Wacht nu al ruim 2 weken op bestelling!! Even contact gehad met klantenservice maar daarna weer radiostilte. Flink bedrag uitstaan van 235 euro. Geen DPD track and trace
Zobacz, co mówią recenzenci
Redelijk duidelijke product beschrijving, snelle levering. Wel mogen er iets duidelijkere foto’s en wellicht wat uitgebreidere beschrijving bij het product. Het was me namelijk nog niet helemaal dui... Zobacz więcej
Drinkfontein voor mijn kat besteld, deze was bij deze webshop het voordeligst. Ook snel en keurig verzorgd verzonden.
In totaal bestelde ik tweemaal bij Pip's. De eerste levering liep vlekkeloos. De tweede bestelling liet op zich wachten. Bij PostNL stond dagenlang aangegeven dat de zending nog niet afgegeven was,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Ontdek een breed assortiment van topkwaliteit dierenvoeding, speelgoed, accessoires en meer bij Pip's. Wij bieden alles wat uw huisdier nodig heeft voor een gezond en gelukkig leven!
Dane kontaktowe
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Prima levering.
Heel blij met het nieuwe product en de…
Heel blij met het nieuwe product en de snelle levering
Snelle bestelling en zo goed verpakt
Snelle bestelling en zo goed verpakt, als er wat was gebroken was dat wel heel toevallig geweest! Dat duidt op klantenservice, als ik bijvoorbeeld bij een winkel in Amsterdam een kopje koop steken ze dat zo in je handen, geen enkele klantenservice meer! Vond dat geweldig van jullie.
Een onhandig product dat achteraf…
Een onhandig product dat achteraf gezien erg duur was.

Odpowiedź od Pips
Slechte service. Er wordt niet gereageerd. Je ontvangt ook bestelling niet
Ik heb 2 hondenjasjes besteld. Op 15 april heb ik gemaild met de vraag waar de bestelling bleef. Is niet op gereageerd. Daarna 2x gebeld. Antwoordapparaat ingesproken. Niets gehoord. Na dreigbrief politie eindelijk contact en werd het geld terugbetaald. Ongeduldig? Nee wantrouwend

Super content
Leuren om factuur
Ik ben tevreden met de producten, echter heb ik nooit een factuur ontvangen. Hier heb ik nu al meerdere malen om gemaild en ik heb deze factuur nodig. Ik vind dat zeer onprofessioneel, dit behoor je gewoon mee te sturen met de bestelling, dan hoef ik ook niet zo te zeuren hierom. Pips, stuur mij a.j.b. zo snel mogelijk die factuur.
Contact 8 april: jullie geven aan dat ik jullie een mail moet sturen, maar dit heb ik al meerdere keren gedaan. Het bestelnr is 202403

Odpowiedź od Pips
ullie doe wat jullie beloven.
Jullie doe wat jullie beloven.
Keurig op tijd bezorgd.
Top!!!
Verkeerde eten gekregen
Ik heb eten besteld voor mijn Pitbull en krijgt eten voor een Poodle. Geen nummer om te bellen en klantenservice reageert niet. Ik voel mij genaaid, want €65 ben ik kwijt.
Such a shame!!!
Update in response to owner's:
Ik heb geen e-mail van jouw klantenservice gekregen. Van het moment die ik het bestelling had gedaan had ik niet eens een confirmation e-mail gekregen met de bestelling of de bon. Vanaf die moment twijfelde ik, maar na een paar dagen krijgde ik wel een e-mail van Postnl met de bezorg tijden.
Tot nu toe, heb ik helemaal niks binnen gekregen van jullie klantenservice, dus graag niet doorgeven dat mijn opmerking klopt niet. Ik ben niet een persoon die zomaar reviews plaatsen! Alleen via de review heb ik een antwoord van jullie gekregen, dus gellukig dat ik een review had geschreven.
Misschien is het ook een tip om een telefoon nummer te hebben waar mensen kunnen bellen als er iets is.

Odpowiedź od Pips
Snel verzonden en goede customer service
Ik heb een zeer goede winkelervaring gehad; mijn bestelling werd snel verzonden en klantcontact was ook heel goed. Alle vragen werden snel beantwoord. De prijzen zijn echt top, dus ik zal hier zeker vaker spullen voor mijn kat bestellen!
Het is mooi gemaakt erg handig in…
Het is mooi gemaakt erg handig in gebruik vlug geleverd.
Ik heb het teruggestuurd
Ik heb het teruggestuurd , omdat de bakken groter waren dan op plaatje en vind het heel raar dat ik dan 7,95 euro moet betalen om het terug te sturen . Geen bakken maar wel 7,97 kwijt . Dat valt mij tegen

Snelle levering...duidelijk..vriendelijk
Veel te klein nog steeds geen geld…
Veel te klein nog steeds geen geld terug gekregen al 24 d'Agen terug gestuurd

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.