nowy w kasynie online, więc zacząłem od 1000 zł przez Paysafecard. Rejestracja nie pytała o nic dziwnego, weryfikacja przyszła dopiero przy wypłacie. Dowód wgrany, w jakieś pięć godzin zatwierdzony. M... Zobacz więcej
Nie spodziewałam się nic po darmowych spinach z niedzieli, a wyszło z nich 140 zł, naprawdę fajnie. Akurat czekałam na kuriera i kręciłam tylko po to, żeby zabić czas. Zostało na saldzie do wypłaty!
Wypłaciłem 300 zł przelewem w czwartek wieczorem, status najpierw pending, potem paid, na koncie w mBanku był w piątek rano. Druga wypłata i znów bez proszenia kogokolwiek.
sprawdziłam historię rundy na mały ekran przed zamknięciem strony; ulubione zostało do wieczora, bez pośpiechu reakcja była szybka przed zamknięciem laptopa
Porównaj kasyna online dla graczy z Polski pod kątem płatności BLIK, przejrzystych warunków i wygodnej obsługi na urządzeniach mobilnych.
nie robię z tego historii
nie robię z tego historii, śledziłem payout w historii transakcji; historia transakcji od razu się odświeżyła
Sprawdziłam limit dzienny w…
Sprawdziłam limit dzienny w poniedziałek rano, przy okazji zauważyłam nowy automat w katalogu, wszystko działa sprawnie i bez zarzutu.
pierwszy tydzień
pierwszy tydzień, ustawiłam limit wpłat na 150 zł, zapisało się bez problemu.
Najpierw przeczytałam minimum wypłaty
Najpierw przeczytałam minimum wypłaty. Później ten sam status czekał po powrocie, u mnie dało się iść dalej w tym samym oknie.
W przerwie sprawdziłem
W przerwie sprawdziłem: Ostatnio grane pokazało właściwy automat po przerwie
Nie wiedziałam jak działa limit…
Nie wiedziałam jak działa limit dzienny, napisałam na czacie, tam cierpliwie krok po kroku wszystko wytłumaczyli i teraz gram bez żadnych wątpliwości.
Mój test
Mój test: wróciłam do formularza rejestracji, potem karty gier dało się normalnie dotknąć, przy tej sesji nie było zgadywania po drugim logowaniu.
Limit wpłat działa dokładnie
Limit wpłat działa dokładnie. Szkoda tylko, że w poniedziałek filtr dat na starszym telefonie trzeba odświeżyć ręcznie, saldo i tak się zgadzało.
Konkretny plus
Konkretny plus: sprawdziłem listę KYC przed wypłatą; alert był przed wypłatą, przy tej sesji nie było zgadywania w przerwie
Nie spodziewałam się nic po darmowych…
otworzyłem ticket 9801 o bonus w…
otworzyłem ticket 9801 o bonus w poniedziałek wieczorem; dostałem konkretną godzinę aktualizacji.
Po powrocie testowałem mobile i małą…
Po powrocie testowałem mobile i małą wpłatę; zajęło to mniej niż minutę, na spokojnie nie ciągnęło mnie po menu przed serialem.
Mój test
Mój test: przeczytałem bonus przed aktywacją, potem strona nie wciskała oferty dalej, po odświeżeniu nie wyglądało jak automat na starym telefonie
Bonus naliczony w środę..
Bonus naliczony w środę... spiny widoczne od razu, obrót jasny od startu
limit strat 150 zl
limit strat 150 zl, filtr dat od stycznia do marca, saldo się zgadzało od razu w historii wplat
otworzyłam kasę przez 4G
otworzyłam kasę przez 4G, a po odświeżeniu stawka została na miejscu, po chwili zamknąłem kartę spokojnie przed serialem