Godt tilbud på Skecher sko, som mine fødder desværre ikke syntes om. Er derfor returneret. Vil bestemt holde øje med Peti Sko fremover.
Jeg skulle bare bruge lidt småting til at vedligeholde et par støvler. Det var nemt at bestille og leveringen skete hurtigt.
Fantastisk skobutik. købte et par damesko til min kæreste online. Søgte online efter et par bestemte damesko og faldt over Peti Sko i Holstebro. Kendte ikke butikken, men deres udvalg er rigtig s... Zobacz więcej
Tirsdag bestilte jeg et par Tamaris sko, som var meget billigere end hos andre forhandlere. Indenfor ca et kvarter havde jeg fået ordrebekræftelsen, besked om pakning og afsendelse. Leveringen kom all... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Velkommen til Peti-sko. Vi sælger sko af høj kvalitet fra førende brands. Du finder sko til hele familien hos os. Vi har et stort udvalg af børne-, dame- og herresko til alle lejligheder – hverdag, fritid og fest. Vi stræber efter at give dig den bedste service og vejledning, selvom vi ikke er face to face.
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Super god kundeservice og interaktion
Gode priser og hurtig levering
Dem kan man stole på
Nem bestilling og betaling, varen svarede til beskrivelsen, hurtig levering, selvom det sendes fra Frankrig
Ok handel
Ordre afgivet i weekenden og leveret onsdag.
Billigst med varen jeg skulle bruge.
God service!!!
Modtog forkerte sko. Ringede og bad om at få dem byttede. De rigtige kom allerede næste dag med en undskyldning.
Handler gerne der igen!!!
Helt fantastisk service
Helt fantastisk service. Mine varmeste anbefalinger 👍
Meget venlig betjening
Meget venlig betjening. Hurtig levering af de ønskede sko, som var, som de skulle være.
Jeg handler meget gerne igen.
Med venlig hilsen Dora Ovesen, Hobro.
God hjemmeside
God hjemmeside, gode priser og fantastisk service fra du bestiller din varer og til de bliver leveret går der 2 til 3 dage perfekt
Hurtig levering så fin service 🙂
Hurtig og fin ekspedition
Meget god pris og hurtig levering
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.