Petpal Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Bestilte 3 sække fuglefrø og varen er ankommet og rigtig god blanding og meget konkurrence dygtig pris. God kommunikation fra firmaets side. Forsendelsen tog lidt længere tid end beregnet, da den... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Manglede tøj til en lille to kilos chihuahua og det har været meget svært at finde små nok størrelser andre steder. Faldt tilfældigvis over Petpal og bestilte et mindre køb på 150 kr. Levering var... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Hvis der kunne gives minus stjerner havde i helt klart fået det Påstanden om at varen sidder fast i Sverige hos post nord er noget værre crab....Tænk at det skal tage mere end 14 dage at få sin... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Spændende tilbehør til fugleburet. Så har jeg endnu engang modtaget varer fra Petpal og de levede som altid op til mine forventninger, denne gang indeholdt min bestilling div. tilbehør til en udend... Zobacz więcej

1. Sklep zoologiczny

Napisane przez firmę

Hos Petpal går vi meget op i du som forbruger ikke betaler for meget. Derfor ligger vi gennemsnitligt typisk 20% +- under markedsprisen på en lang række kvalitets produkter fra kendte mærker. Trods den lave pris, spare vi ikke på servicen! Vi sender vores varer hurtigst muligt! På vores danske lager udsender vi ordrer hver eneste dag, også i weekenden.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

421 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 4

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Virkelig god pris

Virkelig god pris. Lidt lang leveringstid, men det var ok. Pakken var gået op, fordi emballagen kun lige akkurat kunne rumme varerne, men der manglede ikke noget, så det var også ok. De 4 stjerner er pga. prisen.

20 marca 2024

Hej Mortensen
Ked af at høre pakken ikke var pakket godt nok ind.
Jeg sender din feedback videre!

Dog dejligt at høre priserne var gode :)
Sikker på emballagen også er perfekt næste gang!

Fint udvalg, friske varer

Fint udvalg, god information, fine priser og helt friske varer. Dejligt 🙂 Jeg handler helt bestemt hos jer osse næste gang, jeg mangler hundemad og godbidder.

18 marca 2024

Hej Kirstine
Vi glæder os til næste gang!

Tak for din anmeldelse

God dag

kattelem

Ukompliceret bestilling på grund af den gode beskrivelse!
Meget hurtig forsendelse, kat tak :o)

9 marca 2024

Hej
Tusinde tak for din anmeldelse!
Vi sætter pris på din flotte anmeldelse, og glade for alt naturligvis bare spiller!

Kan varmt anbefales

God pris og hurtig levering.

27 lutego 2024

Hej
Tusinde tak for din anmeldelse.

Rigtig dejlig dag :)

Absolut ingen klager

Absolut ingen klager. Hurtig levering, god information og gode produkter

4 marca 2024

Hej Sanne
Tusinde tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på dette, og glade for alt gik som det skulle, samt at vores informationer var brugbare :)

Oceniono na 4 z 5

Varen kom meget hurtig

Varen kom meget hurtig, men der mangler en dansk brugsanvisning, ellers super firma at handle med

23 lutego 2024

Hej Mogens
En anden gang kan du altid kontakte os, så vil vi rigtig gerne hjælpe med at finde en elektronisk brugsanvisning til dig på dansk :)

Oceniono na 5 z 5

En fin oplevelse god betjening og…

En fin oplevelse god betjening og leveret i den for rimelig tid så jeg vil godt handle der igen

2 lutego 2024

Hej Rita
Tusinde tak for din anmeldelse
Sætter vi stor pris på, glad for alt gik som det skulle.

God og overskuelig hjemmeside

God og overskuelig hjemmeside. Hurtig og effektiv ekspedition og forsendelse.

6 lutego 2024

Hej Medea
Tusinde tak for din anmeldelse.
Vi er så glade for at alt gik som det skulle.

Du ønskes en rigtig dejlig dag

Oceniono na 3 z 5

Lang leveringstid :-(

4 lutego 2024

Hej Hanne
Tak for din anmeldelse :)

Vi har lige sendt dig en mail, da vi gerne vil høre noget mere om dette :)

Kan se vi har leveret indenfor den tidshorisont vi havde forventet og oplyst på produktsiden :)

Jeg kan godt forstå 3-4 dages levering er lang tid når man venter på det man har bestilt og bare glæder sig. Men bestillingsvarer har desværre lidt længere tid.
Lagervarer leveres dog altid indenfor 1-2 dage :)

Igen, tak for du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse af os.

Rigtig dejlig dag :)

Super hurtig levering.

Super hurtig levering.
God hjemmeside 🙂

29 stycznia 2024

Hej Inge,

Tusind tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse af vores service hos Petpal!

Vi er glade for at høre, at du oplevede super hurtig levering og nød brugen af vores hjemmeside. Vi sætter pris på din positive feedback, og det glæder os at vide, at vi har opfyldt dine forventninger.

Hvis der er noget mere, vi kan gøre for at forbedre din oplevelse, er du altid velkommen til at give os besked. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Tak igen, og håber du har en dejlig dag!

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god fornemmelse og nemt at finde…

Rigtig god fornemmelse og nemt at finde det jeg søgte hurtigt levering perfekt.

27 stycznia 2024

Hej Freddy,

Mange tak for din positive anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du havde en rigtig god fornemmelse, fandt nemt det, du søgte, og oplevede hurtig levering. Vi sætter pris på din feedback, og det er fantastisk at vide, at vores service opfyldte dine forventninger.

Vi ser frem til at betjene dig igen, og håber du får glæde af dine indkøb!

Super god service 👍👍👍👍👍👍 👍

30 stycznia 2024

Hej Marietta,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de seks tomler op! ;)

Det glæder os at høre, at du har oplevet super god service fra os. Vi sætter stor pris på din positive feedback, og det motiverer os til at fortsætte med at yde vores bedste.

Hvis der er noget mere, vi kan hjælpe dig med, eller hvis du har yderligere kommentarer, er du mere end velkommen til at dele dem med os. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Tak igen, og håber du får en dejlig dag!

Oceniono na 3 z 5

Max 3 stjerner

Bestilling nemt klaret. Måtte dog skrive og spørge, hvornår jeg kunne forvente min pakke.
Svaret var: Når de var tilbage fra ferie.
Jeg havde nok bestilt et andet sted fra, hvis jeg vidste, at jeg skulle vente 14 dage på min pakke. Det fremgik ikke af hjemmesiden, at der var ferie.
Varerne er fine, prisen matcher andre lignende sider.

22 stycznia 2024

Hej Louise,

Tak for din tilbagemelding, og vi beklager eventuelle uklarheder vedrørende vores ferielukning. Vi er kun to personer hos Petpal, og når jeg, som indehaver, er på ferie, påvirker det desværre vores logistik.

Vi forsøgte at informere om ferien med et banner øverst på hjemmesiden, men det ser ud til, at det ikke var tilstrækkeligt tydeligt, og det beklager vi.

Jeg vil gerne påpege, at produkterne, du har bestilt, er fjernlagerbestillinger, og leveringstiden er estimeret til 2-5 hverdage, som vi næsten overholdte ved at levere efter 6 hverdage fra bestillingsdatoen. Jeg er stolt af, at vi kun har tilføjet en ekstra fragtdag, på trods af min lille uges ferie.

Vi sætter pris på din forståelse og er glade for, at priserne passer dig. Hvis der er yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os.

Bedste hilsner,
Philip Matthiasen
Petpal :)

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej