PolterBoks Recenzje 17

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Timevis af grin

Vi havde en virkelig sjov polteraften med Polterboks! Det var mega fedt at se voksne mennesker finde deres legebarn frem & kaste sig ud i de mange forskellige udfordringer 😄

Der er virkelig mange spil med, langt flere end vi nåede igennem, så der er til timevis af grin & gode minder.

Kæmpe anbefaling herfra, hvis man vil skabe en festlig & lidt anderledes polterabend!🎉

19 kwietnia 2026

Polterboks er ren underholdning

Vi prøvede polterboks til min venindes polterabend og jeg var godt nok lidt skeptisk til at starte med - men indenfor 10 minutter var alle totalt committet og helt oppe i det røde felt. Det var virkelig overraskende underholdende. Kan varmt anbefales som underholdning 💪🥳

7 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Super sjovt spil til polterabend

Hvor er det dejligt at nogen har lavet en aktivitet, vi 100% selv kunne planlægge- OG det er billigere end alle de andre ting man typisk finder på. Og så var det oveni købet også det sjoveste jeg har lavet til et polterabend til dato! Kan kun anbefale det! Glæder mig allerede til næste gang!

19 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Virkelig sjovt og anderledes koncept

Virkelig sjovt og anderledes koncept! Genial aktivitet til en polterabend, hvis man ønsker at lave en fælles aktivitet som er sjov, prisvenlig og anderledes, end hvad man ellers tidligere har prøvet. Kan klart anbefale til dig som planlægger en polterabend, og vil arrangere noget, som alle ikke har prøvet tusind gange før! 5 stjerner herfra! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

26 kwietnia 2025
Oceniono na 5 z 5

This is a genius concept

This is a genius concept. A BOX that has everything you need for a fun time with your friends. I'm shocked this isn't already a huge business. If you want to laugh harder than you have before, try this out - you won't regret it!

17 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

sjoveste oplevelse, ja tak!

Noget af det sjoveste man kan gøre inden man smelter sammen med sin partner for evigt!
Vil helt klart anbefale!

2 kwietnia 2026

Tusind tak ! :D

Super sjov akitivitet!

Super sjov akitivitet!

De andre polterabender jeg har været til, har altid bestået af rejser eller andre dyre aktiviteter. Jeg må sige at man får lige så meget, hvis ikke mere sjov ud af PolterBoksen. Kan klart anbefale!

7 kwietnia 2026

Tusind tak for de skønne ord ! :D

En vanvittig fed oplevelse

En vanvittig fed oplevelse!

Har brugt så mange penge på oplevelser til polterabender. Det ender bare altid med at være dyrt og så meget transport.

Helt fantastisk sjovt (og letter ydmygende) oplevelse.

15 kwietnia 2026

Odpowiedź od PolterBoks

Det lyder til i har nydt det :D

Endelig noget nyt!

Endelig en Polterabend beskæftigelse som man ikke har set 100 gange før!
Jeg kommer til at anbefale også til andre begivenheder!

11 kwietnia 2026

Tusind tak for anbefalingen ! :D

Sjovt Polterabend spil

Et rigtigt sjovt spil!! Det er fyldt med sjove udfordringer, og skaber virkelig god stemning. Perfekt til at samle vennerne og skabe gode grin.
Kan varmt anbefales!

11 kwietnia 2026

Odpowiedź od PolterBoks

Tusind tak for den skønne anmeldelse :D

Virkelig sjovt

Virkelig sjovt!

Tror sjældent, jeg har grint så meget på én dag. Virkelig et genialt alternativ til polterabend-underholdningen – eller bare til en festlig dag med venner!

Stor anbefaling herfra 🙏🏼

5 kwietnia 2026

Odpowiedź od PolterBoks

Ejjj tusind tak, det er jeg virkelig glad for at høre ! :D

Polterboks er det fedeste!🔥

Polterboks er det sjoveste jeg har lavet til et polterabend so far! Super fedt setup og kanon at det bare kan spilles uden man skal tage alle mulige steder hen og miste tid i transport! Og så var det billigere end alle de andre alternativer. 10 stjerner herfra!
Selvom jeg kun kan give 5!🔥❤️🔥❤️🔥

4 marca 2026

Odpowiedź od PolterBoks

Fedt fedt fedt ! Det er alt hvad vi kunne have håbet på !

Helt vildt fed

Helt vildt fed, energisk og sjov selskabsleg, hvor man virkelig for grint og hygget sig!
Kan kun varmt anbefale!

23 marca 2026

tusind tak ! :D

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej