Ik merk geen verschil, het is tijdelijk even rustig wanneer ik spuit maar even daarna begint de vogel weer.
Zobacz, co mówią recenzenci
PetSpray anti-jeuk gekocht voor m’n Franse Bulldog,omdat deze last van jeuk heeft aan haar oren en ook regelmatig aan haar poten likt. Na een week gebruik van PetSpray is het jeuken en likken bijna... Zobacz więcej
De klantenservice is ontzettend goed.Door fout van mijzelf is het flesje omgevallen en leeggelopen Dus ik kon het niet uitproberen en geen review schrijven.Dit doorgegeven en een nieuwe bestelling ge... Zobacz więcej
Ik kwam dit product tegen in mijn zoektocht naar een middel tegen een 'stinkende' hond. Dit product is erg fijn voor als je een hond of ander huisdier hebt. Ik gebruik het zelf als mijn hond buiten... Zobacz więcej
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Aan afspraak gehouden en de jeuk lijkt…
Aan afspraak gehouden en de jeuk lijkt minder te worden.

Geweldig product
Geweldig product! Onze hond stopte meteen met krabben en voelt zich veel beter. Natuurlijke ingrediënten en snel resultaat. Een echte aanrader!

Odpowiedź od PetSpray
Snelle levering, in goede staat. De spray begint te werken.

Verkeerde bestelling gekregen
Had 2x jeukspray besteld krijg ik een geurspray plaats de jeukspray

Odpowiedź od PetSpray
Goede uitleg wat er in zit en hoe te…
Goede uitleg wat er in zit en hoe te gebruiken.
Ik zat met nog wat twijfels of ik het op een open wond mocht sprayen en binnen een minuut had ik al een hele goede uitleg .

Odpowiedź od PetSpray
Ik heb besteld lang moeten wachten op…
Ik heb besteld lang moeten wachten op me bestelling en helaas spray werk bij me hond niet mvg heb omdat ik lang gewacht op me bestelling me geld terug gekregen geweldig van hun danku wel

Odpowiedź od PetSpray
Ik heb de spray voor jeuk gekregen en…
Ik heb de spray voor jeuk gekregen en mijn hondje krab niet meer

Odpowiedź od PetSpray
ik vund het niet zo goed helpem
Beste
Beste, ik heb mijn bestelling ontvangen dus ik gebruik de petspray nog niet zo lang het lijkt wel of ze erger zijn gaan krabben maar ik blijf het toch nog even gebruiken we zullen maar afwachten wat het gaat doen, de bestelling was er snel ik was eerst een beetje sceptisch want er word zoveel aangeboden maar toch de gok gewaagd en nu maar afwachten of het daadwerkelijk gaat helpen bij mijn honden jeuk is erger dan pijn zeggen ze altijd.
Ik schrijf geen review slechte ervaring…
Alles is toch nog goed gekomen ondanks dat het pas laat bezorgd is door dpd
Beter voor dhl of post.nl te kiezen om te bezorgen werken een stuk sneller

Odpowiedź od PetSpray
Werkt helaas niet voor mijn rosé
Werkt helaas niet voor mijn rosé kaketoe voor de jeuk . Is wel een fijne geur voor de omgeving. Maar een superservice van Petspray dat ik het geld teruggestort krijg en de betrokkenheid en meedenken.
I was voor een vriendin haar katje maar die is zo bang van sprayen en heeft toch niet veel geholpen
Heeft niet zo geholpen waar het voor was katje waS erg angstig voor het sprayen mischien dat pillen beter geholpen had
Petspray is oke
De bestelling was vrij eenvoudig te doen op de website en daarna kregen we direct een bevestiging via de mail. Het bezorgproces wordt ook goed gecommuniceerd.
We hebben de spray tegen jeuk besteld en het lijkt te werken. Ze krabbelen nog wel maar het is minder heftig.
Geweldig product, jeuk vrij na jaren
Geweldig product. hoe kan het dat dit niet in alle dierenwinkels in de schappen ligt? Mijn lieve hondje, na jaren, helemaal jeuk vrij! Zo gelukkig!

Odpowiedź od PetSpray
Mijn hond heeft al geruime tijd last…
Mijn hond heeft al geruime tijd last van jeuk. Vreselijk veel krabben. Niet leuk voor de hond, niet leuk voor het bazinnetje. Van alles geprobeerd, zoals probiotica en andere middelen. Helaas niets hielp echt. Op Facebook zag ik een reclame van PetSpray voorbij komen en ik dacht: wat kan mij gebeuren voor dat bedrag? Ik had het vrij snel in huis. Zodra mijn hond (Magic) begon te krabben, ben ik gaan sprayen. Na een week werd het al aanzienlijk minder. Het viel zelfs mijn dochter op. Toen ben ik overgegaan naar 1 x sprayen per dag. En het werd steeds minder. Nu spray ik alleen nog als ze ineens weer meer gaat krabben, maar dat is niet elke dag dus meer. Dus ik ben uiterst tevreden over dit middel. Ik begrijp dat dit niet het probleem (oorzaak van de jeuk) oplost, maar geen jeuk is voor Magic en mij toch stukken beter.
Uiteraard blijf ik samen de DA zoeken naar de oorzaak. Zolang we dat niet hebben gevonden, staat de spuitfles PetSpray standby. Ik ben dik tevreden.

Doświadczenie Trustpilot