Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Wacht nu al ruim 2 weken op bestelling!! Even contact gehad met klantenservice maar daarna weer radiostilte. Flink bedrag uitstaan van 235 euro. Geen DPD track and trace

Oceniono na 4 z 5

Redelijk duidelijke product beschrijving, snelle levering. Wel mogen er iets duidelijkere foto’s en wellicht wat uitgebreidere beschrijving bij het product. Het was me namelijk nog niet helemaal dui... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Drinkfontein voor mijn kat besteld, deze was bij deze webshop het voordeligst. Ook snel en keurig verzorgd verzonden.

Oceniono na 4 z 5

In totaal bestelde ik tweemaal bij Pip's. De eerste levering liep vlekkeloos. De tweede bestelling liet op zich wachten. Bij PostNL stond dagenlang aangegeven dat de zending nog niet afgegeven was,... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep zoologiczny

Napisane przez firmę

Ontdek een breed assortiment van topkwaliteit dierenvoeding, speelgoed, accessoires en meer bij Pip's. Wij bieden alles wat uw huisdier nodig heeft voor een gezond en gelukkig leven!

Dane kontaktowe

Odpowiada na 22% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 4 z 5

Precies wat ik verwachtte !

Precies wat ik verwachtte !
Nu nog even afwachten of de eekhoorns dat metalen dakje prettig gaan vinden ( misschien minder grip ? )
Ze kruipen altijd eerst op het dakje nl

3 stycznia 2025

Beste,

hartelijk dank voor deze review. We hopen dat de eekhoorns ook blij zijn met het dakje.

Oceniono na 3 z 5

Product worked as expected

Product worked as expected, thus resulting in an average rating.

1 stycznia 2025

Beste,

hartelijk dank voor de review!

Oceniono na 1 z 5

Heb maar 1 pakje gekreg in plaats van…

Heb maar 1 pakje gekregen in plaats van 2, heb er voor gemaild

7 stycznia 2025

Beste,

hartelijk dank voor de review! Het betreft hier een deel levering, vanzelfsprekend heeft u inmiddels restant van de bestelling ontvangen. Bedankt voor uw geduld.

Oceniono na 2 z 5

Korte houdbaarheidsdatum

Bezorging was prima, binnen afgesproken tijd en via de brievenbus wat fijn is.
Helaas was de "best before"-datum maart 2025. Meneer kat vind het niet erg, de zakjes moeten nu snel op dus hij krijgt meer dan normaal. Maar dit was niet mijn bedoeling want deze brokjes zijn niet goedkoop.
Ik vind dit jammer.

6 stycznia 2025
Oceniono na 5 z 5

Mooie krabpaal Oasis 70

Mooie krabpaal Oasis 70, Sjakie is er superblij mee😃! Prima verpakt en snel bezorgd ook. Voldoet echt aan de verwachtingen.

27 grudnia 2024
Opinia niezależna

Rot winkel

Ik en me vriendin we hadden een appel en in het zicht zagen we een prullenbak daar gooiden we de appel in en toen flipte een mevrouw uit haar pantie echt een rot winkel

28 grudnia 2024
Opinia niezależna

Beste,

We weten helaas niet waar dit betrekking op heeft. Heb je de appel digitaal in onze prullenbak gegooid?

@trustpilot, doe iets aan deze berichten AUB.

Klantenservice
Pips.nl

Betaald niets ontvangen.

Geen mail, geen bericht,niets. Ga er dus zelf maar achteraan.
Bericht van Pips:
Beste,

wij hebben u meerdere emails gestuurd mbt de track & trace. Wij zien ook dat dit netjes is afgeleverd in uw mailbox.

PostNL heeft bij u aan de deur gestaan en het pakket afgeleverd bij een pakketpunt.

Wij kregen melding dat het pakket niet is opgehaald en dat het pakketpunt vol lag en of u het zsm wilde ophalen.

Hierop hebben wij u nogmaals bericht dat het pakket klaar staat om afgehaald te worden.

Blijkbaar gaat er in de communicatie in uw mailbox iets verkeerd.

Nou dat zal dan wel, maar niets van dit alles hebben we ontvangen, noch van PostNl noch van Pips.

Wel zagen we een zending van Warmako uit Breda. Dat is een dropshopmagazijn in Breda met een adres dat onze achterdocht voedde, namelijk Zoete Inval 4. Wellicht was dat onze zending. Ik had echter niets besteld bij Warmako en uit niets bleek dat Pips hier achter zit

29 listopada 2024

Beste,

Blijkbaar gaat er in de communicatie in uw mailbox iets verkeerd.

Wij snappen het probleem niet helemaal, aangezien u 'onderzoek' heeft gedaan is dit een gedeelde magazijn voor dierenproducten, u heeft besteld bij een dieren webwinkel waar wij regelmatig producten die niet uit eigen voorraad zijn, dan door iemand anders worden verstuurd. Desalniettemin hebben wij u regelmatig bericht, u heeft ons doelbewust genegeerd zo lijkt het.

Al met al het verzoek aan @trustpilot om deze review te verwijderen aangezien deze klant eerst aangeeft niks te hebben ontvangen of gehoord, maar nu blijkt dit wel te hebben gehad maar doelbewust geen actie heeft ondernomen.

Oceniono na 1 z 5

Besteld, betaald maar niets gekregen

Besteld, betaald maar niets geleverd gekregen. Vervolgens geen enkele reactie op mail met de klantenservice.

5 października 2024

Beste,

we hadden u inderdaad een reactie moeten geven, onze excuses. Zoals bij het product vermeld staat, had deze een levertijd. Zolang wij geen verzoek krijgen tot annuleren of ander verzoek tot levering blijft uw bestelling gewoon netjes in behandeling staan.

De klantenservice heeft u inmiddels een reactie gestuurd.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej