Oceniono na 5 z 5

Jeg er meget glad for, at jeg valgte denne virksomhed igen til arbejdet på mit sommerhus, hvor de har udskiftet terrassedøre og vinduesparti. De har leveret et virkelig flot resultat, som levede... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg fikk mitt soveværelse lydisolert. Nik og hans team hadde god kontakt med leverandører som er specialist på materialer til lydisolering så jeg fik beste kvalitet til en god pris. Det ble satt opp n... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har benyttet PlanReact ifm. med en renovering af vores kælder. Vi gik ind i projektet med uro i maven efter at have haft nogle kedelige erfaringer med andre byggefirmaer. Hele forløbet med PlanR... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Planreact har hjulpet os med en større kælderrenovering, som er gået over al forventning. Fra start til slut har de været professionelle og gjort et utroligt godt stykke arbejde. Vi havde undervejs e... Zobacz więcej

1. Wykonawca
  2. Projektant łazienek
  3. Murarz
  4. Stolarz
  5. Firma konstrukcyjna
  6. Malarz

Napisane przez firmę

VI LÆGGER EN PLAN OG REAGERER PÅ DEN: Vi har masser af spændende, færdige projekter bag os med fagligt dygtige håndværkere og et stort samarbejdsnetværk inden for en bred vifte af faggrupper. Vi tilbyder blandt andet tømrer-, murer-, gulv-, maler-, elektriker- og VVS-arbejde. Hos PlanReact lytter vi altid til vores kunder, og det er vigtigt for os, at vi inden en opgave laver en grundig forventningsafstemning, således at vi kan levere præcist, hvad du vil have og du føler dig tryg i hele processen. KOMPETENTE HÅNDVÆRKERE: Vores kompetente håndværkere står altid klar med fokus på kvalitet, gennemsigtighed og professionalitet – alt sammen med det mest professionelle og opdaterede udstyr og materialer. Hvad enten du skal have fat i en maler, tømrer eller murer – eller måske dem alle i forbindelse med totalrenovering, så er PlanReact det rette valg. VI TAGER HELE ANSVARET: Hos PlanReact har vi en alsidig forsikringsløsning som dækker din ejendom, hvis uheldet skulle være ude. Det er menneskeligt at fejle, og det er derfor væsentligt at vælge en håndværker, som kan garantere dig en forsikring. Vi er dækket af byggeprojekter med en dækningssum på 10.000.000 kr. Vores forsikring gennem Alm. Brand Forsikring dækker derfor uanset, om du er i gang med et større eller mindre projekt.

4,8

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Serious enterprise with a great sense…

Serious enterprise with a great sense of customer service. My bathroom renewal project was special since the budget was limited. In that spirit some of the interior was purchased either as leftover stock or through time consuming online research. Thus getting to the finish line was a rather creative process of combining individual custom components together across different teams of employees. The extreme shortage of plumbers during 2021 also didn't make planning any easier.

Although these challenges planreact always took responsibility to solve the issues at hand. It was generally handled professionally and any mistakes were later fixed without too much back and forth.

The entire ordeal ended up taking a lot longer than initially thought, but the result was more than I could hope for, and the budget was kept despite all the surprises along the way.

All in all a great experience with planreact and I definitely consider involving them in more projects in the future.

16 marca 2022

Odpowiedź od PlanReact

Thank you very much for the 5 star rating. We are happy to hear that our team did a great job.

En yderst tilfreds kunde

PlanReact har været fantastiske i både malingen af både mit soveværelse og stue. Kommunikationen har været ærlig, og har ikke følt mig snydt eller ført bag lyset på noget tidspunkt. Jeg vil varmt anbefale dem, og hele deres kompetente team af malere. Jeg er en yderst tilfreds kunde, der kommer tilbage når jeg skal have lavet mere :)

1 lutego 2022

Odpowiedź od PlanReact

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for at vores team har udført et godt stykke arbejde.

2 x badeværelser

Vi har haft PlanReact til at lave 2 badeværelser i vores gamle parcelhus fra starten af 60'erne.

De to badeværelser blev lavet helt fra grunden, og PlanReact har planlagt og koordineret alle håndværkere som indbefattede nedrivning, maler, VVS, murer, elektriker og tømre. Alt blev leveret til den aftalte tid og der var en meget god dialog undervejs med de ting der der opstår i forbindelse med et projekt af denne størrelse.

Så vi har været meget tilfredse med PlanReact og er derfor netop ved at starte de næste projekter op med dem i vores gamle hus.

18 stycznia 2022

Odpowiedź od PlanReact

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at vores team har leveret et godt stykke arbejde.

Professionel og effektiv udførelse

Planreact har lavet min nye træterrasse og alt er kørt snorlige fra start til slut. De er gode til at lytte til ønsker og behov, samt løbende afstemme for at sikre at udførelsen er som forventet. Teamet arbejder top-professionelt og effektivt. Vil varmt anbefale dem uden forbehold!

2 września 2021

Odpowiedź od PlanReact

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre at vores team har leveret et godt stykke arbejde.

Lang rejse, men kvalitetsresultat

Nik og hans team gennemførte en komplet renovering af vores badeværelse i Sluseholmen, hvilket krævede flytning af vaskemaskine og tørretumbler, flisebelægning, VVS og installation af badekar mod et fast gebyr. Der var nogle forsinkelser og uforudsete komplikationer på grund af konstruktionen af det originale badeværelse, der var armeret beton. Ved at arbejde sammen blev vi hurtigt enige om et alternativt design, der var bedre end originalen.

Arbejdet tog flere uger, hovedsageligt på grund af forsinkede ordrer og komplikationer, men det færdige badeværelse er fantastisk, og vi er meget tilfredse med kvaliteten af arbejdet.

2 września 2021

Odpowiedź od PlanReact

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er super glade for at høre at vores team har leveret et godt stykke arbejde.

Renovering af Københavnerbadeværelse

Nik og hans team hos PlanReact har renoveret mit københavner-badeværelse. Nik tog sig fra starten god tid til at forstå mine ønsker og at rådgive mig omkring forskellige løsninger, og havde også mulighed for at sætte arbejdet i gang hurtigt. Undervejs i projektet har kommunikationen været god, og der er løbende blevet tjekket op på de individuelle håndværkeres arbejde, og selvom der var lidt småfejl undervejs med underleverandører, sørgede Nik og hans projektleder for at fejlene blev hurtigt udbedret uden at jeg selv behøvede at gøre noget. Det endelig resultat er blevet rigtig flot.
Jeg føler mig gennem hele processen taget alvorligt som kunde, og det er tydeligt for mig at man hos PlanReact rent faktisk har et ønske om at gøre et godt og reelt stykke arbejde. Den samlede pris endte som aftalt fra starten. Jeg ville anbefale PlanReact til alle der skulle bruge hjælp til deres badeværelse.

1 września 2021

Renovering af københavnerbadeværelse

Efter nogle forskellige tilbud om totalrenovering af vores badeværelse på Amagerbro, gik vi med PlanReact. Det var den rigtige beslutning.

PlanReact leverede på alle parametre og hvormed de får min varmeste anbefaling. Arbejdet er professionelt udført og både funktion og æstetik er i top. Flisearbjedet og indbygning af brusearmatur, toilet og håndvask er især meget imponerende og vi er meget glade for den fine støpning af gulvet hvor vand fra bruseren løber væk effektivt.

Endeligt er det værd at sige, at de arbejdede selv i weekenderne for at få leveret badeværelset, hvilket betød, at vi fik det leveret i blot 3 uger.

Vi er yderst tilfredse med det flotte resultat og det samarbejde Nik, Austris og resten af teamet har leveret, der er af super håndværksmæssig kvalitet. Vi kan derfor helt sikkert anbefale dem.

29 lipca 2021

Odpowiedź od PlanReact

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er super glade for at høre at vores team har gjort et godt stykke arbejde.

VVSGRUPPEN2BLIK

VVSGRUPPEN2BLIK Har lavet opgaver sammen med PlanReact.
God kommunikation, god planlægning, en aftale er en aftale. Professionelt samarbejde og udførelse, kan varmt anbefales.
Dennis Heine

29 marca 2021

Odpowiedź od PlanReact

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er også meget glade for samarbejdet!

Virkelig grundig ejendomsrengøring

Virkelig grundig ejendomsrengøring. De kommer og gør en forskel. Vi er meget glade for deres kvalitet af rengøringen. Glade beboere

19 marca 2021

Odpowiedź od PlanReact

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre at vores team har gjort et godt stykke arbejde.

Flot udført arbejde

Flot udført arbejde og virkelig god rådgivning.

6 marca 2021

Odpowiedź od PlanReact

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre at vores team har gjort et godt stykke arbejde.

Oceniono na 5 z 5

Meget professionelt firma som lavede et…

Meget professionelt firma som lavede et godt stykke arbejdet i henhold til det modtaget tilbud og til tiden.

26 lutego 2021

Odpowiedź od PlanReact

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre at vores team har gjort et godt stykke arbejde!

Køkken Ventilation.

Vi havde et super godt samarbejde med
Planreact, omkring et ventilations projekt
Som de fik løst til aftalt tid og pris.

23 lutego 2021

Samarbejde. Totalløsninger

Jeg har som tømrermester lavet en del opgaver med Planreact som er gennemført som planlagt. Så kan kun anbefale Nik og Lars hvis du vil ha en total løsning på dine bygge/renoverings opgaver,
Til fair priser.

11 lutego 2021

Ny have

Da vores nabo fik ryddet sin have for gamle buske, træ og græs for at få nyt græs og mere lys, fik jeg over og spurgte om det var muligt de også kunne gøre det samme ved vores have og en, to, tre uden ventetid eller noget fik vi ordnet vores have.

9 lutego 2021
Oceniono na 5 z 5

Helt klart dygtig håndværker fremragende firma

Jeg kan kun sige at jeg har fået en god og en behagelig behandling og dialog med håndværkerne har været over al forventning da de både haft løsningsmodeller og forslag til hvordan man kunne gøre det anderledes og bedste alt har de bakket mig op i diskussionen i boligselskabet som jeg boede i

5 lutego 2021
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej