har tidigare varit en rätt nöjd kund hos Petgood, men hanteringen av larmet av glykoalkaloider har varit allt annat än förtroendeingivande och vi har nu lämnat Petgood för ett ekologiskt vegetariskt f... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Premium vuxen hund och premium katt är de vi nu haft ett halvår - vi visste inte att vår hund hade problem med magen innan ens - men blev sån skillnad - alltid kulor att plocka upp aldrig nån gegga ö... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag vill ge ett nytt omdöme. Mitt första omdöme gavs utifrån att katterna inte åt maten, men plötsligt släppte skepticismen. Nu duger ingen annan mat och den prenumeration jag tecknade på 2 kilo fick... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bästa fodret för min Border collie och mina katter. Hunden har kliat sig av alla andra foder jag testat, munhälsan och pälsen är fin på alla djuren. Alla djuren gillar dessutom fodret så det blir inge... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Szwecja
Odpowiada na 83% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Petgoods hundgodis är perfekt som träningsgodis. Det är mjukt och enkelt att dela om man vill ha små, små bitar, det kladdar inte i fickan och min hund ÄLSKAR det!

Odpowiedź od Petgood
tyvärr hann min lille hund inte prova detta foder utan avled innan i en aggressiv cancer Men jag gav det till en vän som jag visste uppskattade ert foder och den berättade hur bra detta foder är Vännen kommer troligtvis aven köpa detta i framtiden till sin hund och jag kommer till att köpa valpfodret

Odpowiedź od Petgood
Very good information on the site. very fast delivery....Also a company that lives up to the values of protecting the earth

Odpowiedź od Petgood
Mycket snabb leverans, outstanding återförslutning av påsen, mycket lättare att hålla stängd så att det som är kvar i påsen behåller sin fräschör. Katten gillar det!

Odpowiedź od Petgood
Bra och god mat som min katt älskar.
Smidig och snabb leverans

Odpowiedź od Petgood
Seriöst företag med ett stort engagemang och hjärtat med i alla lägen. Vi har fått utmärkt stöd i att skifta från det tidigare allergifodret till Petgood för vår Perro de Agua Español. Balder är mätt, bra i magen och välmående. Jag gillar att fodret inte är hydrolyserat och innehåller probiotika. Nu har även våra två katter testat Petgood kattfoder och verkar gilla det. Win-win då även hunden slipper få klåda och besvär om han ”råkar” äta kattmat. Rekommenderar å det varmaste!

Odpowiedź od Petgood
Otroligt bra foder ! Bra bemötande . Lätt att få kontakt svar och man känner sig trygg .

Odpowiedź od Petgood
Enda maten som vår Franska Bulldogg äter.
Fått jättemycket beröm för hennes lena, glansiga päls sedan vi började med petgood.
För första gången så står inte matskålen framme i flera timmar innan hon äter - nu kan hon krafsa i matskålen för att hon girigt vill ha mer!

Odpowiedź od Petgood
Perfekta magar hos alla hundarna. Jättebekvämt att kunna prenumerera på exakt den mängd foder som behövs per period. De älskar både torrfodret, tuggpinnarna och godiset

Odpowiedź od Petgood
Nu beställde jag iofs en fredag,fick maten på onsdagen veckan efter,som tur var!Jag vill ju göra en smidig överföring med min hunds tidigare mat!Måste få säga att det är ett toppenfoder!Min hund har en otroligt besvärlig mage,som redan nu är mycket bättre än på länge!Har testat 2 andra insektsbaserad mat,men nu är både Charlie och matte nöjd!

Odpowiedź od Petgood
Min valp tycker om fodret och mår bra i magen av det.
Jag tycker om klimat-tänket hos er.

Odpowiedź od Petgood
Superbra utbud det går att välja exakt på kilot hur mycket man vill köpa.

Odpowiedź od Petgood
Riktigt snabb leverans och allt som det ska.

Odpowiedź od Petgood
En genomtänkt produkt. Hållbarhet i alla led känns bra för hjärta och hjärna. Finns flera alternativ på storekar av matpåsar samt leveransintervall.

Odpowiedź od Petgood
Jag har två små pomeranians som fullkomligt älskar Petgood! De mår bra av maten och vill inte äta något annat.

Odpowiedź od Petgood
Vår valp älskar maten. Vi har den även som godis. Mycket uppskattad.

Odpowiedź od Petgood
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.