Enkelt å bestille, men stusser litt over at det står på nett at hjerteåpner smykket i sølvfarge inneholder rustfritt stål og kan brukes under trening og dusj uten å ta det av. Mens når jeg fikk smykke... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Skulle bestille nøkkelring med gravering og henviste meg til de om man kunne hente hos de lageret, og fikk rask tilbakemelding om det var fult mulig. La inn bestillingen to dager før jeg ville hente... Zobacz więcej
Lett å bestille og rask levering. Rask levering er jo supert, men føler det gikk utover innpakkingen? Når jeg hentet julebilderammekula(?) i postkassen datt den nesten ut av konvolutten. Noen skrap... Zobacz więcej
Svært hyggelig og god kundeservice! Gjorde alt for å få sendt varen raskt, da det var glemt å føre inn at det var litt lenger leveringstid akkurat på denne varen. I tillegg hadde jeg skrevet feil på... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos Pictureit.no selger vi posters og plakater på nett. Designet står vi for selv, og alle posters blir trykket lokalt i Kristiansand. I vår nettbutikk finner du et stort utvalg posters og plakater med dialektuttrykk, by- og stedsnavn samt våre populære og personlige familie-posters. Vi elsker den enkle og sofistikerte skandinaviske designstilen, og det er dette vi baserer våre design på. Enten du kaller det for en poster, plakat, trykk eller bilde – våre posters finner en plass i alle hjem.
Dane kontaktowe
Rigedalen 41, 4626, Krisitansand, Norwegia
- 986 56 889
- support@pictureit.no
- pictureit.no
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Veldig rask og god service
Veldig rask og god service. Produktet er nøyaktig så fint og av den kvaliteten jeg forventet.
Varen stemte med det annonsen lovet
Bra varer og service.
Veldig fornøyd med genser med…
Veldig fornøyd med genser med spesialtekst. Termokoppene er også helt fantastiske
Flott mobil hotell
Flott mobil hotell, kunne vært litt større, slik at besøkende også kan legge tlf inni😊
Du vil ikke angre! 😊
Litt tid med å få oppdatering på forsendelsen, men ellers enn bra opplevelse
Dårlig kvalitet på thermoflaske med…
Dårlig kvalitet på thermoflaske med print. Bare etter noen timer er det merkbare riper. Skuffende
Har ikke fått varen enda.
God kundeservice og rask levering
La inn bestillingen to dager før jeg ville hente, men den var ikke klar på det tidspunktet jeg måtte reise.
De sendte det da til den jeg egentlig skulle gi nøkkelringen til og den var levert ganske kjapt. (Sendt fredag og levert natt til tirsdag).
Meget gode produkter
Kjapp og rask bestilling. Veldig fornøyd med produktet. God kvalitet på posterne.
Godt og bra produkt
Grei leveringstid
Det tok ett par dager før varene ble sendt, men levering ellers var bra.
Kunne ikke levere til adresse
Har ikke mottatt varen enda.
Kjapp levering og som forventet kvalitet
Fikk raskt plakatene i posten.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.