weryfikacja poprosiła o dowód, wyciąg z konta i selfie. Pół godziny żeby wszystko znaleźć, w kilkanaście minut zatwierdzone. Trochę surowo, ale lista była jasna od początku
mały konkret: wróciłem do zakładki po telefonie; karty gier dało się normalnie dotknąć, bez wielkiego wow, w historii dało się iść dalej w przerwie
Wpadłem dziś tylko na krótko, aha, dodam że sesja minęła zupełnie spokojnie bez żadnych niespodzianek, może z dziesięć minut przy tej samej grze.
Zakładka ostatnio grane działa świetnie, w niedzielę wróciłam do gry dokładnie tam gdzie skończyłam, minus to że wyszukiwarka czasem gubi litery.
Porównaj kasyna z szybkimi wypłatami w Polsce, przejrzystymi zasadami płatności i wygodną obsługą konta.
sprawdziłam listę KYC przed wypłatą w…
sprawdziłam listę KYC przed wypłatą w pociągu; wysłany dowód nadal widniał
czat nie był super szybki
czat nie był super szybki, ale agent sprawdził status i podał konkretną godzinę update’u
sprawdzałem saldo co pięć
sprawdzałem saldo co pięć minut na laptopie, dodam że wypłata w końcu się pojawiła.
wysłałem screen do supportu przed…
wysłałem screen do supportu przed zamknięciem strony; ten sam ticket został otwarty, dla mnie zapis był widoczny przy słabym Wi-Fi.
Najpierw regulamin
Najpierw regulamin. potem pytanie o bonus na czacie. odpowiedź jasna i szybka
Zostawiam plus za to
Zostawiam plus za to, że Ticket #7070 o bonusie został przeczytany, nie zamknięty w ciemno
Może drobiazg
Może drobiazg, ale licznik spinów był widoczny przed aktywacją bonusu w kasynie wyglądało to fair 👍
weryfikacja poprosiła o dowód
Wpadłem dziś tylko na krótko
Limit dzienny
Limit dzienny! wciąż dokładnie bez zmian, saldo działa jak trzeba
Chciałem tylko sprawdzić
Chciałem tylko sprawdzić: sprawdziłem opłatę przed potwierdzeniem; wniosek nie zniknął z konta
Konkretny plus
Konkretny plus: sprawdziłem profil w pociągu; połączenie wróciło bez wylogowania.
Po logowaniu doczytałam zasadę reloadu
Po logowaniu doczytałam zasadę reloadu; licznik pojawił się po potwierdzeniu, bez pośpiechu reakcja była szybka w jednej zakładce.
mały konkret
mały konkret: znalazłem cool-off bez supportu; blokada trzymała przy drugim teście, po chwili zamknąłem kartę spokojnie z kawą obok.
Automat na telefonie wczytał się bez…
Automat na telefonie wczytał się bez zacięć, ekran czytelny.
Trochę z ciekawości porównałam saldo z…
Trochę z ciekawości porównałam saldo z potwierdzeniem; pieniądze wróciły z notką, po odświeżeniu został jasny ślad w pociągu.
między mailami wyłączyłem dźwięk w…
między mailami wyłączyłem dźwięk w Razor Shark; właściwa runda została na liście.
Zakładka ostatnio grane działa…
Nie wszystko błyszczy
Nie wszystko błyszczy, ale Na starym telefonie slot działał dziesięć minut bez zawiechy jak dla mnie spoko 😅
Legacy of Dead stracił połączenie w…
Legacy of Dead stracił połączenie w hotelu pod Łodzią. Po ponownym otwarciu wróciła ta sama runda, a saldo oraz stawka zgadzały się z historią.