Via STAP-Budget heb ik ca. 1,5 maanden geleden het programma van Plazatalk.nl gevolgd. Dit is echt een geweldige en complete cursus die je nodig hebt als je een e-commerce business wilt starten, met... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Hartstikke informatieve en interactieve cursus, een aanrader voor beginners maar ook voor mensen die al bezig zijn met het verkopen op bijv. Bol of Amazon! Ik verkoop al sinds 2009 eigen branded goods... Zobacz więcej
Bas, Marciano & Ralph zijn echt bijzonder inspirerend en delen zoveel waardevolle informatie. Ze behandelen echt de praktijk, dus het is ook onwijs leuk om te luisteren van begin tot eind. Na een ev... Zobacz więcej
Uitstekende opleiding als je een vliegende start in de e-commerce wilt gaan maken. Ik heb hier al veel geleerd. Alle belangrijke kennis over verkopen op Bol.com en Amazon komen aan bod. Deze cursus ra... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Plazatalk helpt je middels e-learning hoe je kunt starten of groeien op bol.com en/of Amazon. Ervaring is geen must. We gaan samen stap voor stap naar succes! Probeer Plazatalk nu gratis en ervaar of dit het plan is wat bij jou past. Even sparren? Plan...
Dane kontaktowe
Holandia
- plazatalk.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Vriendelijke Top
Vriendelijke, duidelijke, ervaring en hulpzamen personenen
Erg leerzame review
Erg leerzame review. Ze nemen echt de tijd tijdens het event. Beantwoorden vragen en geven aandacht. Als je zelf al wat kennis hebt over e-commerce kunnen sommige onderdelen dubbel zijn voor je. Maar over het algemeen erg goed.
Lodewijk3000
Lodewijk3000
Heel veel kennis, ervaring , tips, trucs, om te weten of het wat voor je is. Een mega totaalpakket .
Leerzame en praktijk gericht
Super cursus, waarbij je stapsgewijs alles leert over het online verkopen op marktplaces. Zeker met gebruik van het stap budget een aanrader.
heel dankbaar!!
Super leerzaam, veel inhoudelijke informatie.
super veel gegroeid dankzij deze cursus!
Deze cursus heeft mij veel handvaten gegeven voor de toekomst!
Heel dankbaar!
Kimberly Linkers
top cursus
Heel veel info waar je echt wat aan hebt! Alles tot op de puntjes goed geregeld en een goede cursus!
Super waardevolle training
Super waardevolle training. Via hele duidelijke stappen wordt je meegenomen in het proces. Van je eerste stapjes op de marketplaces tot het opschalen van je Business.
Mega veel and info
Een heel erg leerzame cursus waarin je er veel leert! Er wordt veel herhaald maar dat zorgt er voor dat je veel onthoud! Het is een mooie stap om verzekerd te beginnen met e- commerce
Waardevolle cursus met grote community!
Waardevolle cursus met veel informatie en grote community. Alle aspecten van het verkopen van producten worden duidelijk uitgelegd.
Super interessante opleiding
Super interessante opleiding, heb ik veel van geleerd en ik leer nog steeds nieuwe dingen. Ik blijf enthousiast :)
Super waardevolle informatie
Super waardevolle informatie, top cursus! Dit ga ik zeker gebruiken bij het opzetten van mijn eigen brand.
super fijn en duidelijk te begrijpen…
super fijn en duidelijk te begrijpen taal.
Geweldige ondersteuning
Geweldige ondersteuning, niets is teveel voor ze. Overal en altijd tijd voor vragen en help. Een grote community die elkaar helpt en ondersteunt. Super bedankt tot nu toe guys.
Goede cursus voor Amazon
Goede cursus voor Amazon, goed te volgen en bevat veel informatie!
goed en leuke ervaring
ik heb zo veel geleerd van bas en de…
ik heb zo veel geleerd van bas en de rest van de team, echt een top programma om mijn business in de
e-commerce te starten
Waardevolle Wordpress webinar
Vandaag deel mogen nemen aan de webinar “Bouw jouw eigen webshop & website met Raoul Heijsen”. Veel waardevolle informatie ontvangen om een start te maken met mijn eigen website/webshop. Duidelijke uitleg en superfijn dat het werd afgewisseld met de instructie video’s. Zeker een aanrader!
Wat een geestige manier om zo'n…
Wat een geestige manier om zo'n bouw-je-eigen-website-webinar te geven. Thnx mannen :)
Doświadczenie Trustpilot