Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Kjøpte først ett par øreringer. Det tok bare to dager før de lå i postkassen min, og de var så fine at jeg ble nødt til å bestille et par til rett etterpå. Gikk to dager før også de lå i postkassen, s... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Veldig min type stil i øredobber. God kvalitet og farge. Enkel lukke/åpne mekanisme på dem har nå 6 par og er super fornøyd! Rask levering, fin innpakning. Litt dumt man ikke kan velge å få det sendt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

God kvalitet på smykkene deres, kjøpt flere ganger. Har et favoritt par øredobber fra dem som jeg alltid går for, disse falmer aldri i farge eller steinene detter ikke ut. Helt klart bedre enn andre d... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Veldig fine produkter som sitter godt på øret. Fikk en gang levert feil produkt. En minus til er at jeg ofte får annonser om tilbud på Philippa, men kommer da til den danske nettside og tilbudene er i... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep jubilerski
  2. Sklep z dodatkami
  3. Handel złotem i srebrem
  4. Projektant biżuterii

Napisane przez firmę

A scandinavian demi-fine jewelry brand based in Oslo. Timeless and nonseasonal for every and any occasion. High quality 925 sterling silver, with additional 18 karat gold platings.

Dane kontaktowe

Jak firma korzysta z Trustpilot

Bra varer:)

29 września 2023

Hei Andreas,

Ord kan ikke beskrive mye vi setter pris på din anmeldelse!
Dette er noe vi jobber på spreng for hver dag, så det er utrolig hyggelig med anerkjennelse fra kundene våre.

Ha en kjempe fin torsdag videre.

Oceniono na 3 z 5

Rask levering, noe dårlig kvalitet

Rask levering og fin øredobber, men opplever at spesielt de i gull fort blir misfarget og grønne.

16 października 2022
Opinia niezależna

Hej Maria,

Det glæder mig at høre du havde en god oplevelse med vores levering og synes smykkerne er fine. 🥰

Angående dine smykker der er blitt mørke vil dette oftest være på grunn av vanlig smuss eller olje fra huden din, eller make up som heldigvis kan fjernes. For å rengjøre smykket kan du forsiktig vaske det med litt parfymefritt oppvaskmiddel og lunkent vann for å løse opp smuss mellom leddene. Polér deretter overflaten forsiktig med en våt klut eller fingrene dine. Til slutt er det viktig at såpen vaskes grundig av og at smykket er helt tørt før det tas på igjen. Det er viktig at du ikke bruker papir da det kan ripe opp smykkene dine.

Ha en kjempe fin torsdag videre.

Hei Sara,

Tusen takk for tilbakemelding 🥰 Vi setter utrolig stor pris på at du tar deg tiden til å skrive til oss.

Ha en riktig fin dag videre 🌸

Veldig rask levering

Veldig rask levering, og produktene er som beskrevet. Veldig fine er de også😊

18 września 2023

Hei Tina,

Tusen hjertelig takk for så utrolig fin anmeldelse❤️ Vi setter kjempe stor pris på at du tar deg tiden til å skrive til oss.

Ha en kjempe fin dag videre.

Veldig fornøyd

Enkel og oversiktlig nettside. Rask utsjekk med flere mulige betalingsmetoder. Superkjapp levering ✨️🫶🏽

26 września 2023

Hei Silje,

Fin men vond.

Fin ring. Men den var litt vond å ha på pga den er hul på innsiden, og da blir den litt skarp.

21 września 2023

Hei Celina,

Takk for at du tok deg tid til å skrive denne anmeldelsen. Når det gjelder designet på ringen, vil jeg ta dette videre slik at vi kan ha det i tankene for våre fremtidige design.

Ha en riktig fin dag videre 🥰

Vennlig hilsen,

Hei Berit,

Tusen takk for at du tar deg tiden til å skrive tilbake til oss!
Vi setter pris på det og er glad for å høre at du er fornøyd 😍

Ha en kjempe fin torsdag videre 🥰

Oceniono na 1 z 5

Produktet var simpelt i forhold til…

Produktet var simpelt i forhold til forventningene. Så skuffet kunde

18 września 2023

Hei Christin,

Vi kan kun beklage for at du ikke synes at vores produkter var fine. Vi jobber dag og nat for at kunne tilbage vores kunder de bedste produkter og design.

Husk du har 14 dages retur om du ikke ønsker at beholde din bestilling.

Kan virkelig anbefales!

Enkle og elegante design, fin nettbutikk og superrask levering!

11 września 2023

Hei Ida,

Vi jobber på spreng hver dag for raskest mulig levering og en god opplevelse for våre kunder. Tusen takk for en så fin tilbakemelding. 🧡

Ha en fortsatt fin dag!

Venlig hilsen

Oceniono na 5 z 5

Rask levering og produktene stod til…

Rask levering og produktene stod til forventningene!

3 września 2023

Hei Mia,

Takk for at du tar deg tiden til å skrive en anmeldelse til oss. Vi er glade for å høre at du er fornøyd med våre produkter. Vi jobber på spreng for best mulig opplevelse får våre kunder. Fejl kan se og dette beklager vi for! 🥰

Venlig hilsen

Kjempe fornøyd!

Rask levering, god kvalitet og helt opp til forventningene i forhold til bilder 😊

8 września 2023

Hei Johanne,

Vi er glade for at du fikk den hjelpen du trengte, tusen takk for at du tar deg tiden å skrive til oss. Det er godt å høre at du fikk en god opplevelse hos oss😊

Oceniono na 5 z 5

Rask levering og god kvalitet på…

Rask levering og god kvalitet på produktene!

6 września 2023

Hei Carina,

Mange tak for din fine anmeldelse 😍 Det sætter vi meget stor pris på. Håber du bliver glad for dine smykker 💖

Oceniono na 4 z 5

Rask levering

Rask levering. Varen var lik som den fremstod på nettsiden

27 sierpnia 2023

Hei Cassandra,

Tusen takk for at du tar deg tiden til å skrive til oss, dette blir vi veldig glade for 🥰 Vi beklager for at du ikke mener at varen fremstod som på billederne. Vi bruger meget tid og energi på at få frem vores produkter ordenligt på billeder. Dette er noget vi skal se på så videre. Tak for feedback.

Kjempefine smykker

Kjempefine smykker.
God service.

27 sierpnia 2023

Hei Maria,

Det varmer våre hjerter at du er fornøyd med våre produkter. Vi jobber hver dag for best mulig opplevelse for våre kunder🥰

Ikke lik som på bildene

Peridot øredobbene så veldig annerledes ut enn fra nettsiden.

26 sierpnia 2023

Hei Andrine,

Vi beklager for at du ikke mener at farven på vores peridot smykker fremstod som på billederne. Vi bruger meget tid og energi på at få frem vores produkter ordenligt på billeder. Dette er noget vi skal se på så videre. Tak for feedback.

Husk du har altid 14 dages åben retur.

Oceniono na 2 z 5

Bildene stemte ikke overens med…

Bildene stemte ikke overens med produktet

26 sierpnia 2023

Hei Silje,

Vi beklager for at du mener at vores billeder ikke stemmer med de produkter du modtog. Vi bruger meget tid og energi på at få frem vores produkter ordenligt på billeder. Dette er noget vi skal se på så videre. Tak for feedback.

Husk du har altid 14 dages åben retur.

Hei Lise,

Tusen takk for at du tar deg tiden til å skrive tilbake til oss!
Vi setter pris på det og er glad for å høre at du er fornøyd😍

Ha en kjempe fin tirsdag videre🥰

Oceniono na 2 z 5

Bestilte varer der jeg fikk beskjed om…

Bestilte varer der jeg fikk beskjed om at pakken var på vei den 24/8. Pr idag 31/8-23 er den ennå ikke mottatt.

22 sierpnia 2023

Hej Ingrid,

Jeg kan kun beklage for at der er sket en fejl med din pakke. Jeg har sendt dig en e-post angående dette. Håber at høre tilbage fra dig der. Dette skal vi få på plads.

Hei Christine,

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej