har tidigare varit en rätt nöjd kund hos Petgood, men hanteringen av larmet av glykoalkaloider har varit allt annat än förtroendeingivande och vi har nu lämnat Petgood för ett ekologiskt vegetariskt f... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Premium vuxen hund och premium katt är de vi nu haft ett halvår - vi visste inte att vår hund hade problem med magen innan ens - men blev sån skillnad - alltid kulor att plocka upp aldrig nån gegga ö... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag vill ge ett nytt omdöme. Mitt första omdöme gavs utifrån att katterna inte åt maten, men plötsligt släppte skepticismen. Nu duger ingen annan mat och den prenumeration jag tecknade på 2 kilo fick... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bästa fodret för min Border collie och mina katter. Hunden har kliat sig av alla andra foder jag testat, munhälsan och pälsen är fin på alla djuren. Alla djuren gillar dessutom fodret så det blir inge... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Szwecja
Odpowiada na 83% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Always a great experience with petgood, fast and friendly customer service, quick deliveries and most importantly top quality products! Our dogs love their food, treats and dental chews and we are happy to have found such a responsible company with a bigger vision than just making money :)

Odpowiedź od Petgood
Flexibility and easiness of ordering is fantastic

Odpowiedź od Petgood
Har 4 katter som bara älskar detta torrfoder 😻😻😻😻sen gör man nått för att behålla vår planet 🌍 oxå.🙏🏼

Odpowiedź od Petgood
En katt gillar den andra inte. Men den känsliga kräkkatten mår bra på detta foder

Odpowiedź od Petgood
Our dog is alergic to all animal proteins (including fish) so trying to find food and in particular dog treats for her is not easy. Then along came Petgood. We started with the Dental Sticks(which she loves),added in some treats and our next step is to try some of the food. Petgood have been most helpful in this slow process of ours, and as for delivery (Sweeden to Southern Spain) - super fast. Couldn't ask for anything more. Thank you petgood.

Odpowiedź od Petgood
Mina katter är väldigt kräsna men detta torrfoder äter dom. Skålen är nästan tom varje dag.

Odpowiedź od Petgood
Katten älskar den mat! Han är väldigt kräsen med mat också. Snabbt att få, bra pris, miljövänlig… A++!

Hej
Min hund Colin, en femårig irländsk terrier, har haft problem med allergi.
Kli på kroppen, i öronen. Har varit hos specialistveterinär, gjort pricktest tagit blodprov. Colin tillhör den lilla procenten där man inte kan få fram vilken allergi han har, enligt veterinären!?
Colin har fått kortison tabl, special medicin till öron o kropp. Vilket han fått i perioder.
Veterinären vill att Colin får en kortison tbl varannan dag för att hålla kliet borta.
Har även bytt mat inom Royal Canin för allergi. Vilket inte hjälpt.
Läst mkt om er mat och testade en liten påse och nu har han snart knaprat i dig 10 kg.
Colin har inte fått EN ENDA kortison tbl sen vi började med petgood.
Vi har hållit på med mediciner under flera år.
Han är nästan av med alla prickar!!
En pigg och glad vovve!
Skillnaden tror jag ligger i att det inte finns någon antibiotika i petgood.
Säger bara att det är helt fantastiskt!
Så vi rekommenderar petgood till andra vovvar och hundägare!!
Britt-Marie o Colin

Odpowiedź od Petgood
Kunde snabbt märka skillnad på min hund, fäller mycket mindre och glansigare päls!
Fin i magen och ökad muskelmassa. Jag och min hund är supernöjda!

Odpowiedź od Petgood
Min hund är kräsen men äter alltid upp numer. Bättre i pälsen och inga mera rinnande ögon.

Odpowiedź od Petgood
Min hunds mage har aldrig mått bättre! Älskar att man får rabatt vid prenumeration och hemleverans. Det här är riktigt bra service!

Odpowiedź od Petgood
The support from the team in every step was top

Odpowiedź od Petgood
Snabb leverans och Loke gillar fodret, fast det inte är för kattungar

De äts men inte glupskt
Tror de kan bli ett alternativ
God ide' och efterlängtad av en vegetarian👍🙂

Odpowiedź od Petgood
Fint att först få en rejäl påse för att kunna prova fodret under en längre tid. Bra att sedan själv få välja den mängd foder man vill ha. Bra också att inte behöva prenumerera direkt. Trevligt bemötande och snabb leverans.

Odpowiedź od Petgood
Min katt tycker om fodret. Hon har blivit mycket piggare. De enda negativa är priset 😐
Snabb leverans.

Odpowiedź od Petgood
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.