Via STAP-Budget heb ik ca. 1,5 maanden geleden het programma van Plazatalk.nl gevolgd. Dit is echt een geweldige en complete cursus die je nodig hebt als je een e-commerce business wilt starten, met... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Hartstikke informatieve en interactieve cursus, een aanrader voor beginners maar ook voor mensen die al bezig zijn met het verkopen op bijv. Bol of Amazon! Ik verkoop al sinds 2009 eigen branded goods... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Plazatalk helpt je middels e-learning hoe je kunt starten of groeien op bol.com en/of Amazon. Ervaring is geen must. We gaan samen stap voor stap naar succes! Probeer Plazatalk nu gratis en ervaar of dit het plan is wat bij jou past. Even sparren? Plan...
Dane kontaktowe
Holandia
- plazatalk.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Amazon cursus gekocht bij Plazatalk
Amazon cursus gekocht bij Plazatalkop 26 september. Alleen ik heb in mijn account nog geen toegang.
Ik heb tussen 26 sept - 17 oktober 5 mails gestuurd. Telefoon (030 nr) doet het niet, geen chat functie. Dus mail is de enige contactoptie.
Ik geloof dat ze prima content maken, alleen beetje basic klantenservice mag toch?
Aanrader als je wilt starten maar niet weet waar te beginnen
Het is een goede trainings dag met veel aandacht voor starters. Veel waardevolle informatie en een goede manier van uitleg. Alleen klinkt het allemaal vaak wel te makkelijk en twijfel ik of het in de praktijk daadwerkelijk zo gemakkelijk gaat. Desalniettemin een dikke plus voor de training!! als je wilt starten is het zeker een aanrader! Iedereen veel succes gewenst met zijn of haar onderneming!
Heel blij mee!
Ben blij met de e-commerce cursus van TalentFirst. Ze leggen alles in duidelijke stappen en eenvoudige taal uit, waardoor je al heel praktisch over je eigen ideeën en plannen na kunt gaan denken. Heel nuttig!
Goede cursus over alle ins en outs over E-commerce
Op aanraden van mijn vriendin deze cursus gaan volgen. Voor mij als beginneling in de E-commerce een goede zet geweest, de cursus is zeer duidelijk. Alles wat je moet weten wordt stap voor stap uitgelegd en er worden goede tips gegeven. Fijne interactie met degenen die luisteren.
Plazatalk E-commerce curusus
Uitstekende opleiding als je een vliegende start in de e-commerce wilt gaan maken. Ik heb hier al veel geleerd. Alle belangrijke kennis over verkopen op Bol.com en Amazon komen aan bod. Deze cursus raad ik ieder aan die een succesvolle e-commerce onderneming wilt gaan starten!
Een goede cursus als je wilt beginnen met e-commerce.
Een goede cursus als je wilt beginnen met e-commerce, begeleiding is ook super.
E-commerce cursus
Goede cursus met prima uitleg en fijne ondersteuning van de leraren.
E-commerce
Leuke, goed uitgelegde cursus. Hoewel ik een uurtje afwezig ben geweest, was het E-commerce Kickstart Event zeer leerzaam! Fijn te zien dat de zaken uit de cursus zo naar voren komen. TOP!
Een duidelijke verhaal
In grote delen een duidelijke verhaal. Er is ook altijd iemand die je kan helpen.
Duidelijke course met mensen met ervaring!
Duidelijke course met mensen die bergen ervaring hebben. Wordt op een eenvoudige en simpele manier uitgelegd zodat het voor een ieder toegankelijk is om in de e-commerce wereld te stappen!
Bijzonder inspirerend en praktijkgericht
Bas, Marciano & Ralph zijn echt bijzonder inspirerend en delen zoveel waardevolle informatie. Ze behandelen echt de praktijk, dus het is ook onwijs leuk om te luisteren van begin tot eind. Na een event zit ik altijd weer vol ideeën en energie om weer door te gaan!
En als laatste zijn ze ook altijd ontzettend behulpzaam en reageren ze altijd heel snel op mijn vragen zowel in the Community als via mail! Ik ben groot fan :)
Als starter in deze E-commerce wereld
Als starter in deze E-commerce wereld, heb ik de cursus E-Commerce Marketplace Mastery als zeer informatief ervaren. Er wordt voldoende informatie en toolings gegeven om gelijk van start te gaan, mocht je dat willen.
Voor mij was het belangrijk om inzicht te krijgen in de basis. Dit is gelukt! Goede tips en nieuwe inzichten mogen verkrijgen.
leerzaam
Hele lieve en slimme mensen die je goed uitleggen en zorgen dat je goed op schema loopt met de courses en dat je het begrijpt. De laatste groepsmeeting is en gezellig maar ook leerzaam.
Slimme en aardige mensen
Ik vind het een supergoede organisatie die je heel goed alles netjes uitlegt waar je veel van leert. Daarnaast zijn ze altijd op tijd met de events en de meetings. Perfect om te leren hoe je dingen moet verkopen.
Zeer leerzame ecommerce cursus
Zeer leerzame cursus alles wordt besproken. Wat ik vooral heel belangrijk vind is dat je een coach krijgt. En een community waar je vragen kan stellen. want soms loop je vast met dingen waar andere al doorheen zijn geweest en jou kunnen helpen.
Goede cursus als je wilt leren over E-commerce.
Goede cursus als je wilt leren over E-commerce. Er word veel uitgelegd. Een soort allrounder e-commerce cursus ! Niet specifiek alleen bol.com.
Een hele leerzame Cursus
Een hele leerzame Cursus. Met veel en duidelijke uit leg met wat en hoe je dingen moet gaan pakken. Ze hebben veel leerzame video's en voorbeelden. de kickstart evenement is ook super interessant daar gaan ze dieper in op sommige onderdelen die in de cursus langs komen. De organisatie heeft ook een breed Netwerk met mensen die jouw kunnen helpen. Wat ook een voor deel is van deze organisatie ze zijn heel meedenkend zo hebben ze voor ons de eind datum waar wij 80procent van de cursus moeten hebben afgerond verzet in verband met vakantie. dit is echt top je leert zo veel. gr Joppe
toppie
toppers, in het e-commerce wordt alles goed uitgelegd, veel tips and tricks die je niet makkelijk te weten komt. Top, maar is alles rozegeur en maneschijn? Ik heb wel puntje an kritiek. Ik wilde graag telefonisch contact met aantal niet cursus inhoudelijke vragen, paar gebeld en is mij steeds beloofd dat ik terug gebeld zou worden. Tot 5x toe, en was ik behoorlijk geïrriteerd. Vele malen later krijg ik een mail van de klantenservice dat er geen telefonische ondersteuning was en per mail moest. Had dat niet even eerder gecommuniceerd kunnen worden, had veel irritatie gescheeld, verbeter puntje.
Jan Otto Lege
helder en open verhaal
helder en open verhaal, ze komen eerlijk over
Goede uitleg met veel inzicht op heel…
Goede uitleg met veel inzicht op heel belangrijke aspecten
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.