PioneerShop.dk adskiller sig fra mange andre e-handlende ved at være forsynet med super prof. og let tilgængelig kundesupport. Kan absolut kun udtale mig positiv om forretningen, der øjensynlig d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mega god kvalitet af radio og lyd i form af denne Pioneer Sph-evo82dab-208 Har givet mine originale højtalere en nyt og forbedret liv. Den har givet mig uanede muligheder i form af forstærker udg... Zobacz więcej
Købte en forstærker som jeg fejlagtigt troede var fejlbehæftiget. Modtog en erstatning med samme fejl, troede jeg. Der var en mekanisk højtaleromskifter, men med 4-5 sekunders forsinkelse. Det vidst... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Købte Sony autoradio med Car play og skrev en mail ift. hvilke stik og kabler der skulle bruges til min Toyota, så radioen kunne monteres og betjenes med knapperne i rattet. Modtog samme dag en mail... Zobacz więcej
Norddigesvej 4, 8240 , Risskov, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Hurtig fejlfri levering, i mit tilfælde det billigste, og bedste tilbud på nettet.

Tingene kom hurtigt.
Dog manglede jeg en monteringsvejledning, samt en dansk manual.

Odpowiedź od PioneerShop.dk
Høflig og god betjening. Også da jeg returnerede.

Odpowiedź od PioneerShop.dk
At der var en rigtig dygtig sælger der rent faktisk vidste noget om hvad der passede i min bil 💪

Odpowiedź od PioneerShop.dk
Stort udvalg, god og hurtig betjening.

Odpowiedź od PioneerShop.dk
Jeg var inde for at bestille Radioramme og skærm, havde nogle spørgsmål, og fik uddybende svar på alle mine spørgsmål. Desværre kom der noget i vejen, så jeg må desværre vente med at bestille det jeg havde tænkt mig. Men jeg vil klart anbefale PioneerShop, men da jeg ikke endnu har fået bestilt, kan jeg kun anbefale dem på deres gode service.

Odpowiedź od PioneerShop.dk
Du får pakken leveret dagen efter hvis du bestiller før timeren er tælt ned.

Odpowiedź od PioneerShop.dk
Det er altid en behagelig overraskelse, når man møder en forretning som er så serviceminded og "customer-first" orienteret som Pioneershop. Mange tak for det!

Odpowiedź od PioneerShop.dk
Hvis du skal havde service, så er du kommet til det rigtige sted. Rasmus var så god til at hjælpe mig at finde de rigtige udstyr til min bil. Og selvom jeg var skeptisk over det jeg havde købt og prøvede det i min bil og troede at det var det forkerte. Så fandt jeg ud af at det var mig som ikke læste brugervejledning ordentlig. Og igen var Rasmus bare serviceminded over for mig. Godt sted at handle.

Odpowiedź od PioneerShop.dk
leveringen var super,afventer nu bare det sidste som er i rest order ved jer

Odpowiedź od PioneerShop.dk
Min oplevelse er i top af hvad man kan forvente af en hjemmeside med webshop. Urealistisk hurtig levering af varer, gode priser, god kundeservice hvis der er spørgsmål til varerne.
Kan klart anbefales

Odpowiedź od PioneerShop.dk
De ønskede produkter var på lager. Levering to dage senere, og varerne ankom godt emballeret (blandt andet en LP). Det hele levede til fulde op til, hvad jeg forventede.

Odpowiedź od PioneerShop.dk
Meget fin kundeservice og rådgivning - og prisen var også rigtig god. Det kan kun give fem stjerner.

Odpowiedź od PioneerShop.dk
Jeg skrev til Pioner for at finde ud af om min gamle Audi kunne få Apple Carplay og det blev til flere mails med en dygtige og kompetent medarbejder som hjalp med at få bestilt alle de dele som jeg skulle bruge. Det fungerede perfekt.
Den var en rigtig god oplevelse. Jeg vil anbefale firmaet til alle og kan ikke give mindre end fem stjerner.
Hilsen Ulla

Hurtig levering og bedste pris jeg kunne finde. 5 ud af 5 stjerner 👍

Odpowiedź od PioneerShop.dk
Bestilte et nyt Pioneer Head unit system til min bil igennem dem. I købsprocessen havde jeg en masse spørgsmål da jeg ville montere det selv. Fik virkelig god vejledning til de nødvendige dele. Da jeg skulle montere det havde jeg yderlige spørgsmål og efter et par opkald med forskellige spørgsmål nåede jeg i mål, og det hele spiller bare. Virkelig hjælpsom og tålmodig rådgivning, og alle de svar jeg fik var de rigtige - og virkede. Super købsoplevelse!

Odpowiedź od PioneerShop.dk
Let at bestille og betalte - hurtig levering - ikke så mange dikkedarer!