PioneerShop.dk adskiller sig fra mange andre e-handlende ved at være forsynet med super prof. og let tilgængelig kundesupport. Kan absolut kun udtale mig positiv om forretningen, der øjensynlig d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mega god kvalitet af radio og lyd i form af denne Pioneer Sph-evo82dab-208 Har givet mine originale højtalere en nyt og forbedret liv. Den har givet mig uanede muligheder i form af forstærker udg... Zobacz więcej
Købte en forstærker som jeg fejlagtigt troede var fejlbehæftiget. Modtog en erstatning med samme fejl, troede jeg. Der var en mekanisk højtaleromskifter, men med 4-5 sekunders forsinkelse. Det vidst... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Købte Sony autoradio med Car play og skrev en mail ift. hvilke stik og kabler der skulle bruges til min Toyota, så radioen kunne monteres og betjenes med knapperne i rattet. Modtog samme dag en mail... Zobacz więcej
Norddigesvej 4, 8240 , Risskov, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Modtog samme dag en mail med links til både kabel, stik og ramme som skulle bruges for at kunne montere. Alt passede, rat-betjeningen virker og det hele fungerer som det skal.

Odpowiedź od PioneerShop.dk
Skulle returnere en vare, da den ikke passede. Ikke noget problem og fik endda en returlabel tilsendt.
Super service og kan varmt anbefale.
Svend Paulsen

Odpowiedź od PioneerShop.dk
Havde en perfekt radio (X5700DAB) som desværre, tilsidst kun virkede når det var varmt udenfor. Flere gange har jeg forsøgt at finde ud af hvad der var galt og måtte derfor erstatte den med en ny.
Flere gange ringede jeg for at få noget rådgivning til den rigtige erstatning da der idag er sindsygt mange forskellige radioer med samme model nr.
Jeg valgte desværre at gå med den rådgivning jeg fik og står nu tilbage med en dmh a340dab som aldrig er lykkedes mig at få til at spille ordentligt og det viser sig at den desværre ikke er i nærheden af at kunne erstatte det der viser sig at være et 15 år gammelt flagskib..... Der er absolut ingen justerings muligheder på den nye. Den er ikke andet værd end at kaste rundt med, mildest talt... Du er sikker på at stå tilbage alene med et produkt du er blevet vildledt til at købe selvom det ikke fungere. Jeg blev bildt ind at jeg skulle kaste penge efter et nyt lead kabel til mit interface fordi mit rat på mystisk vis heller ikke virkede til radioen, og jeg har købt diverse iso stik og kabler uden nogen giverig effekt i sidste ende... Aldrig mere et produkt som pioneer. Det er løbet. Op i over 3000,- for en radio der ikke kan en 3 del af den den gamle kunde, der har et forbrug på 0,89A når den står slukket og som aldrig er kommet til at virke ordentligt....
Super god support når man kontakter dem online og på mail. og min bestilling bel pakket samme dag. 👍

Odpowiedź od PioneerShop.dk
Hurtig levering og tingen virkede med det samme :-)

Odpowiedź od PioneerShop.dk
har købt 2 gange. alt er perfekt . vil helt sikkert , købe der igen. ovenud tilfreds .leif

Odpowiedź od PioneerShop.dk
Meget hurtig samt ingen problemer efter at GLS havde ødelagt pakken. Straks kom der en ny. 👍

Odpowiedź od PioneerShop.dk
Købte en pladespiller, betaling via bankoverførelse….og wupti, dagen efter havde jeg en ny pladespiller.
God service og dialog med deres kundeservice - jeg havde lige et par spørgsmål til produktet.
God anbefaling herfra.
/T

Odpowiedź od PioneerShop.dk
Pioneer er og bliver den bedste bilradio man kan få. Har haft den sammen radio i 11år DEH-2500UI og det virker stadig. Men nu skulle vi have et med BT.

Odpowiedź od PioneerShop.dk
Virkeligt godt produkt jeg købte
En dab og antenne forstærker
Ros herfra

Odpowiedź od PioneerShop.dk
hurtigt afsendt vare. Meget fin kundeservice. Da jeg fandt den samme vare i anden butik, fik jeg efter få dage, sat differencen ind på min konto (prismatch). Kan kun anbefale denne shop.

Odpowiedź od PioneerShop.dk
Ikke noget at sætte en finger på.
Varerne til tiden, prisen er lav og god kvalitet.

Odpowiedź od PioneerShop.dk
Undertegnede er meget tilfreds med hurtige behandling fra det øjeblik jeg kontaktede Pioneershop og den hurtige levering, derfor fem stjerner!

Odpowiedź od PioneerShop.dk
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.