Ik merk geen verschil, het is tijdelijk even rustig wanneer ik spuit maar even daarna begint de vogel weer.
Zobacz, co mówią recenzenci
PetSpray anti-jeuk gekocht voor m’n Franse Bulldog,omdat deze last van jeuk heeft aan haar oren en ook regelmatig aan haar poten likt. Na een week gebruik van PetSpray is het jeuken en likken bijna... Zobacz więcej
Ik kwam dit product tegen in mijn zoektocht naar een middel tegen een 'stinkende' hond. Dit product is erg fijn voor als je een hond of ander huisdier hebt. Ik gebruik het zelf als mijn hond buiten... Zobacz więcej
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Ik merk geen verschil
Petspray allergie werkt niet helaas
Na 2 flesjes Petspray allergie te hebben geprobeerd zien wij helaas geen resultaat. Het krabben en bijten wordt alleen maar erger. Kennelijk werkt het voor onze hond niet.
We gebruiken het nu aantal weken .ze…
We gebruiken het nu aantal weken .ze krabt veel minder.maar de spuitbussen zelf is niks .doet het heel slecht.we hebben de inhoud in wat anders moeten doen
Bestelling verliep soepel
Bestelling verliep soepel, duidelijke gebruiksaanwijzing.
Alleen sta ik nog niet te juichen over het resultaat. Ik merk echt weinig of geen verschil qua krabben. Misschien dat het nog komt, maar persoonlijk heb ik er zo goed als geen geloof meer in.
Bestelling vlug ontvangen
Bestelling vlug ontvangen, en het product van jullie is zeer goed.
Nog Geen verbetering
Nu 14 dagen aan het sprayen en tot nu toe geen verbetering.
Contact gehad met PetSpray aanvullende informatie gehad goede service
PetSpray anti-jeuk voor m’n Franse Bulldog
Na een week gebruik van PetSpray is het jeuken en likken bijna geheel over.
Ben zeer tevreden met het resultaat
Contact met de chat gehad en de…
Contact met de chat gehad en de organisatie probeert mee te denken met het probleem van de hond.
Lossen vragen goed op.
Onderhouden goed contact over
en weer.
Onwijs goed geholpen met de vragen die…
Onwijs goed geholpen met de vragen die ik had, welke zelfs in het weekend werden beantwoordt. Super blij mee en mijn hondje Bo ook!
Contact met de chat gehad en de…
Contact met de chat gehad en de organisatie probeert mee te denken met het probleem van de honden.
Lossen vragen goed op.
Snelle levering. Keurig verpakt met een kaartje. Nu een paar keer gebruikt. Het werkt een klein beetje heb ik het idee.. maar dat vind ik nog lastig. Wat ik wel weet is dat ik het niet zo lekker vind ruiken. Maar alles voor onze viervoeter om hem minder te laten krabben

Topbedrijf en top petspray
De klantenservice is ontzettend goed.Door fout van mijzelf is het flesje omgevallen en leeggelopen Dus ik kon het niet uitproberen en geen review schrijven.Dit doorgegeven en een nieuwe bestelling gedaan.Tot mijn verrassing kreeg ik een fles petspray extra.Topservice.
De spray is ook erg goed.Mijn hond heeft veel minder jeuk.

Goed voor tegen de jeuk
Jeuk is direct minder binkey krapt zich nu niet meer tot bloedens toe
Een fijne spray alleen jammer dat er er…
Een fijne spray alleen jammer dat er er minder ml er in zit

Snelle en goede levering
Snelle en goede levering, product was goed verpakt.
En voldoet aan wat hij moet doen.

Doświadczenie Trustpilot