Nie mam z obsługą żadnej wielkiej historii i to chyba dobry znak. Pisałem trzy razy przez pół roku, zawsze o drobne rzeczy przy wypłacie, i zawsze dostawałem odpowiedź tego samego dnia. Tyle mi potrze... Zobacz więcej
Kiedy zapytałem mailem o status wypłaty, nazwali tylko brakujący plik; zamknąłem kartę spokojnie, na małym ekranie wszystko zostało na miejscu w tym samym oknie.
Po logowaniu sprawdziłem historię rundy na iPhone z małą baterią; historia była potem widoczna na mobile, na małym ekranie detal zrobił robotę następnego ranka.
Bez wielkich oczekiwań znalazłem cool-off bez supportu; kolejna wpłata została odrzucona, bez pośpiechu nie wyglądało jak automat w przerwie.
Pakiet powitalny do 2 500 zł + 320 darmowych spinów
Bez wielkich oczekiwań sprawdziłem free…
Bez wielkich oczekiwań sprawdziłem free spiny po claimie; wagering x25 było widoczne bez gonienia supportu
Big Bass Bonanza działał płynnie na…
Big Bass Bonanza działał płynnie na hotelowym internecie.
testowałam pełny ekran w slocie po…
testowałam pełny ekran w slocie po pracy; klawiatura nie przykryła przycisku.
Działało dobrze na LTE
Szczerze
Szczerze, wysłałam screen do Ola z supportu odnalazł licznik
Po gdy kot wszedł na klawiaturę…
Po gdy kot wszedł na klawiaturę sprawdziłem profil w pociągu; potwierdzenie załadowało się przed banerami.
zmieniłem limit
zmieniłem limit, a po odświeżeniu ustawienie zostało aktywne.
uruchomiłem Hot Spin po zawieszeniu…
uruchomiłem Hot Spin po zawieszeniu przy drugiej kawie; poprzednia stawka została zapisana
otworzyłam konto
otworzyłam konto, lobby i kasę, a po odświeżeniu kasa została czytelna, w kasie miałem jasność następnego ranka.
Konkretny plus
Konkretny plus: wróciłem do zakładki po telefonie; wróciła ta sama strona
mały konkret
mały konkret: sprawdziłam status dowodu rano; krok przeszedł na zaakceptowany, po kawie nie wyglądało jak automat w pociągu.
Najpierw przeczytałem bonus przed…
Najpierw przeczytałem bonus przed aktywacją. Później strona nie wciskała oferty dalej, wieczorem to wystarczyło przed serialem.
między zakupami
między zakupami, zero dramatu: otworzyłem ostatnio grane po kolacji; ustawienie zostało po wylogowaniu
Trochę z ciekawości sprawdziłem…
Trochę z ciekawości sprawdziłem minimalna wpłata; dwie linie salda zostały osobno, przy tej sesji wyszło całkiem równo między wiadomościami
weryfikacja KYC poszła gładko
weryfikacja KYC poszła gładko, od razu potwierdzona.