Ich habe mein IPhone 12 dort hingeschickt um die WLAN Antenne reparieren zu lassen. Preis 99€. Nach 4 Wochen Funktion ging von einer auf die andere Sekunde wieder nichts. Daher habe ich geschrieben, d... Zobacz więcej
PhoneCare
Zobacz, co mówią recenzenci
Benyttede PhoneCare Aarhus. Det var en god oplevelse, hvor ekspedienten udviste omhyggelighed og grundighed i udskiftningen af min iPhone 7 skærm. Skærm kvaliteten er OEM, altså så tæt på original kva... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super god oplevelse - hurtigt, supernemt at bestille tid på nettet - så jeg vidste hvor lang tid, der gik fra at bestille til reparation var færdig. Man kan også gå ind direkte fra gaden, jeg valgte b... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Så er den gal igen..... Vi har haft mange reparationer udført hos Phonecare Odense, alt fra Ipads og Iphones. Sidste gang har vi fået 2 Iphone 6Ser skærme udskiftet. Vores datter skulle ind med sin... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos PhoneCare er vi eksperter i reparation af iPhone, iPad, smartphones og tablets. Vi reparerer alle typer af skader og udfører alle reparationer in-house på vores godkendte værksteder, så du slipper for den lange ventetid. Vi har 6 butikker fordelt over hele landet, så vi er altid i nærheden af dig ✓ Vi tilbyder iPhone og iPad reparation i København, Aarhus, Odense, Kolding, Næstved og Slagelse. Vi tilbyder reparation af alt fra skærm reparation, knust glas, front udskiftning, sløve knapper, knækket bagcover til døde batterier. Vi bestræber os på at udføre en typisk reparation på under 30 min, hvis du kommer forbi og afleverer den på vores værksted. Vi er fordelsværksted for forsikringsselskaber, store virksomheder og offentlige institutioner, og har butikker på de mest attraktive beliggenheder i Danmark, hvorfor vi er din foretrukne reparatør af smartphones og tablets ✓
Dane kontaktowe
Inni użytkownicy przeglądali również
Helt igennem en dårlig oplevelse
Helt igennem en dårlig oplevelse.
Jeg har indleveret min IPhone til rep for over en måned siden og har endnu ikke fået den tilbage. Den skulle "bare" ha skiftet docken, som det hedder, fordi jeg havde periodiske problemer med min mikrofon og mikrofonen er en del af den docken. Dvs at min telefon virkede da de fik den.
De prøvede at skifte den mens jeg ventede, det skulle iflg dem selv kun tage en time, men det var tydeligvis for svært og jeg fik af vide at jeg måtte tage hjem og vente et par dage. Jeg fik selvfølgelig ikke nogen lånetelefon, så jeg måtte ud og købe en brugt telefon jeg kunne bruge.
Jeg har nu løbende ringet til dem og skrevet mail til "chefen", eller jeg fik da af vide at det var chefen. men intet svar. Jeg kan ikke få status på min telefon og ved nu ikke om jeg overhovedet får den tilbage.
Jeg kommer aldrig til at benytte dem igen, og jeg håber at dem som overvejer at få deres telefon lavet der, tænker sig rigtig godt om. Forlad aldrig stedet uden du har din telefon med. Ellers er der en stor chance for at du mister den.

Odpowiedź od PhoneCare
Super hurtig ekspedition i butikken - men dårligt produkt
Super hurtig ekspedition i butikken. Er dog glad for at jeg ringede i forvejen, da jeg så blev oplyst, at butikken lukker på Østerbrogade. Havde jeg ikke ringet i forvejen, havde jeg stået foran en ophørt butik. Vel og mærke efter jeg havde fået bekræftelse på min bestilte tid.
Dog virker kvalitet på udskiftning af skærm og panserglas ikke god. Jeg skal trykke virkelig mange gange, for at glasset modtager mit valg. Det er ikke OK og noget der allerede efter en dag, er meget irriterende.

Kompetent betjening
God og venlig betjening og mobilen blev lavet til den lovede tid👍

Udskiftning af iPad skærm
Jeg har fået skiftet en skærm på en iPad Air 2 til kampagnepris 599,- De fortalte der kunne gå op til 3 dage, men den var klar dagen efter. Billigt og god service, når uheldet er ude og man får ødelagt skærmen.

Perfekt
Fik skiftet skærm på min telefon. Alt gik som smurt til en fin pris

Odpowiedź od PhoneCare
Dårlig service og kan slet ikke anbefales. Fik skiftet til en skærm der ikke fungerede
Dårlig service og kan slet ikke anbefales. Fik skiftet min skærm, hvor det med det samme viste sig at skærmen ikke fungerede. Fik at vide at skærmen ville blive skiftet, men at de ikke havde flere på lager. Næsten en måned senere, har de nu endelig fået skærmen, men uheldigvis fik jeg en flænge i skærmen dagen inden. Nu vil de ikke skifte skærmen på i øvrigt i forvejen “ødelagt” skærm - da den har fået en flænge. Rigtig dårlig kundeservice. Kan ikke anbefales - giver kunde en skærm der ikke fungerer og vil derefter ikke udskifte denne.

Odpowiedź od PhoneCare
Nu er det tredje gang jeg har brugt…
Nu er det tredje gang jeg har brugt jeres service og som altid har levet op til mine forventninger. Keep up the good work!

Odpowiedź od PhoneCare
Ødelægger du glasset på en lånt iphone…
Ødelægger du glasset på en lånt iphone i forbindelse med en reparation overcharger de ved at kræve uhørt høje priser for at reparere den ødelagte lånte telefon (langt over hvad det koster andre autoriserede steder). Skuffende adfærd.

Odpowiedź od PhoneCare
Fik repareret smadret skærm på iPhone…
Fik repareret smadret skærm på iPhone 5. Fik at vide at batteriet var oppustet og skulle skiftes for at skærmen kunne blive det, så fik det gjort også. Det blev dyrere af den grund, men stadig rimelig billigt - 650,- i alt på tilbud. Der er lidt luft mellem det nye glas og skærmen nedenunder nogle steder - det påvirker ikke funktionen, men kunne være gjort mere grundigt. Home-knappen er sat lidt skævt på. Til gengæld fungerer den perfekt nu, den var ellers begyndt at strejke nogle gange.

iphone skærm skiftet
Super god og hurtig service. IPhone skærm skiftet på 30 min. Klar og parat som lovet.

Dårlig service
Dårlig service
Ekstrem dårlig kommunikation
Dårlig kvalitet af det udførte arbejde

God og hurtig reparation
God og hurtig reparation.
Professionel modtagelse.
Lidt dyrere end visse konkurrenter, men medfølgende panzerglas - der dog ikke dækker ud til kanten af telefonen. Ville have foretrukket selv at vælge et panzerglas der passede telefonen og så betale de ekstra 50 kroner.

Odpowiedź od PhoneCare
Vores datter på 13 år fik rigtig god…
Vores datter på 13 år fik rigtig god service, da hun fik skiftet sin skærm. De rettede fejlen, da der var problemer med telefonen efter skærm skift.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.