Jeg havde en udfordring og blev hjulpet langt hurtigere end forventet. Kæmpe ros til Team Pensopay for en yderst rar og behaglig dialog under forløbet. Virkelig top profesionel kundeservice. 5 stjer... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Er ikke verdensmester i dette circus ift. betalingsgateway osv, og jeg har skiftet flere gange både til Nets og Flatpay, men den hjælp man får igennem PensoPay fra første kontakt til at man er i luft... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg er i dialog med mange samarbejdspartnere hver dag og desværre er der langt mellem de gode snaps. Pensopay trækker det lange strå når det handler om kundeservice og responstider. Tak til Stor... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisk oplevelse at skifte til PensoPay, som hjalp med opsætning og det hele kørte meget hurtigt, efter at have knoklet forgæves rundt med et andet firma i flere måneder. Er virkelig glad for mi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hvordan skaber vi værdi for dig? PensoPay leverer en betalingsløsning bestående af en betalingsgateway og en indløsningskonto. Vores erklærede mission er at gøre det nemt for webshops at acceptere betalinger - og i vores løsning følger Visa, Mastercard, MobilePay, Apple Pay og ViaBill. Det er en væsentlig fordel for dig som kunde, at vi altid er single point of contact. Det vil sige, at du udelukkende behøver kontakte PensoPay, når det handler om din betalingsløsning. Derudover så understøtter vi Nets Dankort, Klarna, Vipps, Swish og Ideal. Det kræver blot du har en aftale med dem.
Roms hule 4, 3.sal., 7100, Vejle, Dania
Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Altid gennemført service. Hjælpsomme, venlige, samler trådende og tager ansvar.

Odpowiedź od pensopay
Vi bruger Pensopay på tværs af alle vores kunder, til stor fornøjelse - Gode priser, fede funktionaliteter, nemme integrationer og ikke mindst bare en dygtig, sød og kompetent support - Stor cadeau til især Nikolaj som går den ekstra mil hver gang for at sørge for, at vores fælles kunder får en god oplevelse - Vi døjede igår med en fælles kunde hvor der fra CH's side desværre var lagt en begrænsing på beløbet der kunne trækkes - Men frygt ikke, Nikolaj tog opgaven, kæmpede en brav kamp med CH fulgte den hele vejen til dørs - Det blev adskillige opkald direkte til mig fra Nikolaj løbende for at holde mig opdateret.
Tak.
Mvh,
Emil Buur
Looja

lynhurtig onboarding! 🚀
Jeg har nu 4 webshops, der alle benytter Pensopay, og i går blev den seneste sat op. Jeg er virkelig imponeret over, hvor hurtigt og problemfrit det hele kører – og ikke mindst over svaretiden! 🔥
En særlig tak til Kenneth fra Team Pensopay for en imponerende onboarding.😉

Odpowiedź od pensopay
RYSTET over hvor de altid går ned i højtider.... SÅ frusterende at vi som webshop ejere gør os umage op til højtider og pensopay altid svigter ved at gå ned og ikke finder løsning asap
Vi skal have skiftet asap, så dårlig service

Odpowiedź od pensopay
Jeg er rystet over hvor dårlige procedurer pensopay har, når det brænder på hos deres partnere. Det er trodsalt en forretningskritisk ydelse som pensopay leverer til webshops.
Torsdag d. 12/9 havde clearhaus et 8 timers nedbrud, hvor vi som kunde hos pensopay ikke kunne modtage ordrer. Det kunne nemt være løst hvis pensopay havde en fallbackløsning med en anden indløser. Efter lidt søgning kan jeg se at det er standard hos flere af konkurrenterne.
De får 2 stjerner for kundeservicen som altid er hurtige til at tage telefonen, selvom de intet kunne gøre for at hjælpe.

Odpowiedź od pensopay
Selvom jeg endnu ikke er kunde hos PensoPay, må jeg indrømme, at deres professionalisme er af høj kvalitet. Deres forståelse er imponerende, og deres måde at yde service på over telefonen er helt i top. Jeg overvejer seriøst at skifte fra min nuværende leverandør af betalingsgateway og indløsningsaftale til PensoPay, da det virker som om, deres system fungerer 100% godt.
Jeg har også læst anmeldelserne igennem og kan se, at de har fået mange flotte anmeldelser, mens min nuværende leverandør ligger meget, meget langt nede på listen. Derfor tænker jeg, at tiden er inde til at skifte. Det kommer selvfølgelig til at tage lidt tid, men jeg ser frem til, at tingene kommer til at køre rigtigt uden problemer.
Pensopay er virkelig utrolig engagerede og Niklas har været helt formidabel til at varetage min virksomheds interesser ift. online salg. Han svarer lynhurtigt og håndterer alle spørgsmål på allerbedste vis. Jeg er dybt taknemmelig for samarbejdet og den personlige kontakt, som er svær at få i dag som forretningsdrivende. Selvom jeg er en lille fisk, så har han og de øvrige fra Pensopay vist utrolig stor respekt og hjulpet med ting, der syntes uoverskuelige. Så tusind tak for indsatsen - nu kører det :-)

Odpowiedź od pensopay
vil sige de fortjener de 5 stjerner fra os ; imens vi tænker at skifte til en anden løsning, hvor det passer bedre til vores specifikke behov - men vi oplever Pensopay ret respektfulde og hurtig svarer og altid de finder en løsning på tingene , ret nemt og velfungerende :)
Bedste Hilsner Duerne

Odpowiedź od pensopay
Ville gerne bruge pensopay til en nystartet webshop.
Det tog utroligt mange iterationer at få svar, som blev en afvisning som pensopay nægter at uddybe.
Firmaet bag er nystiftet, uden gæld, og shoppen opfylder alle kriterier.
Anbefaling er at i skal spare 1½ md arbejde med at prøve at blive godkendt og brug en af de andre gateways.

Odpowiedź od pensopay
Meget hjælpsomme og svarer hurtigt, når man har spørgsmål.

Odpowiedź od pensopay
Kæmpe service niveau. Stod straks og skulle bruge en ny betalintsløsning, da vores nuværende var i problemer. De trådte ind, på en SØNDAG og klarede alt på få minutter - kan ikke andet end at anbefale Pensopay, de bliver vores leverandør fremover, når det kommer til betalinger. Og så er det bare super nemt at sætte op! :)

Odpowiedź od pensopay
Har flere gange været i kontakt med PensoPay med spørgsmål og problemer. De svare altid hurtigt og er effektive. Havde problemer med at opsætte min betalingsløsning, hvor Alexander fra deres Technical Support fik adgang til min butik og fiksede det hurtigt.

Odpowiedź od pensopay
Fantastisk hjælp, service og guidance i alle processer. Varme anbefalinger til PensoPay teamet hver gang.

Odpowiedź od pensopay
Awful service, that after the registration on their platform, allowed to make a connection with dinero and send the email: You now can get payments througth pensopay. A day after i got a payment that stokced on their system, and i saw that my application to their system didn't get through, and need to be applied again - So i cant get the money on my bank account, they took fees of course, and customer support doesn't help at all. Asking for my invoices from the Dinero *WHY?* and saying that it will take for a while to approve my application. "Stripe" works immediatly, doesnt ask for your invoices and will send the money through their system only after approving all the docs. I have no idea how to get my money from them now!

Odpowiedź od pensopay
Det er sjælendt jeg skriver trustpilot anmeldelser - men Pensopay fortjener det uden tvivl. Hurtig og hjælpsom service, især Niklas hos Pensopay - sørger for at man føler sig i trygge hænder. Simpel og problemfri ansøgningsproces.

Odpowiedź od pensopay
Skøn kundeoplevelse. Tine og Jakob er søde til at hjælpe og opstår der misforståelser, så menneske ringer de ud til dig, så der ikke sker misforståelser.
Det er god service og sikrer vi hos Dinluksus er glade kunder hos Pensopay :)

Odpowiedź od pensopay
Jeg kan kun på det varmeste anbefale Pensopay, Jeg havde akut brug for at få fikset et problem, support vendte svarede med det samme og fik løst mit problem på ganske kort tid. Fantastisk god og hurtig betjening.
Tak

Odpowiedź od pensopay
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.