Bestilte 3 sække fuglefrø og varen er ankommet og rigtig god blanding og meget konkurrence dygtig pris. God kommunikation fra firmaets side. Forsendelsen tog lidt længere tid end beregnet, da den... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Manglede tøj til en lille to kilos chihuahua og det har været meget svært at finde små nok størrelser andre steder. Faldt tilfældigvis over Petpal og bestilte et mindre køb på 150 kr. Levering var... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hvis der kunne gives minus stjerner havde i helt klart fået det Påstanden om at varen sidder fast i Sverige hos post nord er noget værre crab....Tænk at det skal tage mere end 14 dage at få sin... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Spændende tilbehør til fugleburet. Så har jeg endnu engang modtaget varer fra Petpal og de levede som altid op til mine forventninger, denne gang indeholdt min bestilling div. tilbehør til en udend... Zobacz więcej
Hos Petpal går vi meget op i du som forbruger ikke betaler for meget. Derfor ligger vi gennemsnitligt typisk 20% +- under markedsprisen på en lang række kvalitets produkter fra kendte mærker. Trods den lave pris, spare vi ikke på servicen! Vi sender vores varer hurtigst muligt! På vores danske lager udsender vi ordrer hver eneste dag, også i weekenden.
Skavholmvej 6C, 8520, Lystrup, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Automatisk Cat Flap fra Pet Safe er pæn og kom til tiden men... fordi låsen altid smækker op med et ordentligt brag, er min kat nu så bange for at stikke hovedet ind i tunnelen, da det gør ondt i dens øre, at den automatisk trækker hovedet til sig, så nu står vi med en automatisk låge, som vi ikke kan bruge og et stort hul i døren, hvis vi fjerner den igen..

Odpowiedź od Petpal
Jeg har før handlet hos PetPal og været tilfreds. Denne gang ledte jeg efter et bestemt halsbånd til min hund -og fandt det -troede jeg. Jeg bestilte 2 for en sikkerheds skyld -så jeg var fremtidssikret.
Pakken kom fint frem, da jeg åbnede den, så jeg, at halsbåndene ikke var, som jeg troede. Jeg kontaktede kundeservice -som svarede ultra hurtigt
Heldigvis fandt vi gennem dialog en super fin løsning.
Tak for det -anbefaler :-)

Det har taget ‘syv lange og syv brede’ for at få mine varer .. Træls

Odpowiedź od Petpal
Fin hjemmeside og fint produkt. Det var godt nok lidt længe om at komme.

Odpowiedź od Petpal
Jeg savner flere mad typer til undulater.
Hjemmeside og transport fungerer perfekt.

Odpowiedź od Petpal
73 kr. for en returlabel - som man så selv skal printe..
Æv.
Til svar fra Petpal:
Det er muligt, at man kan det. Men dette er mulighederne der kommer frem, når man trykker retuner på jeres side.

Odpowiedź od Petpal
Petpal leverer altid præcis hvad man forventer, udfra varebeskrivelsen. De skuffer aldrig.
Tværtimod, denne gang var der en lille ekstra pakke guf til kattene i pakken.
Den blev med det samme godkendt og spist.

Odpowiedź od Petpal
Det er nu 12 dage siden jeg bestilte mine ting. Hvis jeg er heldig kommer de i morgen på 13.dagen.
Jeg ved at der har været helligdage men de fire første dage skete der kun det at adresselabel blev aktiveret.
Jeg venter stadigvæk.
Jeg mangler også en varmepumpe til mit akvarie, men det bliver vist fra anden leverandør

Odpowiedź od Petpal
Altid fair priser og hurtig levering! Jeg har intet at klage over :)

Odpowiedź od Petpal
Det var en rigtig god oplevelse at handle hos Petpal. Alt var hurtigt og professionelt håndteret.

Odpowiedź od Petpal
De bestilte varer kom indenfor få dage. Der manglede dog en enkelt ting i leveringen, som hurtig blev eftersendt indenfor en enkelt dag. Virkelig god og hurtig service.

Odpowiedź od Petpal
Måske velsmagende feriefoder til fornuftig pris, leveret hurtigt og med løbende information.

Odpowiedź od Petpal
Også denne gang: Hurtig og sikker levering af akvarieartikler.

Odpowiedź od Petpal
Fik den varer jeg havde bestilt, intet at klage over … selv prisen var rimelig 😉

Odpowiedź od Petpal
Modtog god øko hundefoder med holdbarhed til feb. 2025, siger tak herfra.