Reakcja na opinię
Planreact har hjulpet os med en større kælderrenovering, som er gået over al forventning. Fra start til slut har de været professionelle og gjort et utroligt godt stykke arbejde. Vi havde undervejs e... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
VI LÆGGER EN PLAN OG REAGERER PÅ DEN: Vi har masser af spændende, færdige projekter bag os med fagligt dygtige håndværkere og et stort samarbejdsnetværk inden for en bred vifte af faggrupper. Vi tilbyder blandt andet tømrer-, murer-, gulv-, maler-, elektriker- og VVS-arbejde. Hos PlanReact lytter vi altid til vores kunder, og det er vigtigt for os, at vi inden en opgave laver en grundig forventningsafstemning, således at vi kan levere præcist, hvad du vil have og du føler dig tryg i hele processen. KOMPETENTE HÅNDVÆRKERE: Vores kompetente håndværkere står altid klar med fokus på kvalitet, gennemsigtighed og professionalitet – alt sammen med det mest professionelle og opdaterede udstyr og materialer. Hvad enten du skal have fat i en maler, tømrer eller murer – eller måske dem alle i forbindelse med totalrenovering, så er PlanReact det rette valg. VI TAGER HELE ANSVARET: Hos PlanReact har vi en alsidig forsikringsløsning som dækker din ejendom, hvis uheldet skulle være ude. Det er menneskeligt at fejle, og det er derfor væsentligt at vælge en håndværker, som kan garantere dig en forsikring. Vi er dækket af byggeprojekter med en dækningssum på 10.000.000 kr. Vores forsikring gennem Alm. Brand Forsikring dækker derfor uanset, om du er i gang med et større eller mindre projekt.
Vassingerødvej 91C, 3540, Lynge, Dania
- +45 3939 3053
- info@planreact.dk
- planreact.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Kan varmt anbefales
Jeg er meget glad for, at jeg valgte denne virksomhed igen til arbejdet på mit sommerhus, hvor de har udskiftet terrassedøre og vinduesparti. De har leveret et virkelig flot resultat, som levede mere end op til mine forventninger.
De to medarbejdere, der har været hos mig, oplevede jeg som både yderst venlige, professionelle og kompetente.
Det var en stor fornøjelse at komme hjem og se det færdige arbejde – og samtidig opleve, at der var ryddet så pænt op, at man næsten ikke kunne se, at der havde været håndværkere.
Jeg er meget tilfreds med hele forløbet og kan varmt anbefale virksomheden.
Tryg og god oplevelse
Jeg var på udkig efter en entreprenør, der bare "klarede alting" ifm en køkkenrenovation, og det er præcis, hvad Planreact gør. Projektet blev leveret til tiden og til den aftalte pris.
Charlotte er en fremragende projektleder, og hvis der opstod problemer blev de håndteret professionelt og så hurtigt som muligt.
Det var også en fornøjelse, at Nick kom og var sparringspartner i begyndelsen, og fandt muligheder i mit mindre køkken - f.eks. gulvvarme i stedet for radiator, som der ikke ville være plads til i mit nye setup.
Et hår i suppen var dog, at det oprindelige mundtlige overslag var væsentligt lavere, end det tilbud jeg modtog, og jeg kunne aldrig rigtig forstå, hvorfor det var tilfældet - når det så er sagt var den endelige pris rimelig, og det første overslag var nok bare alt for lavt.
Fremragende samarbejde og kvaliteten i top
Efter en udbudsprocess valgte vi PlanReact til at udføre en gennemgribende renovering af vores nykøbte 70’er villa. PlanReact var ikke billigst, men stod i udbudsprocessen meget hårdt på at tingene skulle udføres i ordenlig kvalitet, hvor konkurrenterne var mere løse og mindre klare i hvordan de ville gribe tingene an. Den gode mavefornemmelse omkring PlanReacts tilgang til at løse problemer og gøre det ordentligt skulle igen og igen vise sig en fordel i processen, hvor kvaliteten i opgaverne aldrig var til diskussion hvilket var meget behageligt i en ældre villa hvor der selvfølgleig opstod komplikationer og ting vi ikke havde kunnet forudse da vi indgik aftalen. Der blev udført en gennemgribende renovering inkl. Helt nyt badeværelse, gulvvarme i halvdelen af huset, nyt køkken, nyt gulv, alle vægge helt forfra og en række andre mindre projekter såsom skræddersyede løsninger til indbyggede skabe, opdatering af bryggers m.v. Vi havde et fremragende samarbejde med hele PlanReact teamet lige fra Nik i udbudsprocessen, til projektlederen Charlotte der altid var behaglig, kundeorienteret og pragmatisk og det faste hold ledet af Juris der brugte ca 2 måneder i huset. Alle var behagelige, hensynsfulde og grundige i deres arbejde. Vi står tilbage med en komplet tilfredsstilllelse som kunde og det der taler højest for kvaliteten i arbejdet var deres udførlighed i den sidste del af projektet og sikringen af de små detaljer og udbedringer af fejl og mangler hvor man ellers kunne forvente at entreprenøren var videre til næste projekt. Vi vil helt klart anbefale PlanReact på det kraftigste til folk der overvejer lignende type projekt. Vi følte vi var i trygge og kapable hænder hele vejen og vi har allerede booket dem til næste projekt, denne gang udendørs.
Renovering af kælder
Renovering af kælder.
Da en undersøgelse i efteråret gav mistanke om usynlig skimmel svamp, kombineret med organiske materialer i kælderen og manglende udluftning, (som jeg arvede fra forrige ejer), var der ikke andet at gøre end at gå igang.
Jeg vidste godt det ville blive en komplet renovering af kælderen helt ind til murstenene. Og da jeg absolut ikke er “gør det selv mand” har jeg været så taknemmelig og tilfreds med samarbejdet med PlanReact. Fik dem anbefalet og det har jeg ikke fortrudt et sekund. Lige fra indledende rådgivning baseret på rådgiver undersøgelsen til valg af økonomisk bæredygtige løsninger samt til en pletfri udførelse. Endda udført på kortest mulig tid og uden gener for mig, så jeg kunne blive boende under renoveringen. Altid super søde, kyndige og lyttende til mine behov 🙏🏻
Kæmpe 5 stjerner herfra.
Kan varmt anbefale PlanReact
Vi har benyttet PlanReact ifm. med en renovering af vores kælder. Vi gik ind i projektet med uro i maven efter at have haft nogle kedelige erfaringer med andre byggefirmaer. Hele forløbet med PlanReact er dog gået over al forventning, hvor vi løbende har fået løst de uforudsete ting, der altid opstår undervejs på en god og konstruktiv måde. Charlotte har fulgt projektet tæt (hvilket har givet os tryghed), håndværkerne har været punktlige og altid ryddet op efter sig, og vi er meget tidfredse med resultatet. Vi kan derfor kun give PlanReact vores varmeste anbefalinger til andre.
Mvh.
Anni og Claus Aastrup Seidelin

Odpowiedź od PlanReact
Jeg havde en fantastisk oplevelse med…
Jeg havde en fantastisk oplevelse med at arbejde hos PlanReact som projektleder i halvandet år. Det er et venligt og professionelt team, der supplerer hinanden perfekt for at opnå de bedste resultater.
Økonomidirektør Lars Moesgaard, driftsdirektør Nik Kongsø, som arbejder med kunder og opgaver, og projektleder Charlotte Callesen, der står for planlægning og styring af byggeprojekter, udgør en stærk administrativ støtte til medarbejderne.
Efter min tid hos virksomheden fortsatte de med at støtte mig. Med deres hjælp kunne jeg sammen med mine kolleger starte vores egen virksomhed, og nu samarbejder vi med succes. PlanReact giver os jævnligt byggeopgaver, og dette samarbejde er yderst produktivt.
Jeg er dybt taknemmelig over for teamet i PlanReact for muligheden for at udvikle mig både fagligt og som virksomhedsejer. Jeg ser frem til at videreudvikle vores forretningsforbindelse i fremtiden!
Jeg kan varmt anbefale PlanReact til alle, der leder efter en professionel og pålidelig partner i byggebranchen.
God kommunikation og flot udført arbejde
Vi er meget glade for det arbejde PlanReact har lavet i vores bryggers. De har både stået for VVS arbejde og derefter støbning af gulv og lægning af nye fliser. Der har været rigtig god kommunikation igennem hele forløbet, lige fra sekretær til håndværkerne der har udført arbejdet. Vi er meget tilfredse og vil bestemt benytte os af PlanReact næste gang vi har et projekt.

Odpowiedź od PlanReact
Planreact har hjulpet os med en større…
Fra start til slut har de været professionelle og gjort et utroligt godt stykke arbejde. Vi havde undervejs en vandskade som gjorde at processen blev afbrudt men Planreact var omstillingsparate og vi fik lagt en god plan for hvordan arbejdet skulle fortsætte. Vi vil helt bestemt anbefale dem og bruge dem selv en andengang!

Godt Arbejde og Ordentlighed
Vi fik lavet nyt badeværelse af PlanReact. Det var en meget positiv oplevelse. Topprofessionelle folk, der kan deres kram, og Nik står for noget så gammeldags som ordentlighed. Selvfølgeligt var der udfordringer i ombygningen af et badeværelse med skråvægge i et hus fra '50-erne, og ja, der var også en håndværker (underleverandør), der kvajede sig. Nik sørgede for, at alt blev fikset til vores fulde tilfredshed. Der var aldrig diskussion om, at tingene skulle være 100% i orden. De varmeste anbefalinger herfra.
Kæmpe anbefaling herfra!
Vi har kun gode ord med på PlanReact’s vej. I forbindelse med vi flyttede til ny bolig, havde vi behov for hjælp til slibning og behandling af gulve, samt maling af hele huset fra væge til lofter.
Alt er lavet til perfektion og vi var helt tilfredse med vores valg! :-)
Vi giver vores varmeste anbefaling til andre, der står og skal bruge hjælp til lignende!

Planreact er meget kundeorienteret
Planreact er meget kundeorienteret, viser stor interesse i hvad jeg som bruger havde af behov- super rådgivning i de indledende faser , samt en god opfølgning; yderst fleksible og leverer ydelserne rettidigt og med høj kvalitet. Vi skulle have lavet ny væg, toilet fornyes og køkken ændres- i en ældre Østerbro lejlighed.

Odpowiedź od PlanReact
Vi er lykkelige for at have valgt PlanReact
Vi er lykkelige for at have valgt PlanReact til at totalrenovere vores lejlighed i København. Den trængte til en kærlig hånd. Alt fra ny planløsning, etablering af badeværelse med gulvvarme, ny el, behandling af paneler, vægge og gulve og opsætning af køkken. Vi er blevet holdt i hånden hele vejen igennem og alt er lavet til tiden og til perfektion. Nik var vildt pædagogisk og sød i hele processen; både med gode inputs, idéer og udformning af tilbud. Eriks team har været fantastiske. Vi har haft ugentlige møder og de har tilmed også været gode at sparre med under diverse udfordringer. Juris er dygtig til alt, hvad der har med finish at gøre og alle vores speciallavede snedkerløsninger er udført af ham.
Vi har kun godt at sige om PlanReact, så vi ønsker jer held og lykke jeres næste projekt.

Kan varmt anbefale PlanReact
Kan varmt anbefale PlanReact til dit næste renoveringsprojekt. Jeg fik i forsommeren totalrenoveret mit lille københavnerbadeværelse og følte mig i gode hænder hele vejen fra planlægningsfasen til at badeværelset stod klart. Eriks og hans team gjorde et godt stykke arbejde og var meget venlige og fleksible undervejs.

forsikrings sag
forsikrings sag, med skift af køkkengulv og køkkenskabe, meget flot resultat, kan ikke se farveskift mellem gammelt gulv og det nye, hurtigt og god service

Odpowiedź od PlanReact
Vælg PlanReact til dit projekt!
Hvis du vil have detaljeorienteret kvalitet og gennemsigtighed, skal du ikke tøve med at vælge PlanReact til dit projekt.
Vi var så nervøse, før vi skulle ombygge vores hus (entre, trapperum, badeværelse, soveværelse og spisestue), fordi vi havde hørt så mange skrækhistorier. Vi blev introduceret til PlanReact gennem vores byggerådgiver, og vi har ikke set os tilbage siden. Nik, Leo og deres team har været så professionelle, dygtige og venlige igennem 3 måneders arbejde, med ugentlige møder og opdateringer om arbejdet, og flere bump på vejen som er håndteret så flot. Tiden blev holdt, og alt ekstra arbejde er talt igennem og aftalt. Alle som besøger vores hus nu, lægger hurtigt mærke til, hvor smukt arbejdet er udført. Jeg skal kun arbejde med PlanReact til mine næste projekter, og det synes jeg også du skal!

Dygtigt malerarbejde
Vi havde fornøjelsen af at have Planreact til at hjælpe os med at spartle, filte og male vores lejlighed. Alex (maleren) var effektiv, grundig og særdeles venlig. Det var i den grad professionelt arbejde og ingen halve løsninger. Under hele processen blev vi holdt ajour med arbejdet, og hvis der opstod spørgsmål eller uforudsete udfordringer, blev vi imødekommet af løsningsorienterede muligheder med henblik på at opfylde vores ønsker.
Vi giver vores varmeste anbefalinger af Planreact og deres maler Alex.

Lydisolering af soveværelse
Jeg fikk mitt soveværelse lydisolert. Nik og hans team hadde god kontakt med leverandører som er specialist på materialer til lydisolering så jeg fik beste kvalitet til en god pris. Det ble satt opp ny veg og nytt loft. Det var pent spartlet og malt. Jeg hadde god kontakt med prosjektleder Eric hele vejen. Prosjektet ble også fuldført til aftalt tid. Så overall, jeg er veldig fornøyd med arbejdet som ble udført.

Odpowiedź od PlanReact
PlanReact lavede vores badeværelse og…
PlanReact lavede vores badeværelse og gæste toilet. Meget profesionelle og dygtige håndværkere. Vi er utroligt tilfredse og meget glade for både proces og resultat

Odpowiedź od PlanReact
PlanReact til en udbygning…
Vi har brugt PlanReact til en udbygning af vores hus fra 1957. Kommunikationen var god. Håndværket flot og prisen var fast fra start til slut.
Vi er begejstrede over resultatet.

Kæmpe anbefaling herfra
I forbindelse med totalrenovering af vores gamle badeværelse fik vi i starten nogle tilbud fra forskellige entreprenører. Vi faldt tilfældigvis over PlanReact og efter deres besøg var vi ikke i tvivl om at de skulle stå for renoveringen. Udover at have meget fair priser, så var det også dejligt at de selv var proaktive ift. forskellige løsninger. Vi har har i hvert fald ikke fortrudt vores valg😊
Vi har gennem hele forløbet haft en rigtig god dialog med både Nik og hele teamet. Både i forhold til tidsplan og dertilhørende ændringer i projektet. Vi valgte samtidig at få løst nogle andre vvs opgaver i køkkenet, hvilket blev ordnet hurtigt og effektivt. Vi er ovenud tilfredse med badeværelset og det blev præcis som aftalt.
Nik har oversteget alle forventninger ift. hvad man kan forvente af en “normal” entreprenør og vi har været meget taknemmelige for hans hjælp 😊
Vi vil til hver en tid anbefale PlanReact og vi har allerede booket dem til vores næste projekt.

Odpowiedź od PlanReact
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.