Plakspijkers.nl Recenzje 61

Wynik TrustScore: 3 na 5

2,9

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

31-10 update; telefonisch contact gehad, zou vandaag worden bezorgd, en dat is gelukkig gelukt! Er waren problemen met dhl. Gelukkig opgelost, nu ondervinden of het makkelijk is en alles blijft hange... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Plakspijkers.nl biedt echt fantastische producten! De plakspijkers zijn super handig en blijven stevig op de muur zitten. Geen gedoe meer met boren of beschadigen van de muren. Echt de beste aankoo... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

Plakspijkers zijn een oplossing om verschillende voorwerpen aan de muren te bevestigen zonder gaten te boren. Denk aan het ophangen van schilderijen, fotolijsten, klokken, whiteboards, plankjes en nog veel meer. En dat tot wel 10KG draagkracht. Bekijk het op Plakspijkers.nl. Bij ons vind je het meest complete aanbod plakspijkers van heel Nederland en België! Verschillende merken, varianten en specificaties vind je bij Plakspijkers.nl

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

1 ster is nog teveel

1 ster is nog teveel, ik heb een setje besteld van 10 kilo bij 1 kilo viel alles naar beneden en dus een mooi schilderij kapot, en dan ga je appen met die gasten en daar wordt dus niet op gereageerd, dus mensen hier niks kopen.

8 maja 2026
Oceniono na 1 z 5

De plakpleisters blijven niet zitten

De plakpleisters blijven niet zitten. Na nog geen half uur kwam het vrij lichte plankje alweer naar beneden. Waarschijnlijk komt het door de ondergrond van behang, maar volgens de site zou dat ook moeten kunnen. Jammer van het geld.

19 marca 2026

Krachtige sticker!

Krachtige 3M sticker. Gaf op de verpakking 10KG max. aan, maar heb toch de gok gewaagd en iets van 14KG opgehangen. Blijft inmiddels al zeker 5 maanden hangen in de badkamer.

14 marca 2026

PAS OP - Goedkoop = duurkoop

Goedkoop = duurkoop. De spijkers van plakspijkers.nl plakken niet. Je poster, lijstje of prikbord dondert na een dag of twee van de muur, en dan heb je schade aan je lijst, je muur en je vloer.

Ik heb contact gezocht met hun klantenservice omdat ik mijn bestelling wilde retourneren, maar wordt al weken niet te woord gestaan.

Doe jezelf een plezier, en haal gewoon plakskijkers van TESA. Die blijven tenminste jaren hangen.

17 lutego 2026

Onbruikbaar

Waardeloos alle voorschriften nageleefd maar spiegel 3kg lag na nog geen dag op de grond kapot........

24 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

Plakspijkers besteld voor op de…

Plakspijkers besteld voor op de badkamer. Draagvermogen was 10kg.
Plakspijkers zijn losgekomen van de muur samen met onze nieuwe spiegel in de badkamer met alle gevolgem vandien.
Spiegel in 1000 stukken.
De plakspijkers doen dus niet wat ze beloven. Draagvermogen was 10kg en onze spiegel woog 6kg.
Helaas voor ons geen plakspijkers meer!

2 lutego 2026

Bestelling op 22 oktober gedaan

31-10 update; telefonisch contact gehad, zou vandaag worden bezorgd, en dat is gelukkig gelukt! Er waren problemen met dhl. Gelukkig opgelost, nu ondervinden of het makkelijk is en alles blijft hangen!
30-10Bestelling op 22 oktober gedaan, ondanks wat mindere reviews. Inmiddels nog niks ontvangen, er wordt aangegeven dat het aan DHL ligt. Ze sturen de track-trace via Go-parcel, maar dat is wat het bedrijf zelf vult met informatie. Kortom, eerst zien dan geloven.

22 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Ben super tevreden over de plakspijkers…

Ben super tevreden over de plakspijkers en begrijp de negatieve reviews dan ook niet zo goed. Muur schoonmaken, laten drogen, plakspijker bevestigen, lucht eronder verwijderen en hoppa ....... het schilderij hangt. Super handig en simpel. Dikke hulde.

23 sierpnia 2025
Oceniono na 3 z 5

Beschadigt geschilderde muur bij verwijdering

Met plakspijkers hoef je geen gaten in je muur te boren, maar als je ze er af haalt trek je meteen ook het schilderwerk van de muur af. Een gaatje dicht plamuren is eenvoudiger dan een hele wand opnieuw schilderen.

10 sierpnia 2025

Hangt zelfs in de tuin

De waterdichte plakspijkers heb ik gebruikt in de tuin voor het ophangen van plantenbakken. Hangt al ongeveer 2 maanden en blijft prima zitten op houten schutting.

16 kwietnia 2025

Goede kwaliteit spijkers

Goede kwaliteit spijkers. Zorg er wel voor dat je muur relatief glad en ontvet is. Hier hebben we het gebruikt voor kleine schilderijen, toiletrolhouders etc.

27 lutego 2025

Echt een WAARDELOOS product

Echt een WAARDELOOS product! Kunstwerk (3 kg) kwam binnen een paar dagen van de muur doordat de plakspijkers het niet hielden. Plakspijker die 10 kilogram zou moeten kunnen houden. Enorm veel schade als gevolg: muur beschadigd, kuntstwerk beschadigd, lijst kapot, glas kapot, plint beschadigd en vloer beschadigd.

5 lutego 2025

Trap er niet in!

Een ster is al teveel eigenlijk. Waardeloos bedrijf, maar te zien aan de andere reviews ben ik niet de enige, jammer dat ik er toch in ben getrapt. Bestelling geplaatst maar nooit ontvangen. Meerdere malen met de klantenservice contact opgenomen via verschillende wegen, maar geen repliek. Niks hier kopen, het is een nep bedrijf!

31 grudnia 2024

Zeer tevreden

Met deze plakspijkers 2 posters in een lijst van 50x70 cm opgehangen. Ik vind het leuk om regelmatig te wisselen van wandecoratie en op deze manier hoef ik niet steeds opnieuw gaten te boren in de muur. Belangrijk om goed te kijken hoeveel gewicht je wilt hangen aan de plakspijker.

13 listopada 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej