Jeg havde en udfordring og blev hjulpet langt hurtigere end forventet. Kæmpe ros til Team Pensopay for en yderst rar og behaglig dialog under forløbet. Virkelig top profesionel kundeservice. 5 stjer... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Er ikke verdensmester i dette circus ift. betalingsgateway osv, og jeg har skiftet flere gange både til Nets og Flatpay, men den hjælp man får igennem PensoPay fra første kontakt til at man er i luft... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg er i dialog med mange samarbejdspartnere hver dag og desværre er der langt mellem de gode snaps. Pensopay trækker det lange strå når det handler om kundeservice og responstider. Tak til Stor... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisk oplevelse at skifte til PensoPay, som hjalp med opsætning og det hele kørte meget hurtigt, efter at have knoklet forgæves rundt med et andet firma i flere måneder. Er virkelig glad for mi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hvordan skaber vi værdi for dig? PensoPay leverer en betalingsløsning bestående af en betalingsgateway og en indløsningskonto. Vores erklærede mission er at gøre det nemt for webshops at acceptere betalinger - og i vores løsning følger Visa, Mastercard, MobilePay, Apple Pay og ViaBill. Det er en væsentlig fordel for dig som kunde, at vi altid er single point of contact. Det vil sige, at du udelukkende behøver kontakte PensoPay, når det handler om din betalingsløsning. Derudover så understøtter vi Nets Dankort, Klarna, Vipps, Swish og Ideal. Det kræver blot du har en aftale med dem.
Roms hule 4, 3.sal., 7100, Vejle, Dania
Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Fantastisk firma som hurtigt besvarer vores spørgsmål. Vi har nu været kunde i de seneste 3 år og ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Odpowiedź od pensopay
Vi oplever Pensopay som en sikker samarbejdspartner i forhold til at være betalingsbindeled mellem vores kunder og online handelsplatform.

Odpowiedź od pensopay
Har altid elsket Pensopay og konsekvent brugt dem til mine virksomheder igennem mange år. Altid hurtig godkendelse og hurtigt igang og super support.
De sidste to gange jeg har ansøgt hos dem, har dog været skuffende, resulterende i to afvisninger uden begrundelse…
Senest her et helt simpelt AI koncept…
Jeg ansøger og får nogle ting, som de skal have uddybende svar på, helt fair.
De ville gerne have mig til at fjerne nogle “dummy” anmeldelser på siden. Jeg havde gjort dem opmærksom på, at der var lidt dummy indhold på siden og at jeg var i fuld gang med at tilpasse det til det endelige design. Men helt fair, jeg fjerner “dummy” anmeldelserne.
De vil gerne vide hvilket land jeg ønsker at sælge til, trods det, at det allerede er angivet i ansøgningen. Det svarer jeg naturligvis også på.
Så vil de gerne vide hvad ‘Prøv første eventyr gratis’ betyder og jeg skal beskrive processen. Her svarer jeg, at det betyder, at det første eventyr er gratis og at det ikke kræver kontooplysninger eller lign, men at det blot er en god service fra min side, så kunden kan afprøve servicen, inden de beslutter sig for at købe. Laver en lang detaljeret beskrivelse af processen.
Ydermere vil de gerne vil hvordan kunden selv kan bestemme handlingen i eventyret. Her beskriver jeg igen detaljeret hvordan dette sker.
Sidst men ikke mindst vil de gerne se 6 mdr’s transaktionshistorik, hvilket er lidt svært med et helt nyt koncept, som jeg jo skal til at lancere, det er jo derfor at jeg ansøger om betalingsløsning :)
Jeg har så tidligere været kunde hos dem en 3-4 gange uden problemer, så hvorfor de ikke kan bruge den historik, det aner jeg ik.
I dag får jeg så en helt kort svar fra Pensopay, at min ansøgning er afvist uden begrundelser, hvilket er super useriøst, når man sidder og bruger en masse tid på at give dem alt de beder om.
Slut med Pensopay herfra, hvilket er super ærgerligt, da jeg altid har brugt dem og anbefalet dem til kunder og netværk.

Top Service!
Top Service! hurtigt svar, anbefaling herfra!

Odpowiedź od pensopay
Virkelig god oplevelse fra start indtil nu når vi er live med Pensopay. Nicklas gjorde et rigtigt godt arbejde, var hjælpsom og vi fik det hele klaret på et kald.
Kan godt anbefales og vi ser frem til et godt samarbejde med Pensopay og automatisk deres god medarbejder Nicklas!

Odpowiedź od pensopay
Pensopay virker bare hver gang. Jeg har endnu ikke været ude for fejl.

Odpowiedź od pensopay
Super god oplevelse. Lyn hurtige ved oprettelse. Service og hastigheden hvis man måtte have spørgsmål er sublim 😊 Er super godt tilfreds og har været det fra start. Kan kun varmt anbefales 👍

Odpowiedź od pensopay
Rigtig god service og deres betalingsservice fungerer som det skal og oplever aldrig fejl. Vi er meget tilfredse med samarbejdet!

Odpowiedź od pensopay
God kundeservice, hurtige til at besvare spørgsmål, selv i weekender.
Ren prismæssigt er de dyrere end nogle af de andre danske aktører på markedet, men samtidig gør de det nemt for en da de arbejder sammen med clearhaus fx.
Kan anbefales, da de svarer hurtigt hvis man har spørgsmål omkring et problem som man ønsker løst hurtigst muligt så ens kunder ikke oplever problemer.
Hvis du udelukkende er på kig efter en betalingsløsning som gør det billigt, uden god service så kan pensopay desværre ikke følge med de andre aktører på markedet.

Systemet fungerer bare!
Dag ind, dag ud.
Har intet dårligt at sige om det.

Odpowiedź od pensopay
Hurtig og kompetent hjælp gennem hele processen.
Det er et super fedt team.

Odpowiedź od pensopay
En fantastisk service. Jeg takker ydmygt Niklas Terkelsen for kæmpe service på rekordtid.

Odpowiedź od pensopay
Efter en smule startvanskeligheder mht. priser, kører alt optimalt og efter aftale.
p.s. jeres webside for anmeldelse virker ikke i Opera browser (man kan ikke vælge dato)

Odpowiedź od pensopay
Jeg har arbejdet med Pensopay som min betalingsleverandør, og deres service og fleksibilitet har været enestående. De har hjulpet os med at integrere betalingsløsninger som PayPal og Klarna i vores internationale webshops. Pensopay forstår vigtigheden af at give vores kunder mulighed for at betale på den måde, de foretrækker, og deres kundeservice er også imponerende. Jeg kan varmt anbefale Pensopay til andre virksomheder.

Odpowiedź od pensopay
Fremragende service hver gang der opstår problemer og nogle medarbejdere som strækker sig langt for at løse problemerne

Odpowiedź od pensopay
Det positive ved Pensopay er, at deres supportere er hurtige og venlige og har gjort hvad de kan for at prøve at løse problemet mellem mig og deres indløserbank. Selve betalingsløsningen på hjemmesiden fungerede også fint.
De forskellige supportere jeg havde fat i, gav mig dog forskellige udmeldinger, hvor jeg først fik at vide, at jeg ikke kunne få mine penge udbetalt, så at jeg godt kunne, og så at jeg ikke kunne alligevel. De virkede venlige og gjorde deres bedste, men indløserbankens vilkår var nok for uigennemskuelige.
Problemet er nemlig, at de samarbejder med indløserbanken Clearhaus. Denne banks urimelige vilkår bliver derfor Pensopays vilkår, som gør, at jeg som kunde ikke kan bruge Pensopays betalingsløsning, og at jeg har spildt utrolig meget tid, nogle penge og en hel masse besvær på at være kunde hos Pensopay i to uger.
Da jeg fik Pensopay på min webshop, satte Clearhaus vilkårene, som jeg ikke fik fuld oplysning om, før jeg havde fået penge ind hos dem. Til trods for at jeg havde svaret på en masse spørgsmål på forhånd ang. min virksomheds drift, kom de efter mine events var sat til salg og sagde, at de ikke ville udbetale pengene, jeg havde fået ind i shoppen, før mine events var afholdt et halvt år senere. Dette til trods for, at jeg har holdt lignende events syv gange over fire år og aldrig haft klager eller problemer med at levere varen. Hvis jeg ville have pengene udbetalt med det samme, skulle jeg stille 3 måneders forventet omsætning i bankgaranti! Derudover kræver Clearhaus, at hvis jeg skal have pengene udbetale med det samme, skal jeg manuelt dokumentere hver gang, jeg har holdt en event, at jeg har afholdt den og at de pågældende kunder har været med. Da jeg opdagede, at mine penge var blevet låst et halvt år hos dem, opsagde jeg aftalen hos Pensopay, men Clearhaus vil stadig beholde mine penge. Derfor har jeg været nødt til at aftale med hver enkelt kunde, at jeg annullerer deres ordrer, så de kan betale på anden vis. Men selv når jeg annullerer ordren, går der 10 dage før kunderne får pengene igen - eller måske 30 dage, skriver de. At de holder på pengene går både ud over min likviditet og muligheden for at betale udgifter til eventsene på forhånd, men også mit bogholderi, da pengene trækkes hos kunden og ikke kommer ind hos mig før et halvt år senere, for hvornår skal jeg så fakturere det?
Pensopay er derfor bestemt ikke egnet for små virksomheder, der sælger events. Det ville jeg ønske, de ville være tydeligere om på forhånd, inden jeg brugte en masse tid på at få det sat op og sælge billetter for så at måtte annullere det hele igen med risiko for at miste salg.

Odpowiedź od pensopay
Niklas fra pensopay har været 100% service minded.
kanon god service takker herfra

Odpowiedź od pensopay
Virkelig god service! Blev ringet op omkring nogle ændringer for at optimere min hjemmeside bare fordi han ville hjælpe så meget som muligt.
Tak for jeres hjælp, Pensopay kan anbefales!

Odpowiedź od pensopay
Jeg havde den bedste oplevelse med Niklas fra supporten. Venlig og virkelig tålmodighed. Hvis ikke det er lønforhøjelse så håber jeg chefen giver en burger menu. Ellers sender jeg noget hans vej :D

Odpowiedź od pensopay
Havde et spørgsmål til Pensopay, angående et problem med betaling for en ordre på min webshop. Jeg blev mødt at super effektiv og helhjertet service!
Mener det var en Kasper jeg talte med(?). - Så giv ham lige en ekstra lang betalt frokostpause i dag! ;)
Uanset hvad, så stor ros herfra!
Mvh.
Steffen Frank

Odpowiedź od pensopay
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.