Godt tilbud på Skecher sko, som mine fødder desværre ikke syntes om. Er derfor returneret. Vil bestemt holde øje med Peti Sko fremover.
Jeg skulle bare bruge lidt småting til at vedligeholde et par støvler. Det var nemt at bestille og leveringen skete hurtigt.
Fantastisk skobutik. købte et par damesko til min kæreste online. Søgte online efter et par bestemte damesko og faldt over Peti Sko i Holstebro. Kendte ikke butikken, men deres udvalg er rigtig s... Zobacz więcej
Tirsdag bestilte jeg et par Tamaris sko, som var meget billigere end hos andre forhandlere. Indenfor ca et kvarter havde jeg fået ordrebekræftelsen, besked om pakning og afsendelse. Leveringen kom all... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Velkommen til Peti-sko. Vi sælger sko af høj kvalitet fra førende brands. Du finder sko til hele familien hos os. Vi har et stort udvalg af børne-, dame- og herresko til alle lejligheder – hverdag, fritid og fest. Vi stræber efter at give dig den bedste service og vejledning, selvom vi ikke er face to face.
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Super god betjening ,hurtig levering
Skarpe priser og hurtig levering
Skarpe priser og hurtig levering.
Det kan da ikke blive bedre 👌
Handler her gerne igen.
Mvh Brian
Hurtig levering+ ok sko 😁🥰
I fortjener det dobbelte
I fortjener det dobbelte, super service trods travlhed,
empatisk og nærværende samtale i kundeservice 👌
Fantastisk skobutik.
Fantastisk skobutik.
købte et par damesko til min kæreste online. Søgte online efter et par bestemte damesko og faldt over Peti Sko i Holstebro. Kendte ikke butikken, men deres udvalg er rigtig stort og varieret. De havde super tilbud og en fin fungerende hjemmeside. Det bedste har dog helt sikkert været at Peti sko var lynhurtig til at få sendt min ordre. Få timer efter jeg havde fortaget mit køb var forsendelsen klar til at blive sendt! 👍 - virkelig fedt! Kundeservice er ligeledes total i top. Var så uheldig at Skoene skulle byttes, og efterfølgende skulle de næste også byttes og sørme om der ikke skulle byttes sko en tredje gang også. Peti sko håndtere alle retur sager venligt og top professionelt. Hele forløbet har været en lang og tidskrævende affære, men hele vejen har Peti sko været samarbejdsvillig.
Jeg vender absolut tilbage
Super sko og lynhurtig levering!
Super sko, fint pakket ind og mega hurtig levering og ekspedition 🙏🏼😊
Jeg vil helt sikkert handle mine sko her en anden gang! Tak!
Super service! Jeg sendte et par sneakers retur, da de desværre var for små, og et par dage senere modtog jeg et nyt par. Mange tak :)
Super nem hjemmeside og min ordre kom…
Super nem hjemmeside og min ordre kom hurtigt
Fantastisk
Dejligt sted at handle
Dejligt sted at handle, hurtig levering, god pris og lækre produkter
hurtig levering
Jeg føler at alt information omkring køb af min vare de har været godt oplyst og levering af varen fulgte hvad der blev lovet
Der er kun godt at sige om mit indkøb 🤗
ADVARSEL om Peti - sko
ADVARSEL
Den dårligste reklamations garanti.
Har købt sko ( SKECHERS )som knapt var et år gl.
Gået i stykker i stof ude ved snørebånd og ud mod siderne
Peti sko fortæller mig de ikke vil ombytte på garantien.
Da de mener skoene ikke er blevet bundet op
Det skal siges at der er ikke elastik i hæl og derfor skal snørebånd bruges.
Hold da op Dårligere service skal man lede længe efter.
HOLD JER LANGT VÆK FRA DENNE BUTIK
Den dårligste undskyldning for ikke at bruge garantien.
Så lad vær med at handle hos peti - sko
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.