Plakspijkers.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Helaas heeft bij ons ondanks het juist opvolgen van instructies de plakpleister na een aantal dagen losgelaten waardoor het item van 0,5 kg is stuk gevallen terwijl de plakpleister is bestemd voor een... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Om mijn kunstwerk op te hangen en niet willen boren in de muur heb ik een plakspijker besteld bij deze webshop. De bestelling van de plakspijker had ik met 2 dagen al in huis. Deze plakspijker hecht e... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

31-10 update; telefonisch contact gehad, zou vandaag worden bezorgd, en dat is gelukkig gelukt! Er waren problemen met dhl. Gelukkig opgelost, nu ondervinden of het makkelijk is en alles blijft hange... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

De plakspijkers zijn enorm snel aangekomen en het was me onduidelijk dat 10kg =2 keer een spijker van 5 kg. Dit is belangrijk om te weten. Verder heb ik de instructies netjes gevolgd (ontvet en goed... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

Plakspijkers zijn een oplossing om verschillende voorwerpen aan de muren te bevestigen zonder gaten te boren. Denk aan het ophangen van schilderijen, fotolijsten, klokken, whiteboards, plankjes en nog veel meer. En dat tot wel 10KG draagkracht. Bekijk het op Plakspijkers.nl. Bij ons vind je het meest complete aanbod plakspijkers van heel Nederland en België! Verschillende merken, varianten en specificaties vind je bij Plakspijkers.nl

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 63% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 30

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Wat een uitvinding is dit!

Wat een uitvinding is dit! Ik ben net mijn met vriendin in onze eerste huurwoning gaan wonen. Hier wilde wij absoluut geen gaten in de muren boren. Toen we plakspijkers.nl tegen kwamen, hebben we gelijk een setje van 10 stuks gekocht. Binnen 2 dagen in huis en ze werken echt perfect!

2 września 2024

Slechte service!

Slechte kwaliteit, muur compleet beschadigd ondanks dat ik de instructies heb gevolgd. Contact met de klantenservice was ontzettend moeilijk. Problemen kwamen voor begin juli 2024 Via Whatsapp tot op heden (eind augustus) nog geen reactie ontvangen. Telefonisch contact opgenomen, moest maar een mail gaan sturen.

Via mail eindelijk een reactie maar erg moeizaam. Ik reageerde snel maar mocht vervolgens weer 2 weken wachten op een reactie. Ik moest telkens zelf een mailtje er achteraan sturen met de vraag of ze op mijn vorige mail wilden reageren.
Wat een vreselijk bedrijf is dit.

3 lipca 2024

Aanrader

Vriendelijk te woord gestaan en geïnformeerd via mail door Rosa! Snelle antwoorden en verzending!
Heel handig deze plakspijkers! Nu blijven mijn nieuwbouwmuren mooi zonder boorgaten!

18 sierpnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Super blij met mijn aankoop!

Plakspijkers.nl biedt echt fantastische producten! De plakspijkers zijn super handig en blijven stevig op de muur zitten. Geen gedoe meer met boren of beschadigen van de muren. Echt de beste aankoop die ik heb gedaan voor het ophangen van mijn decoraties. Absoluut een aanrader!

26 lipca 2024
Oceniono na 1 z 5

Waardeloos product 2 plakspijker van 10…

Waardeloos product 2 plakspijker van 10 kg per stuk gebruikt voor het ophangen van een foto op triplex zonder lijst.
De foto viel binnen de garantietermijn van 3 maanden (lees 2 maanden) van de muur. Met veel beschadiging tot gevolg.
Kortom: waardeloos product wat niet voldoet aan de voorschriften.
Klantenservice geeft geen heldere oplossing, helaas.

12 czerwca 2024
Oceniono na 5 z 5

De snelheid waarmee mijn bestelling…

De snelheid waarmee mijn bestelling arriveerde was werkelijk verbluffend! Na enkele maanden gebruik van deze plakspijkers, kan ik met volle zekerheid zeggen dat ze een volwaardig alternatief vormen voor traditionele spijkers. Het gemak van het aanbrengen en het feit dat ik geen enkel verschil zie in functionaliteit en duurzaamheid vergeleken met echte spijkers, heeft me aangenaam verrast. Deze plakspijkers hebben mijn kluservaring aanzienlijk verbeterd. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en handig alternatief voor traditionele bevestigingsmethoden!

11 maja 2024
Oceniono na 1 z 5

Laatste aflevering van dit trieste…

Laatste aflevering van dit trieste verhaal. Nadat men beweerde dat er misschien iets mis was gelopen bij post.nl en dat zulks een zaak van post.nl was. Was er stilte tot ik via whatsapp reageerde waar het eerst ook stil bleef, tot er ineens een reactie kwam met het bericht dat er bij post.nl iets verkeerd was gebeurd en men mij het pakket opnieuw zou verzenden. Dat was op 3 mei. Een week later, nog steeds niets ontvangen. Terug contact opgenomen via whatsapp. Ze beweerden dat het pakket was opgestuurd met post.nl. Merkwaardig dat post.nl plots niet bekwaam lijkt te zijn een pakket op het juiste adres af te leveren. Ik merkte bij het nakijken van mijn e-mail op dat het facturatie adres correct was, maar dat bij het afleveradres het busnummer ontbrak. Wijl ik weet dat ik steeds het correcte adres met busnr invul. Maar het nummer en busnummer van het adres was juist op het facturatieadres. Post.nl kon zonder problemen mijn naam vinden op mijn brievenbus zowel al op mijn pakettenvak als op mijn bel. Er zijn ocharme 12 brievenbussen. Toch schijnt men bij Plakspijkers te denken dat de mensen bij post.nl niet schijnen te kunnen lezen. Ik kreeg de raad eens bij de buren te horen of het pakketje niet bij hen was afgeleverd (2 maal? ) maar ik woon daar 14 jaar en ken iedereen in de blok waar een aangename sfeer heerst. Als dat per ongeluk in een verkeerde bus was terecht gekomen, zou dat 100% zeker terug in mijn bus beland zijn. Einde van dit verhaal, niets geleverd, en 29,75€ kwijt. Bedenkelijke van de hele zaak is de klantonvriendelijke en incompetente afhandeling. Maar nog merkwaardiger is, dat ik elk pakket dat ik ooit ontvangen heb met post.nl, steeds een tracking kreeg, zo werkt post.nl nu eenmaal. Maar bij Plakspijkers niet, waardoor ik mezelf de vraag stel, is het wel verzonden? En zo ja, met welke transporteur. Nu ja, een lesje geleerd. Voor ik nog een bestelling doe kom ik eerst op Trustpilot kijken of het bedrijf waar ik wil inkopen op z'n minst een waardering van 4 tot 4,5 heeft. Bedrijven met een 3 vooraan, hebben aan mijn geen cliënt meer. Dat dit bedrijfje, ik vermoed dat het een eenmansbedrijf is, mijn centen maar behoud. Ik denk dat ze het nodig hebben. 1 ding in deze zaak blijft plakken, en dat zijn niet hun plakspijkers. Maar hun onbeschofte klantonvriendelijke incompetente aanpak. Met deze, plakspijkers, voor alle kijkers, tot nooit meer. Ik gun u de centjes.

10 maja 2024

Top product!

Super handig product.
Snelle levering, alles hangt op z’n plek en het belangrijkste, het blijft hangen!
Al met al, een aanrader!

1 maja 2024

Rommel

slechte kwaliteit, productomschrijving klopt niet. Kaders vallen na enkele weken van de muur, gewicht gecontroleerd en plakspijker degelijk bevestigd, waardeloos. niet kopen.

23 kwietnia 2024

Makkelijk en goede plakspijkers

Wou in mijn woning enkele dingen ophangen, maar zag het niet zitten om gaten te moeten boren of spijkers in de muur te moeten slaan.. Deze plakspijkers werken dan echt top! Aanrader en altijd handig om te hebben liggen

28 lutego 2024

Heel slecht.

Heel slecht.
We hebben netjes de overgebleven spijkers geretourneerd. Nooit meer iets gehoord.
Heel veel mails en telefoontjes gedaan. Reageren nergens op

23 lutego 2024

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf, die bij een klacht nergens op reageert, niet via de mail/app of telefonisch, spreken over service, maar die is er totaal niet.

10 stycznia 2024

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej