Ich habe mein IPhone 12 dort hingeschickt um die WLAN Antenne reparieren zu lassen. Preis 99€. Nach 4 Wochen Funktion ging von einer auf die andere Sekunde wieder nichts. Daher habe ich geschrieben, d... Zobacz więcej
PhoneCare
Benyttede PhoneCare Aarhus. Det var en god oplevelse, hvor ekspedienten udviste omhyggelighed og grundighed i udskiftningen af min iPhone 7 skærm. Skærm kvaliteten er OEM, altså så tæt på original kva... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Så er den gal igen..... Vi har haft mange reparationer udført hos Phonecare Odense, alt fra Ipads og Iphones. Sidste gang har vi fået 2 Iphone 6Ser skærme udskiftet. Vores datter skulle ind med sin... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos PhoneCare er vi eksperter i reparation af iPhone, iPad, smartphones og tablets. Vi reparerer alle typer af skader og udfører alle reparationer in-house på vores godkendte værksteder, så du slipper for den lange ventetid. Vi har 6 butikker fordelt over hele landet, så vi er altid i nærheden af dig ✓ Vi tilbyder iPhone og iPad reparation i København, Aarhus, Odense, Kolding, Næstved og Slagelse. Vi tilbyder reparation af alt fra skærm reparation, knust glas, front udskiftning, sløve knapper, knækket bagcover til døde batterier. Vi bestræber os på at udføre en typisk reparation på under 30 min, hvis du kommer forbi og afleverer den på vores værksted. Vi er fordelsværksted for forsikringsselskaber, store virksomheder og offentlige institutioner, og har butikker på de mest attraktive beliggenheder i Danmark, hvorfor vi er din foretrukne reparatør af smartphones og tablets ✓
Inni użytkownicy przeglądali również
Billigt skift af skærm og påsætning af…
Billigt skift af skærm og påsætning af panserglas. Telefonen blev afleveret og var færdig ved aftalte tidspunkt. Inden for ca en time. Super tilfreds

Odpowiedź od PhoneCare
Super hurtigt reparation og billigt.
Hurtigt og billigt reparation. Kan varmt anbefales.

havde fået en dårlig skærm på
havde fået en dårlig skærm på
men da jeg reklamerede skriftede de den uden spørgsmål

Anbefales bestemt.
Fik skiftet fronten på en smadret ipad til en fin pris! Ipaden var klar igen på det livede tidspunkt.

Efter 3 besøg og second opinion fra en konkurrent, lavede de tlf. korrekt
Afl. en iPhone 7 med knækket skærm. Hentede den samme dag kort før lukketid. Da jeg kom hjem sad skærmen løs i den ene side, og "klikkede" når man trykkede let på skærmen. Jeg tog den tilbage til butikken dagen efter, hvor ekspedienten sagde, at det var fordi rammen på tlf. var skæv, og det ikke kunne være anderledes.
Da jeg har fået skiftet skærmen på rigtig mange forskellige iPhones, og aldrig oplevet dette, godtog jeg ikke umiddelbart svaret.
Så jeg kørte til iRep med den, for at få deres vurdering, og de mente bestemt ikke at det var korrekt, og at tlf. ikke var skæv.
Så jeg kørte tilbage til PhoneCare og fortalte at jeg havde fået en "second opinion" fra iRep, som ikke mente det var acceptabelt, Særligt ikke idet iPhone 7 er vand- og støvafvisende, hvilket betyder at skærmen er limet i kanterne, og det var tydeligt at PhoneCare ikke havde limet den nok.
Ekspedienten godtog mine argumenter, og ville sætte en ny skærm på. Jeg hentede den 1 time senere, hvor skærmen denne gang var sat rigtig fast og ikke klikkede længere.
Det er irriterende at skulle bruge SÅ meget tid på at få en ordentlig reperation igennem. Det burde have været fikset korrekt første gang, og som minimum løst da jeg kom tilbage første gang og klagede over det. Den anden stjerne er givet, idet tlf. tilsyneladene virker - jeg har dog ikke testet om den fortsat er støv- og vandafvisende, som den bør være, med den nye skærm. For tænk hvis ikke den er....
Jeg kommer ALDRIG til at bruge PhoneCare igen!

Odpowiedź od PhoneCare
Super sød og hurtig betjening😊
Super sød og hurtig betjening. Ventede 30 min. og så var der skiftet skærm og indsat panserglas i min datters iPhone👍🏻

god service
god service, hurtig reparation, men kunne godt have brugt at blive tilbudt en låne telefon til dagene, hvor min egen var til rep

super service
super service
havde skiftet skærm og fik det af ved at garantien dækker på liv tid af enhed

Pro service
Fornuftig pris, pro service. :) det gik hurtigt med udskiftning af min iphone skærm. Kan anbefales.

Odpowiedź od PhoneCare
Super service, virker som de har styr på det. kan kun anbefales.

God og fin service
Fin service. Færdig til lovet tid og alt virkede. God betjening.

Odpowiedź od PhoneCare
IPAD fik følgeskade under reparation
D. 10/11-18 indleverede jeg vores datters Ipad 2018 til Phonecare i Kolding. Den skulle bare have skiftet skærmen, da der var 2 mindre "flænger" i den, så det var en rimelig simpel ting. Vi henter den igen 16/11-18, men da vi kommer hjem, opdager vi at der sidder skidt under skærmen, samt at skærmen slukker hele tiden, når der er magnetcover på. Jeg ringer i forretningen 19/11-18 og forklarer situationen, der blev der sagt, at det med at den slukkede hele tiden godt kunne ske, når skærmen var blevet skiftet og man samtidig havde magnetcover på. Det var vi ikke blevet oplyst inden reparationen. Derudover blev vi tilbudt at indlevere skærmen igen, så de kunne fjerne det skidt der sad bagved den. Skærmen blev indleveret igen 26/11-18 og 27/11-18 bliver jeg ringet op, at der desværre er sket en følgeskade på Ipad'en. Skærmen kan ikke tændes/lyses op, men den vil blive sendt til lodning i håb om, at han kan fixe det.
Jeg skriver en mail til Phonecares kundeservice d.27/11-18, hvor jeg fortæller dem forløbet og beder dem bekræfte, at såfremt Ipad'en ikke kan fixes, så er vi berettiget til en ny og at hvis Ipad'en kan fixes, så forventer jeg, at der er 2 års garanti på Ipad'en, da de i forbindelse med følgeskaden har været inde og pille ved noget, der kan have betydning for den generelle funktion af den.
D.29/11-18 skriver jeg igen til kundeservice, da jeg ikke har hørt noget fra dem (man kan ikke ringe til dem).
D.6/12 el. 7/12-18 får jeg at vide, at Ipad'en er klar til afhentning. Jeg vælger dog ikke at hente den, før jeg har fået et svar fra deres kundeservice.
D.8/12-18 får jeg svar fra Phonecares kundeservice, de beklager forløbet har trukket ud og de skriver de står til ansvar for fejl mv. under reparation og at fejlen derfor også er repareret uden omkostninger for os... øøøh ja det er en fejl Phonecare har lavet, så den forventer jeg ikke at skulle betale for.
De skriver også at de fremadrettet dækker problemer der vedrører touch, billede (LCD) og hertil relaterede problemer. Men de kan ikke yde reklamation på den generelle funktion, da Ipad'en havde fået smadret glasset (glasset var ikke smadret, man kunne kun se "flængerne", når skærmen var slukket). De tilføjer dog, at de ikke vil forsøge, at løbe fra et ansvar, hvis der opstår en fejl, men at det vil være en vurderingssag.
D.10/12-18 henter jeg Ipad'en. Da jeg kommer hjem kan vi konstatere, at vi ikke kan logge ind på den, da nogle af tallene på skærmen nu ikke virker. Jeg ringer med det samme i butikken. Medarbejderen i butikken beder os genstarte Ipad'en, det gør vi, men det ændrer ingenting. Medarbejderen siger i telefonen, at grunden må være en dårlig skærm. Jeg siger til ham, at jeg er ved at være godt og grundig træt, at den her farce og at jeg ikke tror det gavner Ipad'en, at blive åbnet op gang på gang, det giver han mig ret i.
Samme aften skriver jeg igen til Phonecares kundeservice, hvor jeg meddeler dem, at jeg mener vi er berettiget til en ny Ipad. Jeg skriver til dem, at vi i sin tid valgte dem, da der står på deres hjemmeside, at de bruges af de store forsikringsselskaber og at de kun bruger originale dele, men at vi nu står tilbage med en ødelagt Ipad, der kun er 8 mdr. gammel. Jeg skriver endvidere at jeg synes at det er under alt kritik, det de har leveret og at jeg gerne vil høre fra dem næste dag 11/12-18, da jeg sidst havde oplevet en svar tid på næsten 14 dage.
D.12/12-18 får jeg svar, Phonecare vil gerne have Ipad'en forbi en sidste gang til reparation og kan den ikke laves, synes de det er en anden situation, hvor de vil kigge hen mod en anden løsning.
D.13/12-18 skriver jeg retur, at jeg er skuffet over deres service. Det er Phonecare, der har lavet følgeskaden og derfor har Ipad'en været skilt ad 3 gange på halvanden måned. Jeg beder dem anerkende, de har lavet en følgeskade, som desværre er svær at rette op på. Jeg skriver desuden til dem, at ved at give os en ny Ipad, vil de have en glad og tilfreds kunde, i stedet for en kunde der har haft en rigtig dårlig oplevelse, som gør at jeg bestemt ikke vil anbefale dem til andre. Til sidst skriver jeg igen til dem, at hvis det ikke lykkedes at reparere den, vil jeg gerne have en bekræftelse på, at vi får en Ipad fuldstændig magen til og at hvis det lykkedes, vil jeg gerne have garanti for, at vi får 2 års garanti på alle funktioner. Derudover beder jeg om at få svar inden 17/12-18, da det er der Ipad'en i så fald vil blive indleveret igen.
D.13/12-18 skriver Phonecare tilbage, at de anerkender at skaden højest sandsynlig er sket ved dem og at fejlen er udbedret. (Det forstår jeg så ikke helt, da vi ikke kan bruge talfunktionerne.) han skriver til mig, at reparation gerne skulle kunne udbedre problemerne. Derudover skriver de, at Ipad'en ikke bliver forringet af, at blive åbnet gentagne gange. (Det forstår jeg heller ikke, da medarbejderen i butikken, netop havde givet mig ret i det). Slutteligt skriver han, at såfremt at reparation ikke er en mulighed, udbetaler de et beløb der tilsvarer markedspris for en ny tilsvarende enhed. Jeg skriver retur til dem, at jeg gerne vil have at de genovervejer muligheden ny Ipad(erstatningsbeløb) versus reparation, da dette tilfælde netop har vist, at dem de sætter til at udføre reparationerne ikke magter opgaven.
Jeg får ikke yderligere svar og skriver derfor til dem 17/12-18, at da jeg ikke har hørt mere, vil Ipad'en bliver indleveret samme dag.
Da jeg indleverer Ipad'en spørger jeg hvornår jeg kan hente den, i butikken bliver der sagt få dage og i hvert fald inden jul.
Næste dag får jeg et svar fra Phonecare, at da det ikke er den samme fejl, vil de holde fast i at forsøge at udbedre fejlen og at så snart den er indleveret vil de følge den tæt.
D. 22/12-18 skriver jeg til kundeservice, da den stadig ikke er meldt klar til afhentning.
D. 27/12 skriver jeg igen, da jeg stadig ikke har hørt noget. Jeg ringer også i butikken, som siger, at de ingen skærme har hjemme, så det kommer til at tage lidt tid, de troede at kundeservice havde givet mig besked, da de havde informeret kundeservice om det. Senere samme dag får jeg et svar fra kundeservice, at der desværre ingen skærme er hjemme, så det er derfor det har trukket ud.
D.10/1-19 får jeg en sms fra butikken, at de nu har modtaget skærmen til Ipad'en og at den er testet med kode og at den virker som den skal, samt at den er klar til afhentning fra næste dag.
Dette blev en lang smøre, ved ikke rigtig hvordan jeg skulle have kortet den ned. Men den korte version er at jeg mere end utilfreds med den service vi har fået og uanset hvordan man vender og drejer det er vores datters Ipad på 8 mdr. blevet væsentlig forringet.
Jeg henter Ipad'en i morgen d. 14/1-19, så må vi se om det er lykkedes at reparere den - ligegyldigt hvad ændrer det ikke ved jeg aldrig vil anbefale Phonecare til nogen.

Super god oplevelse
Super god oplevelse - hurtigt, supernemt at bestille tid på nettet - så jeg vidste hvor lang tid, der gik fra at bestille til reparation var færdig. Man kan også gå ind direkte fra gaden, jeg valgte bare at bestille tid på nettet. Også superflinkt personale. Prisen var også helt ok, endda på originale dele ift hvad jeg kunne se på nettet andetsteds. Og så var der så rent og pænt i butikken. Kiggede også , mens jeg ventede på min mobiltelefon-reparation, på udvalget til mobiltelefoner , og der var meget at vælge imellem.

Kort og kontant
Sådan bør enhver forretning levere service til kunderne!