Ich habe mein IPhone 12 dort hingeschickt um die WLAN Antenne reparieren zu lassen. Preis 99€. Nach 4 Wochen Funktion ging von einer auf die andere Sekunde wieder nichts. Daher habe ich geschrieben, d... Zobacz więcej
PhoneCare
Benyttede PhoneCare Aarhus. Det var en god oplevelse, hvor ekspedienten udviste omhyggelighed og grundighed i udskiftningen af min iPhone 7 skærm. Skærm kvaliteten er OEM, altså så tæt på original kva... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super god oplevelse - hurtigt, supernemt at bestille tid på nettet - så jeg vidste hvor lang tid, der gik fra at bestille til reparation var færdig. Man kan også gå ind direkte fra gaden, jeg valgte b... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Så er den gal igen..... Vi har haft mange reparationer udført hos Phonecare Odense, alt fra Ipads og Iphones. Sidste gang har vi fået 2 Iphone 6Ser skærme udskiftet. Vores datter skulle ind med sin... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos PhoneCare er vi eksperter i reparation af iPhone, iPad, smartphones og tablets. Vi reparerer alle typer af skader og udfører alle reparationer in-house på vores godkendte værksteder, så du slipper for den lange ventetid. Vi har 6 butikker fordelt over hele landet, så vi er altid i nærheden af dig ✓ Vi tilbyder iPhone og iPad reparation i København, Aarhus, Odense, Kolding, Næstved og Slagelse. Vi tilbyder reparation af alt fra skærm reparation, knust glas, front udskiftning, sløve knapper, knækket bagcover til døde batterier. Vi bestræber os på at udføre en typisk reparation på under 30 min, hvis du kommer forbi og afleverer den på vores værksted. Vi er fordelsværksted for forsikringsselskaber, store virksomheder og offentlige institutioner, og har butikker på de mest attraktive beliggenheder i Danmark, hvorfor vi er din foretrukne reparatør af smartphones og tablets ✓
Inni użytkownicy przeglądali również
Kom ind i butikken presset på tid og…
Kom ind i butikken presset på tid og blev mødt af en omstillingsparat fyr der tog sig af min telefon. God og hurtig service og godt resultat. Mine anbefaling herfra

De er super hjælpesomme
De er super hjælpsomme, proffesionelle og effektivehos PhoneCare! De har fikset min mobil to gange - og begge gange tog det kun en halv time! kæmpe thumbs up!

Nemt nyt batteri til iPhone 6S
Skærmen på min iPhone 6S er ødelagt, så da jeg skulle have skiftet batteri var jeg bange for at skærmen også skulle skiftes. De klarede den dog uden problemer. Stærk og god service!

Odpowiedź od PhoneCare
Sover de for længe? Åbnede ikke…
Møder op på deres afdeling i Slagelse kl 10, hvor der står de skulle åbne. Der står endda også på deres dør at de skulle have haft åben.
Flere andre kunder står og venter forgæves. Vi henvender os på Facebook, hvor vi kan se vores besked er læst, men ingen respons.
Amatør virksomhed
Opdatering: De skrev til mig 5 timer efter på Faceook med en undskyldning, pga. de havde en forsinket medarbejder. Slet ikke i orden.

Odpowiedź od PhoneCare
Jeg fik skiftet batteri på min iPhone…
Jeg fik skiftet batteri på min iPhone 6S. Det tog 30 min, som lovet, og kostede kun 299,- pga. kampagnepris. (Nedsat fra 599,-)
Og det nye batteri er super.
Så... meget tilfreds!

Fint sted
Endeligt produkt har absolut ingen mangler, og er ikke til at klage over. Det var dog en lille streg i regningen, at jeg ikke kunne hente min telefon som aftalt senere på dagen, da de ikke havde fået leveret skærme. Var uden telefon i tæt på 2 dage, men da der var tale om en ekstern leverandørs fejl, kan PhoneCare ikke klandres synderligt for det.

Odpowiedź od PhoneCare
God og reel betjening og rådgivning
God og reel betjening og rådgivning. Batteriet i min iPhone blev udskiftet på 30 min og til en rimelig pris.

Odpowiedź od PhoneCare
Super service og hurtig betjening
Super service og hurtig betjening! De skiftede mit batteri med det samme og under 30 min senere var min mobil klar. Kan klart anbefales.

Rigtig god service
Fantastisk hurtig og god service. Her kommer jeg helt sikkert igen, hvis der sker noget med min IPhone :0)

Odpowiedź od PhoneCare
Kvalitet af skærm virker god
Kvalitet af skærm virker god. Reparation tog kun en halv time.

Sød og hurtig betjening
Sød og hurtig betjening. Jeg vil nok bruge dem fremover, hvis jeg skal have repareret telefonen igen.