Wacht nu al ruim 2 weken op bestelling!! Even contact gehad met klantenservice maar daarna weer radiostilte. Flink bedrag uitstaan van 235 euro. Geen DPD track and trace
Zobacz, co mówią recenzenci
Redelijk duidelijke product beschrijving, snelle levering. Wel mogen er iets duidelijkere foto’s en wellicht wat uitgebreidere beschrijving bij het product. Het was me namelijk nog niet helemaal dui... Zobacz więcej
Drinkfontein voor mijn kat besteld, deze was bij deze webshop het voordeligst. Ook snel en keurig verzorgd verzonden.
In totaal bestelde ik tweemaal bij Pip's. De eerste levering liep vlekkeloos. De tweede bestelling liet op zich wachten. Bij PostNL stond dagenlang aangegeven dat de zending nog niet afgegeven was,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Ontdek een breed assortiment van topkwaliteit dierenvoeding, speelgoed, accessoires en meer bij Pip's. Wij bieden alles wat uw huisdier nodig heeft voor een gezond en gelukkig leven!
Dane kontaktowe
De Brauwweg, 3125AE, Schiedam, Holandia
- klantenservice@pips.nl
- pips.nl
Odpowiada na 22% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Precies wat ik verwachtte !
Precies wat ik verwachtte !
Nu nog even afwachten of de eekhoorns dat metalen dakje prettig gaan vinden ( misschien minder grip ? )
Ze kruipen altijd eerst op het dakje nl

Product worked as expected
Product worked as expected, thus resulting in an average rating.

Odpowiedź od Pips
Heb maar 1 pakje gekreg in plaats van…
Heb maar 1 pakje gekregen in plaats van 2, heb er voor gemaild

Korte houdbaarheidsdatum
Bezorging was prima, binnen afgesproken tijd en via de brievenbus wat fijn is.
Helaas was de "best before"-datum maart 2025. Meneer kat vind het niet erg, de zakjes moeten nu snel op dus hij krijgt meer dan normaal. Maar dit was niet mijn bedoeling want deze brokjes zijn niet goedkoop.
Ik vind dit jammer.
Gemakkelijk te bestellen in de webshop
Gemakkelijk te bestellen in de webshop, snelle levering, meer moet dat niet zijn!
Mooie krabpaal Oasis 70
Mooie krabpaal Oasis 70, Sjakie is er superblij mee😃! Prima verpakt en snel bezorgd ook. Voldoet echt aan de verwachtingen.
Rot winkel
Ik en me vriendin we hadden een appel en in het zicht zagen we een prullenbak daar gooiden we de appel in en toen flipte een mevrouw uit haar pantie echt een rot winkel

Odpowiedź od Pips
Snelle levering en goed materiaal!
Was optijd geleverd top en pakket was…
Was optijd geleverd top en pakket was niet beschadigd dus
Betaald niets ontvangen.
Geen mail, geen bericht,niets. Ga er dus zelf maar achteraan.
Bericht van Pips:
Beste,
wij hebben u meerdere emails gestuurd mbt de track & trace. Wij zien ook dat dit netjes is afgeleverd in uw mailbox.
PostNL heeft bij u aan de deur gestaan en het pakket afgeleverd bij een pakketpunt.
Wij kregen melding dat het pakket niet is opgehaald en dat het pakketpunt vol lag en of u het zsm wilde ophalen.
Hierop hebben wij u nogmaals bericht dat het pakket klaar staat om afgehaald te worden.
Blijkbaar gaat er in de communicatie in uw mailbox iets verkeerd.
Nou dat zal dan wel, maar niets van dit alles hebben we ontvangen, noch van PostNl noch van Pips.
Wel zagen we een zending van Warmako uit Breda. Dat is een dropshopmagazijn in Breda met een adres dat onze achterdocht voedde, namelijk Zoete Inval 4. Wellicht was dat onze zending. Ik had echter niets besteld bij Warmako en uit niets bleek dat Pips hier achter zit

Odpowiedź od Pips
Goede deal en snel geleverd!
Besteld, betaald maar niets gekregen
Besteld, betaald maar niets geleverd gekregen. Vervolgens geen enkele reactie op mail met de klantenservice.

Interessante prijzen ,
Interessante prijzen ,
Klantvriendelijk,
Duidelijkheid,
Afspraak wordt nageleefd,
Vlugge levering,
Goede service,
Top,
Veruit de goedkoopste met hondenluiers…
Veruit de goedkoopste met hondenluiers en snel bezorgd!
Commande payé et non reçu
Commande payé et non reçu.
Pas sérieux et pas e-mail des confirmation pour la envoyé des ma commande.
Attendre mon remboursement intégral.
Pour les moments avis négatif.
Geweldig snel bezorgd en super leuk en…
Geweldig snel bezorgd en super leuk en schattig
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.