PioneerShop.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

PioneerShop.dk adskiller sig fra mange andre e-handlende ved at være forsynet med super prof. og let tilgængelig kundesupport. Kan absolut kun udtale mig positiv om forretningen, der øjensynlig d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mega god kvalitet af radio og lyd i form af denne Pioneer Sph-evo82dab-208 Har givet mine originale højtalere en nyt og forbedret liv. Den har givet mig uanede muligheder i form af forstærker udg... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Købte en forstærker som jeg fejlagtigt troede var fejlbehæftiget. Modtog en erstatning med samme fejl, troede jeg. Der var en mekanisk højtaleromskifter, men med 4-5 sekunders forsinkelse. Det vidst... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Købte Sony autoradio med Car play og skrev en mail ift. hvilke stik og kabler der skulle bruges til min Toyota, så radioen kunne monteres og betjenes med knapperne i rattet. Modtog samme dag en mail... Zobacz więcej

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

453 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Hurtig fejlfri levering

Hurtig fejlfri levering, i mit tilfælde det billigste, og bedste tilbud på nettet.

5 maja 2023

Odpowiedź od PioneerShop.dk

Hej Lars Ole - dejligt at høre og tak for anmeldelsen :) Vh Anders/Pioneershop.dk

Oceniono na 3 z 5

Tingene kom hurtigt.

Tingene kom hurtigt.
Dog manglede jeg en monteringsvejledning, samt en dansk manual.

1 maja 2023

Odpowiedź od PioneerShop.dk

Hej Torben - tak for anmeldelsen. Idag leveres de fleste produkter desværre uden dansk vejledning, da det ikke længere er et lovkrav. Det er jo uden af vores hænder, da det er producenternes valg om brugervejledninger skal oversættes :) Vh Anders/Pioneershop.dk

Oceniono na 4 z 5

Høflig og god betjening

Høflig og god betjening. Også da jeg returnerede.

1 maja 2023

Odpowiedź od PioneerShop.dk

Hej Viggo - dejligt at høre og tak for den fine anmeldelse :) Vh Anders/Pioneershop.dk

Oceniono na 5 z 5

At der var en rigtig dygtig sælger der…

At der var en rigtig dygtig sælger der rent faktisk vidste noget om hvad der passede i min bil 💪

3 maja 2023

Odpowiedź od PioneerShop.dk

Hej Per - ja det er lidt en jungle med det bilstereo - vi er glade for at have produkteksperter, der kan hjælpe med at finde de ting, der passer sammen :) Vh Anders/Pioneershop.dk

Godt produkt

Godt produkt, hurtig levering

28 kwietnia 2023

Hej Nihasaya - menge tak for den gode anmeldelse :) Vh Anders/Pioneershop.dk

Super rådgivning

Jeg var inde for at bestille Radioramme og skærm, havde nogle spørgsmål, og fik uddybende svar på alle mine spørgsmål. Desværre kom der noget i vejen, så jeg må desværre vente med at bestille det jeg havde tænkt mig. Men jeg vil klart anbefale PioneerShop, men da jeg ikke endnu har fået bestilt, kan jeg kun anbefale dem på deres gode service.

26 kwietnia 2023

Odpowiedź od PioneerShop.dk

Hej Michael - dejligt at høre! Vi går op i god vejledning, så man kun skal bestille én gang :) Vh Anders/Pioneershop.dk

Oceniono na 5 z 5

Her kommer jeg gerne igen

Det er altid en behagelig overraskelse, når man møder en forretning som er så serviceminded og "customer-first" orienteret som Pioneershop. Mange tak for det!

15 kwietnia 2022

Odpowiedź od PioneerShop.dk

Hej Ruben - det er dejlig læsning og vi synes jo det er vigtigt at man som kunde har en god oplevelse og får det rigtige udstyr :) Vh Anders/Pioneershop.dk

Oceniono na 5 z 5

Hvis du skal havde service

Hvis du skal havde service, så er du kommet til det rigtige sted. Rasmus var så god til at hjælpe mig at finde de rigtige udstyr til min bil. Og selvom jeg var skeptisk over det jeg havde købt og prøvede det i min bil og troede at det var det forkerte. Så fandt jeg ud af at det var mig som ikke læste brugervejledning ordentlig. Og igen var Rasmus bare serviceminded over for mig. Godt sted at handle.

3 kwietnia 2023

Odpowiedź od PioneerShop.dk

Hej Peter - det er godt at høre - Rasmus er lidt et leksikon med at finde de rigtige ting der passer sammen og rosen er sendt videre! :) Vh Anders/Pioneershop.dk

Oceniono na 5 z 5

God, hurtig og venlig behandling

Min oplevelse er i top af hvad man kan forvente af en hjemmeside med webshop. Urealistisk hurtig levering af varer, gode priser, god kundeservice hvis der er spørgsmål til varerne.
Kan klart anbefales

29 marca 2023

Odpowiedź od PioneerShop.dk

Hej Morten - tak for den fine anmeldelse, det er jo dejlig læsning :) Vi sætter også en dyd i at behandle vores kunder godt :) Vh Anders/Pioneershop.dk

Præcist og hurtigt

De ønskede produkter var på lager. Levering to dage senere, og varerne ankom godt emballeret (blandt andet en LP). Det hele levede til fulde op til, hvad jeg forventede.

22 marca 2023

Odpowiedź od PioneerShop.dk

Hej Karina - dejligt at høre at alt spillede som det skulle :) Vh Anders/Pioneershop.dk

Hurtig levering. Godt produkt

16 marca 2023

Hej Alex - tak for den gode anmeldelse :) Vh Anders/Pioneershop.dk

Oceniono na 5 z 5

Meget fin kundeservice og rådgivning

Meget fin kundeservice og rådgivning - og prisen var også rigtig god. Det kan kun give fem stjerner.

15 marca 2023

Odpowiedź od PioneerShop.dk

Hej Claus - tak for de 5 stjerner, dem sætter vi pris på :) Vh Anders/Pioneershop.dk

Oceniono na 5 z 5

Den bedste og mest hjælpsomme medarbejder

Jeg skrev til Pioner for at finde ud af om min gamle Audi kunne få Apple Carplay og det blev til flere mails med en dygtige og kompetent medarbejder som hjalp med at få bestilt alle de dele som jeg skulle bruge. Det fungerede perfekt.
Den var en rigtig god oplevelse. Jeg vil anbefale firmaet til alle og kan ikke give mindre end fem stjerner.
Hilsen Ulla

7 marca 2023

Odpowiedź od PioneerShop.dk

Hej Ulla - tak for stjernerne og glad for du fik de rigtige dele. Og rosen er sendt videre til salgsteamet :) Vh Anders/Pioneershop.dk

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og bedste pris

Hurtig levering og bedste pris jeg kunne finde. 5 ud af 5 stjerner 👍

16 marca 2023

Odpowiedź od PioneerShop.dk

Hej Anders - det er godt at høre og tak for anmeldelsen :) Vh Anders/Pioneershop.dk

Over al forventning

Bestilte et nyt Pioneer Head unit system til min bil igennem dem. I købsprocessen havde jeg en masse spørgsmål da jeg ville montere det selv. Fik virkelig god vejledning til de nødvendige dele. Da jeg skulle montere det havde jeg yderlige spørgsmål og efter et par opkald med forskellige spørgsmål nåede jeg i mål, og det hele spiller bare. Virkelig hjælpsom og tålmodig rådgivning, og alle de svar jeg fik var de rigtige - og virkede. Super købsoplevelse!

17 marca 2023

Odpowiedź od PioneerShop.dk

Hej Anders - det er godt at høre at alt spiller - og er helt enig i, at de har styr på tingene i bilstereo afdelingen, det er en fornøjelse :) Vh Anders/Pioneershop.dk

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej