Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Kjøpte først ett par øreringer. Det tok bare to dager før de lå i postkassen min, og de var så fine at jeg ble nødt til å bestille et par til rett etterpå. Gikk to dager før også de lå i postkassen, s... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Veldig min type stil i øredobber. God kvalitet og farge. Enkel lukke/åpne mekanisme på dem har nå 6 par og er super fornøyd! Rask levering, fin innpakning. Litt dumt man ikke kan velge å få det sendt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

God kvalitet på smykkene deres, kjøpt flere ganger. Har et favoritt par øredobber fra dem som jeg alltid går for, disse falmer aldri i farge eller steinene detter ikke ut. Helt klart bedre enn andre d... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Veldig fine produkter som sitter godt på øret. Fikk en gang levert feil produkt. En minus til er at jeg ofte får annonser om tilbud på Philippa, men kommer da til den danske nettside og tilbudene er i... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep jubilerski
  2. Sklep z dodatkami
  3. Handel złotem i srebrem
  4. Projektant biżuterii

Napisane przez firmę

A scandinavian demi-fine jewelry brand based in Oslo. Timeless and nonseasonal for every and any occasion. High quality 925 sterling silver, with additional 18 karat gold platings.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

God kvalitet og fantastisk kundeservice!

Så mye fint og veldig god kvalitet. Har brukt mine første hoops HVER dag siden jeg fikk de i starten av mai 😍 veldig god hjelp hvis det er noe man lurer på også.

8 sierpnia 2023

Hei Christel,

Vi setter pris på at du tar deg tiden til å skrive tilbake til oss 🥰 Vi er glade for å høre at smykkene våre falt deg i smak!

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte Dome Pave Hoops Peridot Small i sølv som kom i gull, men fikk hurtig svar på mail og fikk tilsendt de riktige øredobbene.

7 sierpnia 2023

Hei Maiken,

Takk for at du tar deg tiden til å skrive en anmeldelse til oss. Vi er glade for å høre at du er fornøyd med våre produkter. Vi jobber på spreng for best mulig opplevelse får våre kunder. Fejl kan se og dette beklager vi for! 🥰

Oceniono na 5 z 5

Utrolig rask levering og nydelige…

Utrolig rask levering og nydelige smykker! Disse kommer jeg til å få mye glede av!
Jannicke

10 sierpnia 2023

Hei Jannicke,

Vi jobber på spreng hver dag for raskest mulig levering og en god opplevelse for våre kunder. Tusen takk for en så fin tilbakemelding. 🧡

Ha en fortsatt fin dag!

Veldig rask levering

Utrolig rask levering, produktene svarte til forventningen.

6 sierpnia 2023

Hej Elisabeth,

Det glæder oss at høre at vores produkter svarte til dine forventninger. Det varmer vores hjerter! 🧡

Oceniono na 5 z 5

Nydelige smykker og super kundeservice

Smykkene var kjempefine og jeg er imponert over hvor raske de er. Måtte bestille en av ringene i en større størrelse, fikk den levert dagen etterpå😊

6 sierpnia 2023

Hei Hanne,

Det er godt å høre at du fikk god og rask service!
Det er noe vi jobber på spreng for å oppnå🥰

Ha en kjempe fin torsdag!

Fikk aldri pakken

Jeg opplevde to ganger på rad at pakken min ble refundert før den kom til postkassa mi. Postkassa hadde tydelig skrift for både navn og adresse og dette har aldri vore et problem før. Kommer ikke til å bestille herfra igjen.

23 lipca 2023

Hej Tomine,

Vi kan kun beklage for at posten ikke har klart at levere din pakke i din postkasse. Vi har prøvet at hjælpe dig med at sende pakken ud to gange.

Vores bedste råd er at du tager kontakt med posten for at høre hvordan det kan være de ikke kunne levere vores pakke til dig i din postkasse.

Oceniono na 3 z 5

Ok. .

Fint armbånd men liten i størrelsen, skulle egentlig komme etter en uke men brukte 5+ dager ventetid fordi den ikke hadde plass i postkassen.

16 lipca 2023

Hej Toth,

Så trist at høre at det armbånd du har bestilt var lidt for lille til dig. Husk at du altid har 14 dages returret om du ikke ønsker at beholde din ordre. De fleste af vores armbånd kommer i forskellige str. så om den ikke passer kan du lett bytte om til en anden str.

Jeg kan kun beklage for at posten ikke kunne levere din pakke i din postkasse.

Dårlig kvalitet

Dårlig kvalitet, ser billig ut

10 lipca 2023

Hej Ida,

Så trist at høre at vores smykker ikke lever op til dine forventninger. Husk at du altid har 14 dages returret om du ikke ønsker at beholde din ordre.

Du er hjertelig velkommen til at tage kontakt med os på vores kundeservice og se om vi kan hjælpe dig videre.

Oceniono na 5 z 5

Flott nettbutikk som leverer kvalitet…

Flott nettbutikk som leverer kvalitet og varer som stemmer godt overens med bildene. Veldig fornøyd med produktene herfra

27 czerwca 2023

Hei Marte,

Fornøyd kunde

Fikk øreobbene raskt, og de svarte til forventningene :)

27 czerwca 2023

Hei Marie,

Vi jobber på spreng for at kundene skal få god opplevelse, vi er glade for å høre at du opplevde hurtig levering. Tusen takk for din tilbakemelding.🥰

Ha en fin dag videre!

Oceniono na 5 z 5

Vare sto til forventning og kort…

Vare sto til forventning og kort levering

25 czerwca 2023

Hei Elisabeth,

Tusen takk for at du tar deg tiden til å skrive en så fin anmeldelse.
Vi setter utrolig stor pris på det!

Ha en kjempe fin torsdag videre🥰

Rask levering

Rask levering, god kvalitet på smykkene. Brukes hver dag :)

29 czerwca 2023

Hei Sara,

Tusen takk for så fin anmeldelse😍 Vi setter pris på at du tar deg tiden til å skrive tilbake til oss!

Ha en kjempe fin torsdag.

Veldig god kjøpsopplevelse

Veldig god kjøpsopplevelse, rask leveranse, og kjempe fine ørepynt:)

15 czerwca 2023

Hei Oddny Hidle,

Det varmer våre hjerter at du er fornøyd med våre produkter. Vi jobber hver dag for best mulig opplevelse for våre kunder🥰

Fikk tilsendt feil vare

Fikk tilsendt feil vare, måtte ta bilde av varen for å få returnere.
Ble forespeilet returgebyr på kr 50,- for å returnere feilsendt vare.
Varen jeg fikk tilsendt var betraktelig dyrere enn den jeg hadde bestilt og betalt for, men ble likevel mistrodd for å få tilsendt rett vare.
Dårligste kundeservice jeg har opplevd.

20 czerwca 2023

Hej Julie,

Vi kan kun beklage for at du haft denne oplevelse hos os. Så snart vi har fået pakken fra dig hjælper vi dig med at få rettet op på dette.

Rask levering!

Overraskende rask levering! Bestilte varen rett før kl 12. Neste dag lå den i postkassa 😊

19 czerwca 2023

Hei Caroline,

God oppfølging og leveranse

Fikk beskjed når varen var tilbake på lager. Fikk hjelp til å legge inn rabatt. Rask levering og ikke minst nydelige øredobber.

19 czerwca 2023

Hei Stine,

Mange tak for din fine anmeldelse 😍 Det sætter vi meget stor pris på. Håber du bliver glad for dine øredobber 💖

Hei Huong Bui,

Tusen takk for at du tar deg tiden til å skrive til oss😍
Vi er glade for å høre at smykkene levde opp til forventningene!

Ha en kjempe fin tirsdag videre.

Slarkete lås

Låsen på den ene øredobben er helt slarkete så åpner seg hele tiden. Kommer til å dette ut og forsvinne.

18 czerwca 2023

Hej Anniken,

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at rette op på denne fejl. Kunne du skrive til vores kundeservice på support@philippastudios.no så hjælper vi dig.

Høre fra dig på e-post.

Veldig hyggelig kundeservice

Veldig hyggelig kundeservice, pakken kom raskt. Varen var som forventet og var helt perfekt:) kommer til å bestille herifra igjen.

14 czerwca 2023

Hei Charlotte,

Vi er glade for at du fikk den hjelpen du trengte, tusen takk for at du tar deg tiden å skrive til oss. Det er godt å høre at du fikk en god opplevelse hos oss😊

Rask levering

Rask levering! Fornøyd! Fem stjerner!

11 czerwca 2023

Hei Linn-Anette,

Mange tak for din fine anmeldelse 😍 Det sætter vi meget stor pris på. Håber du bliver glad for dine smykker 💖

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej