ervaringen elders hier terecht gekomen en met veel warmte ontvangen. Mijn Pommetje heeft helaas de BDS en daar is nooit eerder naar gehandeld vanuit andere zogenaamde pomerianen... Zobacz więcej
Altijd even lief voor mijn drie hondjes , zelfs voor mijn twee hondjes die best veel meegemaakt hebben in hun leventje voordat ze bij mij kwamen , daar knuffelt ze mee , ( terwijl ze het liefste an... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Pom Salon Zuidplas is gespecialiseerd in het trimmen van jouw Pomeranian. Wij zorgen ervoor dat jouw geliefde beestje er altijd op zijn best uitziet. Jouw Pomeranian zal met alle liefde en geduld verzorgd worden. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en geef jouw Pomeranian de verzorging die hij/zij verdiend.
Dane kontaktowe
Holandia
- pomsalonzuidplas.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Professioneel en met liefde voor ieder…
Professioneel en met liefde voor ieder hondje!
Dankjewel lieve Kelly en Demy voor de…
Dankjewel lieve Kelly en Demy voor de fijne behandelingen en goede zorgen voor Lio! Ik kom er al sinds Li 16 weken oud is en altijd worden we met een glimlach en veel liefde ontvangen! Kortom de beste Salon voor je Pom! 🤍
Ze zijn super deskundig
Ze zijn super deskundig. En frenkie en teddie zien er op en top uit als ze er zijn geweest. Ze ruiken dan heerlijk. Ik krijg advies en ze geven tips. Ben super tevreden.
Je krijgt altijd foto en een film toegestuurd.
Kelly en de meiden zijn altijd super…
Kelly en de meiden zijn altijd super lief voor je hondje en leveren top werk! Altijd tevreden en nooit klachten.
Gigi wordt altijd super mooi geknipt
Gigi wordt altijd super mooi geknipt, de dames zijn super lief en goed in hun vak ! Gigi is altijd blij om de Pomsalon te bezoeken en haar kleine pomvriendjes te zien 🥰
Mijn ervaring met Pom salon Zuidplas is…super
Mijn ervaring met Pom salon Zuidplas is fantastisch, mijn hondje ziet er altijd prachtig uit en je wordt goed begeleid voor goede vachtverzorging voor thuis.
De meiden zijn ontzettend lief voor mijn hondje en mij. Ze zijn heel professioneel.
Kortom als je je pommerian goed wil laten verzorging zou ik deze salon adviseren.
Bedankt Kelly voor de altijd goede behandeling van mij kanjer( Kobus).
Groetjes Sjef
Beste trimsalon van Nederland
Beste trimsalon van Nederland! Super lieve meid(en) ook en heeft veel liefde voor alle hondjes en baasjes 🤍 toppers!
Hondjes worden super mooi geknipt en…
Hondjes worden super mooi geknipt en ook nog snel, zodat de hondjes snel weer kunnen worden opgehaald. Super bedankt meiden
Echt een top salon
Echt een top salon. Ik breng mijn pom al sinds hij pup is en zij heeft altijd goed advies gegeven omtrent zijn vacht. Bezit voldoende kennis hoe zij moet omgaan met de vacht van mijn hond, ik ben echt super tevreden. Liefs Kim & Coco❤️
Al bijna 3 jaar komt kenzo bij Pom…
Al bijna 3 jaar komt kenzo bij Pom salon Zuidplas.
Ik ben altijd super tevreden met het eind resultaat.
Ga zo door lieve meiden !!
🩷🫶🏼🙏🏼
Onze Joop wordt altijd warm ontvangen
Onze Joop wordt altijd warm ontvangen. Vol liefde en passie staat deze salon voor je hondje klaar. Ze zijn zo lief en kundig, je laat je hondje met een gerust hart achter.
Fantastische plek om te komen
Fantastische plek om te komen. De dames zijn erg vriendelijk & zorgen ervoor dat de Poms weer stralen na een bezoekje! Aanrader :)
De beste echt toppers mooie salon
Fantastische salon
Fantastische salon, de allerbeste voor je pomeriaantje. Met veel liefde en toegewijde passie doet Kelly haar werk. Dikke aanrader.
Pomsalon Zuidplas is top!
Het was de eerste keer in deze salon op aanraden van een kennis. Wat zijn wij geweldig geholpen, mijn hond is normaal voor en na het knippen helemaal van slag. De manier hoe hij hier opgevangen en behandeld wordt hebben hem helemaal gerustgesteld. Ik heb direct een vervolgafspraak gemaakt!
Dank voor de goede service!
Super leuk bedrijf
Super leuk bedrijf! Mijn lieve hondje komt na iedere afspraak weer helemaal mooi mee naar huis, en je kan natuurlijk niet de fantastische filmpjes op Insta vergeten! Zeker een aanrader 💕
Een hele goede en fijne trimsalon voor…
Een hele goede en fijne trimsalon voor de hondjes! Ze hebben enorm veel verstand van het ras en maken er altijd een feestje van! Lieve meiden, maar nog veel belangrijker .. weten echt wat ze doen ! Ik ga nooit meer ergens anders.. 🤎
Erg professioneel en hele goede service.
Ontzettend goede en fijne service!
Zijn erg lief voor de hondjes en kregen zelfs leuke foto’s en filmpjes toegestuurd.
Ik kom al 2 jaar met mijn Pommetje bij…
Ik kom al 2 jaar met mijn Pommetje bij deze trimsalon en ben super tevreden! Hij wordt altijd met veel liefde en passie behandeld en dankzij de Ozonbehandeling is zijn vacht mooier dan ooit. Echt een aanrader!
Ik kwam binnen met een hondje met een…
Ik kwam binnen met een hondje met een vachtprobleem en allergie. Maar wat ben ik goed geholpen. De eigenaresse heeft advies gegeven en we zijn er samen mee aan de slag gegaan. Nu heeft mijn lieve Chloë haar vachtje weer terug en is ze weer helemaal de oude. Salon ziet er mooi uit maar is ook heel schoon! Kortom een aanrader.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.