Virkelig god oplevelse! Jeg er super tilfreds med mit køb. Produktet lever fuldt ud op til forventningerne og virker både gennemtænkt og i rigtig god kvalitet. Det har været et kæmpe hit derhj... Zobacz więcej
Jeg købte MagicWall fra Nordic Play Company som gave, og den blev rigtig godt modtaget. Fødselaren nød at tegne på den og lege med bogstaver, så den blev taget i brug med det samme. Nem at sætt... Zobacz więcej
Købte en MagicWall og ret skuffet over produktet. Fulgte retningslinjerne og væggen skulle være perfekt, men alligevel faldt den af efter kort tid - ville ligesom ikke rigtig klistre :/ Har... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Hos Nordic Play Company brænder vi for at skabe leg, bevægelse og kreativitet i børnefamilier – på en måde, der passer smukt ind i nordiske hjem. Vi designer og udvælger legetøj og indretningsløsninger, der ikke bare underholder børn, men også støtter deres motoriske udvikling og fantasi. Vores produkter kombinerer funktionalitet, æstetik og kvalitet. Det betyder, at du som forælder ikke behøver at gå på kompromis mellem et hjem, der ser indbydende ud, og et hjem, hvor børnene kan udfolde sig frit. Fra vores populære magnetiske kridttavler, hvor børn kan tegne og lege med magneter, til små trampoliner i rolige pastelfarver – alt er skabt med omtanke for både børnenes trivsel og hjemmets indretning. Vi lægger vægt på sikre materialer, tidløst design og holdbarhed, så du kan føle dig tryg ved, at dit køb både er godt for dit barn og en investering, der holder i længden. Som dansk virksomhed sætter vi kundeservice i højsædet. Vi tilbyder hurtig levering, personlig rådgivning og 100% tilfredshedsgaranti, fordi vi ønsker, at alle vores kunder skal føle sig godt taget hånd om. Hos Nordic Play Company er vores mission at bringe mere leg, læring og hygge ind i hverdagen – uden at gå på kompromis med kvalitet eller æstetik.
Dania
- nordicplaycompany.dk
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Very good quality
Very good quality, excellent customer support, product variety and functionality.
Highly recommended 👌.
Jeg købte MagicWall fra Nordic Play…
Nem at sætte op, og kvaliteten virker god.
En fin og lidt anderledes gaveidé.
God kvalitet
God service og kvalitet, hurtig levering. Børn er meget tilfredse med tavlen.
Rigtig god oplevelse med Nordic Play…
Rigtig god oplevelse med Nordic Play Company!
Super god service, hurtig levering og flot kvalitet. Kommunikationen var klar og venlig hele vejen igennem.
Kan klart anbefales!
Jeg er meget tilfreds :)
Jeg er tilfreds med produktion Nordic Play Company:)
Mit barnebarn er glad den magnetiske væg:)
God produktkvalitet og service
God produktkvalitet og service. Jeg kan varmt anbefale det. Min søn er begejstret 😝
Virkelig god oplevelse!
Virkelig god oplevelse!
Jeg er super tilfreds med mit køb. Produktet lever fuldt ud op til forventningerne og virker både gennemtænkt og i rigtig god kvalitet. Det har været et kæmpe hit derhjemme – især hos børnene, som har fået mange timers sjov og underholdning ud af det.
Leveringen var hurtig, og hele oplevelsen fra bestilling til brug har været problemfri. Man kan tydeligt mærke, at der er fokus på både funktionalitet og design.
Kan helt klart anbefales!
Great addition to kids room
Great product, easy mount and hours is play.
Perfekt gave - kæmpe anbefaling !
Jeg gav MagicWall som gave, og det viste sig at være helt perfekt! Både kvaliteten af magnettavlen og alt tilbehør til den faldt i meget god jord. Min niece blev rigtig glad for den, og bruger den hele tiden. Det er tydeligt, at der er tænkt over hver eneste detalje.
Jeg kan varmt anbefale Nordic Play Company, helt klart 5 stjerner herfra :))
Købte en MagicWall og ret skuffet
Købte en MagicWall og ret skuffet over produktet.
Har siden sat den op med noget kraftigt dobbeltklæbende tape, og den virker ok at tegne på nu den er oppe, men klistrede virkede ikke som det skulle og virker i det hele taget ikke som det kvalitetesprodukt det udgiver sig for at være på hjemmesden
ps. da vi pakkede den ud lugtede bagsiden/klisteret yderligere virkelig dårligt at kemikalier :/

Odpowiedź od Nordic Play Company
Elendigt produkt.
Elendigt produkt. Vi har fulgt alle anbefalinger og det kan ikke hænge på væggen. Det lugter af noget billigt bras fra Kina.

Odpowiedź od Nordic Play Company
Fantastik legetøj til børn
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastisk MagicWall – vores barns nye yndlingsleg!
Vi købte MagicWall til vores datter, og vi er simpelthen så imponerede! Den er supernem at sætte op på væggen – klistres bare på uden værktøj – og sidder helt stabilt. Designet er virkelig gennemført og minder om en lille triumfbue, hvilket giver et flot og dekorativt udtryk på børneværelset.
Magneterne er stærke nok til at holde tegninger, tal, bogstaver og små figurer, og vores datter bruger den hver eneste dag til at lege, lære og hænge sine små kunstværker op. Det er tydeligt, at kvaliteten er høj, og materialet virker både slidstærkt og sikkert for børn.
Det bedste er, at den både fungerer som kreativ legeting og som flot pynt på væggen. En rigtig god kombination af leg og æstetik! Vi kunne ikke være mere tilfredse – klart en af de bedste køb til børneværelset.
Kan varmt anbefales til alle forældre, der vil give deres børn en sjov, lærerig og pæn løsning til væggen! 🙌
FANTASTISK kundeservice…
Det er sjældent jeg oplever så vild kundeservice!!
Bestilte en MagicWall - og modtog den indenfor et par dage. Kort efter modtagelsen ringede Cecilie og spurgte til om jeg var tilfreds med købet.
Selvom produktet virker top-lækkert og solidt, så har jeg haft problemer med at få den til at blive siddende på væggen. Formentlig pga. en for grov filt på væggen. Ikke desto mindre tilbød Nordic Play at refundere 40% af beløbet tilbage til min konto OG sende mig en ny MagicWall.
Jeg kan kun anbefale at handle hos Nordic Play, og synes det er fantastisk at se nogle firmaer stadig leverer SÅ god og nærværende kundeservice.
Kæmpe anbefaling
Jeg købte en magnetiske kridttavle til min nevø i fødselsdagsgave, og han elsker den! Han har tegnet på den hver dag siden. Kridtene er super smarte og de kan nemt vaskes af væggen, hvis kreativiteten tager over. Tavlen er virkelig flot og passer perfekt ind på hans værelse. Kæmpe anbefaling!
Virkelig et godt køb
Virkelig et godt køb! Tavlen inviterer til flere timers leg og læring. Lige nu er magneterne et hit, men jeg kan allerede forestille mig, hvordan vi kan øve tal og bogstaver, når vi rammer skolealderen. Kæmpe hit - og en af de ting til børneværelset, som kan bruges i flere år 🤩
Stor anbefaling!!!
Købte en tavle fra Nordic Play Company til min nevø, og både jeg og han er super tilfredse! Hurtig levering, god kvalitet og flot design. Alt fungerede perfekt – kan varmt anbefales! ⭐⭐⭐⭐⭐
Super køb
Super køb! Begge unger elsker deres nye tavle, hvor BoGsTAVeRNe rigtig kan øves. Hurtig levering, overkommelig pris og nem opsætning.
Flot design, massere af glæde.
Flot design som også bære præg af liv og børn i hjemmet, både min datter på 10 og den anden på 1,5 år har kæmpe glæde og sjov med den. Hurtig levering!
MagicWall er et hit herhjemme
MagicWall er et hit herhjemme! Vores datter elsker at tegne og skrive på den, og den er nem at tørre af igen.
Flot design, hurtig levering og nem at sætte op. Kan varmt anbefales!
Meget hurtig levering
Meget hurtig levering.
Mit dreng er super glad for den og holder sig godt kreativt beskæftiget. Så alt i alt en meget god oplevelse og et godt køb.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.