Oceniono na 5 z 5

Det er anden gang jeg handler hos Pet-Tech, hurtig levering og endnu bedre, de donere til kæledyr i nød. Kæmpe plus, især fordi de skriver hvad der blandt andet er købt for pengene, det gør det mere a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har købt den selvrensende kattebakke Astropod. Der var lovning på levering næste dag, ved bestilling før kl. 11. Dette blev overholdt. Alt var lige efter bogen, og selv kattebakken virker lige... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

For 2 år siden købte jeg en drikkefontæne hos pet-tech.dk, som stadig fungerer perfekt. Dengang havde jeg en del spørgsmål, som alle omgående blev venligt og kompetent besvaret, og fontænen blev l... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det er virkelig nogle gode produkter, de har. Leveringen er desuden hurtig og kundeservicen er i top. Det er hverken første eller sidste gang, jeg handler her.

1. Sklep z artykułami dla zwierząt

Napisane przez firmę

Hej alle sammen. Pet Tech er en 100% dansk webshop, og vi specialiserer os i at indkøbe, teste og sælge produkter til kæledyr, der vha. teknologi øger deres livskvalitet og samtidig gør hverdagen nemmere for dig som kæledyrsejer. Det er kernen i vores approach til markedet. Vores sortiment indeholder produkter som selvrensende kattebakker, foderautomater, drikkefontæner og aktivitetslegetøj. Vores motto er "Teknologi Til Dit Kæledyr". Hele 2% af vores omsætning går ubeskåret til projekter, der hjælper kæledyr i nød. BEFORE REVIEWING, PLEASE NOTE WE ONLY SELL PRODUCTS IN DENMARK AND ONLY DELIVER TO ADDRESSES IN DENMARK AND ARE NOT IN ANY WAY AFFILIATED WITH COMPANIES GOING BY THE NAME "PET TECH" OR SIMILAR IN ANY OTHER COUNTRY.

4,9

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 5 z 5

Købte en vandfontæne hos Pettech og den…

Købte en vandfontæne hos Pettech og den blev sendt afsted samme dag og ankom ret hurtigt. Det er tydeligt at de har valgt et produkt som er virkelig godt. Min kat elsker sin fontæne og drikker altid af den, jeg har slet ikke vandskål længere. Den er virkelig smart, min kat har frisk vand hele tiden og jeg behøver ikke være nervøs for at han ikke har vand. Desuden så skal den ikke hele tiden fyldes op. Hvis man synes det er lidt meget at den tænder hele tiden når man går forbi, kan man bare slukke den ind imellem. Brugsanvisningen var også nem og Pettech havde lavet deres egen danske som var nem at følge.

23 grudnia 2023

Hej Clara,

1000 tak for din skønne og detaljerede anmeldelse 😻 Drikkefontænen er nemlig et rigtigt dejligt produkt.

Vi arbejder på at lave et lille 3D-printet visir, der kan sættes fast på fontænen, så den ikke starter, når man går forbi og kun, når kattene går helt hen for at drikke. Vi synes dog, at det er rart at høre lyden af rindende vand derhjemme. Vi skulle bare lige vænne os til det i starten :D

Anbefalelsesværdigt.

Hurtig levering og indpakning med omtanke.
Kan klart anbefales.

4 stycznia 2024

Hej André,

1000 tak for din ordre og for den fine anmeldelse. Vi tilstræber os på at gøre det til en oplevelse at handle hos os og har flere tiltag på vej snart mht. lækker indpakning og gratis gave(r) :)

Vi går også op i ansvarlighed, miljø og klima og bruger kun FSC certificerede papkasser og kassefyld samt papir tape (vi bruger dog alm. tape til meget tunge kasser).

Meget tilfreds!

Ufatteligt hurtig levering, sindssygt nemt setup og rigtig god pris :)

Produktet er lige som det skal være, meget nemt at sætte op. Jeg bestilte den i søndags, og modtog varen i dag, tirsdag :)

12 grudnia 2023

Hej Sabine,

1000 tak for den flotte anmeldelse. Ved ordrer afgivet inden kl. 12 middag leverer vi oftest dag-til-dag :)

Vi håber, at du og dit kæledyr bliver rigtigt glade for foderautomaten.

Super venlig service

Super venlig service. Og så sørge Kasper for du får det rigtige produkt 😀 10 stjerner her fra

23 listopada 2023

Hej Ruben,

1000 tak for din flotte anmeldelse. Det er meget vigtigt for os, at du som kunde føler dig godt hjulpet på vej, især med de selvrensende kattebakker som jo koster 3-4.000 kr. 😻 Vi håber, at du og dine katte bliver rigtig glade for den store kattebakke.

Helt i top oplevelse

Købte en fodermaskine og en vandfontæne for et par måneder siden. Må sige at jeg ikke savner at fylde vand og foder op dagligt og er fuld ud tilfreds med de produkter jeg købte.
Samtidig var service og levering i top. Jeg fik svar på spørgsmål og god rådgivning i forhold til produkterne jeg købte.
Kan varmt anbefale pet-tech

21 września 2023

Hej Anders,

Et stort tak herfra for anmeldelsen og de 5 stjerner. Jeg var aldrig i tvivl om, at du ville blive glad for de to produkter. De gør hverdagen en del nemmere 😻

Hvis du på et tidspunkt beslutter dig for også at automatisere kattebakke arbejdet med en selvrensende kattebakke, så har vi nu to forskellige modeller til salg inde i shoppen, og vi får yderligere modeller hjem i det nye år. Med dit køb af de to andre produkter, så laver vi naturligvis lidt rabat til dig 🤩

Oceniono na 5 z 5

Super god kommunikation og service fra…

Super god kommunikation og service fra Kasper !
Og så er vi bare lykkelige ejere af kattebakke “robotten” som bare har gjort alt en del nemmere når man har indekatte.

21 października 2023

Hej Sif,

1000 tak for anmeldelsen og jeres køb af den selvrensende kattebakke 😺 Den gør nemmelig hverdagen en hel del nemmere. Det er mange penge, men at slippe for kattebakke arbejdet er en dejlig ting. Vi siger en kæmpe stor tak for jeres tillid til produktet og Pet Tech!

Wauw

Wauw - jeg er imponeret. 🤩❤️ katten elsker sin drikkefontæne. Meget hurtig levering fra leverandøren ❤️ den er nem og enkel at gøre ren. Den er meget lydløs og har en stor vandbeholder så hvis man lige er væk fra hjemmet i et døgnstid eller 2, så tørster katten i hvert fald ikke ❤️

25 października 2023

Hej Janni,

1000 tak for anmeldelsen af Pet Tech 😻 og vi er så glade for, at du er begejstret for drikkefontænen :)

Oceniono na 5 z 5

Gode svar på mine spørgsmål

Gode svar på mine spørgsmål, hurtigt levering og nemt at bruge

16 października 2023

Hej Søren,

1000 tak for anmeldelsen og den tillid, du har vist os ved at købe vores produkter 😺 Vi står altid klar, hvis du har yderligere spørgsmål til dit kattetoilet, foderautomaten mv.

Oceniono na 5 z 5

Effektiv og venligt kundeservice samt godt produkt

Havde nogen spørgsmål til et produkt, men fik hurtigt svar, selvom jeg skrev om aftenen. Produktet har været super nemt at bruge, og har levet op til forhåbningerne.

12 października 2023

Hej Naja,

1000 tak for den flotte anmeldelse. Vi er så glade for, at du er tilfreds med vores kundeservice og er kommet godt i gang med dit nye kattetoilet Vi står altid klar, hvis du har yderligere spørgsmål til dit produkt 😺

Virkelig hurtig levering

Jeg bestilte et massageapparat til min hund en torsdag over middag (altså efter kl. 12), og allerede fredag formiddag modtager jeg min bestilling. Det er virkelig hurtig ekspedition!
Først modtager jeg selvfølgelig min ordrebekræftelse. Senere en mail på at ordren er afsendt, herefter en mail fra postnord med leveringsdato.
Efter at have modtaget en pakke, modtager jeg en mail hvor de pakker for mit købs hos dem.
Sådan skal det gøres! Tak for det :)

13 października 2023

Hej Aia,

1000 tak for din fine anmeldelse, og vi er så glade for, at du havde en rigtig god købsoplevelse. Ved bestilling fra mandag til torsdag inden. kl. 13-14 stykker, så kan vi i langt de fleste tilfælde levere dag-til-dag 😻

Oceniono na 5 z 5

Synes det så lækkert der endelig er et…

Synes det så lækkert der endelig er et dansk firma med sådanne ting

6 września 2023

Hej Tilde,

1000 tak for anmeldelsen og for dit køb af kattetoilettet. Vi er glade for at høre, at du er ligeså begejstret for vores produkter, som vi selv er 😊

Der kommer snart mange flere produkter i shoppen.

🌟 BEDSTE KØB LÆNGE🌟

🌟 BEDSTE KØB LÆNGE🌟

Hurtig levering, havde pakken halvanden dag efter, en sød lille hilsen med ooooog 😍 Har købt massage dimsen til min lille hund, som indimellem er til den nervøse side, hvilket kan give nogle spændinger.

Den her lille massage dims er blevet hendes nye bedste ven!

Det krævede lidt tilvænning, men da hun opdagede, at den ikke ville spise hende, blev hun fuldstændig afslappet. 😍

Efter nu nogle uger i brug bliver hun ellevild når jeg tager den frem og siger ‘Lidt massage?😏’ Hun flyver hen i sofaen og sætter sig klar, og er jeg lidt for langsom tager hun selv med poten og guider den hen mod sit bryst …. Mmmmmmmmhhhh 🤤

Jeg har en en lille bitte nervøs hund der viser en helt anden ro, fordi jeg nu kan massere hendes stresspunkter ordentligt, og hun og jeg er mega taknemmelige!🤩

Kærlig hilsen, den, tidligere, lettere anspændte hund 💚🐶

7 września 2023

Hej Katrine,

1000 tak for den vildt flotte anmeldelse. Hold da op. Den er vi stolte af, og det er bare skønt at høre, at massageapparatet har gjort så stor en forskel for din hund 🐶🤩 Vi havde mest tænkt det som et katteprodukt, så det er fantastisk at høre, at hunde også elsker det!!!

Wellness til min kat

Jeg ønskede noget behageligt til min gamle kat og fandt dette Pet Tech massageapparat til katte, men jeg havde ikke forestillet mig, at hun ville blive så glad for at få masseret sin hovedbund.
Tak til Pet Tech for hurtig levering, så min kat hver dag nu kan nyde massage.

15 września 2023

Hej Elsebeth,

Et kæmpe tak for din anmeldelse. Vi er så glade for at høre, at din kat elsker massageapparatet 😻

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og gode produkter

Hurtig levering og gode produkter.
Jeg bestilte om mandagen og om onsdagen havde jeg allerede modtaget min pakke. Så kan det næsten ikke gøres bedre!

18 września 2023

Hej Rasmus,

1000 tak for din anmeldelse og for dit køb 😊 Vi er glade for, at du er tilfreds med vores leveringstid. Hvis du som kunde bestiller inden kl. 13, så leverer vi ofte allerede næste dag i hverdagene.

Oceniono na 5 z 5

Rigtig godt oplevelse med en…

Rigtig godt oplevelse med en selvrensende kattebakke. Jeg skrev til dem for at høre om man måtte prøve den før jeg købte. Det ledte til at vi kunne prøve den af i 14 dage, hvorefter vi kunne returnere den hvis ikke den fungerede. Det var en rigtig god ordning. Der var god kommunikation, hurtig levering og jeg kunne helt sikkert også have fået flere råd og mere vejledning hvis jeg spurgte. Vi måtte levere kattebakken tilbage da vores kat ikke ville bruge den. De er nogle kræsne små dyr. Helt igennem god oplevelse og top service.

8 września 2023

Hej Henrik,

Mange tak for din anmeldelse 😊 Det var helt bestemt værd lige at prøve. Din kat er faktisk den eneste, vi indtil nu har oplevet ikke tage produktet til sig. For at skabe tillid til de her nye smarte produkter, så tilbyder vi snart en prøve ordning i shoppen, hvor man for 499 kr. kan prøve et selvrensende kattetoilet af i 14 dage. Hvis kunden beholder produktet, så betaler han/hun naturligvis kun produktets pris. Dvs. prøveperioden bliver gratis.

Massageapparat

Har købt massageapparatet, og min kat elsker det; især oven på hovedet; hun lukker øjnene og er helt salig😻

6 września 2023

Odpowiedź od PET TECH DK

Hej Lisbeth, 1000 tak for den fine anmeldelse. Vi er så glade for at høre, at din kat er vild med massage apparatet 😊

Odpowiedź od PET TECH DK

Hej Lene, 1000 tak for anmeldelsen. Vi håber, at du og dit kæledyr er glade for drikkefontænen 😊 Indenfor 14 dage åbner vi for salg af filtre i webshoppen til netop den model, du har købt. Blot til info når du løber tør på et tidspunkt.

Oceniono na 5 z 5

Godt produkt med hurtig levering 👍

Hurtig levering. Produktet lever fuldt ud op til forventningerne i god kvalitet. God oplevelse 👍

4 sierpnia 2023

Odpowiedź od PET TECH DK

Hej Claus, 1000 tak for anmeldelsen og de 5 stjerner 😊 Det er vi stolte af!

Pet Tech | Teknologi til Dit Kæledyr

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej