Nie mam z obsługą żadnej wielkiej historii i to chyba dobry znak. Pisałem trzy razy przez pół roku, zawsze o drobne rzeczy przy wypłacie, i zawsze dostawałem odpowiedź tego samego dnia. Tyle mi potrze... Zobacz więcej
Kiedy zapytałem mailem o status wypłaty, nazwali tylko brakujący plik; zamknąłem kartę spokojnie, na małym ekranie wszystko zostało na miejscu w tym samym oknie.
Po logowaniu sprawdziłem historię rundy na iPhone z małą baterią; historia była potem widoczna na mobile, na małym ekranie detal zrobił robotę następnego ranka.
Bez wielkich oczekiwań znalazłem cool-off bez supportu; kolejna wpłata została odrzucona, bez pośpiechu nie wyglądało jak automat w przerwie.
Pakiet powitalny do 2 500 zł + 320 darmowych spinów
czekając na autobus anulowałam cashout…
czekając na autobus anulowałam cashout po złej kwocie; etapy statusu były czytelne, przy tej sesji wyszło całkiem równo z telefonem w ręku
po aktualizacji Chrome dźwięk nadal był…
po aktualizacji Chrome dźwięk nadal był wyłączony, a pełny ekran aktywny. Spodziewałem się resetu obu ustawień.
Cashback był naliczony rano
Cashback był naliczony rano, nie musiałem go ręcznie odbierać.
zmieniłem filtr w lobby na kanapie
zmieniłem filtr w lobby na kanapie; runda i saldo wróciły poprawnie.
Po logowaniu zapytałem mailem o status…
Po logowaniu zapytałem mailem o status wypłaty; kolejny status został jasno opisany, w kasie to wystarczyło z telefonem w ręku.
logowanie poszło od razu
między mailami sprawdziłem listę KYC…
między mailami sprawdziłem listę KYC przed wypłatą na kanapie; wysłany dowód nadal widniał.
Bez wielkich oczekiwań znalazłem…
między mailami przeczytałam odpowiedź w…
między mailami przeczytałam odpowiedź w centrum wiadomości; dostałem konkretną godzinę aktualizacji.
Po logowaniu sprawdziłem historię rundy…
Konkretny plus
Konkretny plus: otworzyłem ticket #7146 o bonus; Asia z czatu odnalazła licznik, w historii nie musiałem pisać drugi raz na 4G.
Mój mały test
Mój mały test: wznowiłem sesję na wifi w kuchni, potem nic nie wyczyściło formularza.
Nie mam z obsługą żadnej wielkiej…
Nie mam z obsługą żadnej wielkiej historii i to chyba dobry znak. Pisałem trzy razy przez pół roku, zawsze o drobne rzeczy przy wypłacie, i zawsze dostawałem odpowiedź tego samego dnia. Tyle mi potrzeba.
przed serialem
przed serialem, zero dramatu: testowałam time-out z telefonu; krótka sesja była czytelna
Po logowaniu wróciłam do wniosku o…
Po logowaniu wróciłam do wniosku o wypłatę; etapy statusu były czytelne, mała rzecz, po chwili został jasny ślad z kawą obok
Kiedy zapytałem mailem o status…
Bez wielkich oczekiwań śledziłem upload…
Bez wielkich oczekiwań śledziłem upload z telefonu; status KYC zmienił się później, serio miałem jasność przed zamknięciem laptopa.
trochę z ciekawości sprawdziłem…
trochę z ciekawości sprawdziłem wagering x30; nie przekopywałem trzech stron regulaminu
Warunki bonusu były pokazane przed…
Warunki bonusu były pokazane przed kliknięciem, więc tym razem nie brałem go w ciemno.
Chciałem tylko sprawdzić
Chciałem tylko sprawdzić: scrollowałam lobby na telefonie; wróciła ta sama strona, w historii detal zrobił robotę między wiadomościami.