Oceniono na 1 z 5

Hos Pensam Forsikring er penge vigtigere end at handle etisk og moralsk korrekt over for deres kunder. I et konkret eksempel foretrækker firmaet f.eks. en alvorlig operation, der i sig selv er et la... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Jeg sendte en ansøgning for 6 uger siden angående udbetaling af pension i forbindelse med tilkendelse af førtidspension. Jeg har fortsat intet hørt til trods for jeg i telefonen fik af vide jeg skulle... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Hej. PenSam gjorde det hele meget nemmere. Men mit liv blev ikke meget bedre. Dog kunne jeg få en ny bolig, måske, som de kunne synes om. Mit liv blev bedre derfor. Nu må jeg tænke over om jeg kan n... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg har netop modtaget en skadesopgørelse fra pensam forsikring. De gør godt nok hvad de kan for tjene penge. En under et år gammel jakke til 1964kr har de vurderet til 500. Resten af deres vurderin... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Agencja ubezpieczeniowa

Napisane przez firmę

PenSam er et pensionsselskab, der leverer arbejdsmarkedspension til FOAs faggrupper, hvilket omfatter lønmodtagere i både kommuner, regioner og private virksomheder.

2,6

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 8% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

2,6

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 13

Napisz recenzję

Super fin bank

Super fin bank.
De står til rådighed når man mest har brug for dem. De snakker i øjenhøjde, så man ikke er i tvivl, om hvad der drøftes.

14 lipca 2023
Opinia niezależna

Odpowiedź od PenSam

Mange tak for dine mange stjerner og flotte ord, dem sætter vi stor pris på.
Mvh

Ifm. Min kones dødsfald.

Jeg havde brug for vejledning vedr. Min kones død.
Jan var hurtig til at hjælpe mig med at få oprettet to konto, så jeg undgik at stå i en træls situation. Da skifteretten lukke vores fælles kontor. Hvilket jo er et problem når man som os havde fælles økonomi.
Men det blev ordnet på en rigtigt god måde.
Vh john Messerschmidt jensby

1 marca 2023

Kære John.
Allerførst de største kondolencer ifm med din kones død.
Sætter stor pris på, at du i den triste situation, alligevel giver dig tid til at give os nogle dejlige ord med på vejen, tak.

Kenneth Hansen
partneransvarlig, PenSam Bank

Øv man ikke kan give 0 stjerner

Øv man ikke kan give 0 stjerner. Troede jeg havde fundet en god forsikring da jeg skiftede til pensam bank, men øv hvor bliver man taget i R....!! normalt når man køber en rejseforsikring er der afbestilling mm. I, men ikke hos pensam! Oplyser de om det når man opretter forsikringen? NEJ!!! Nå men nu går jagten så ind på et nyt forsikringsselskab!

30 czerwca 2023
Opinia niezależna

Hej Camilla
Tak for din anmeldelse. Jeg kan ikke se din specifikke sag, men på det du skriver, lyder det som om, at der er information, vi ikke har understreget nok, da du købte forsikringen. Det er jeg selvfølgelig ked af.

Vi er opmærksomme på, at det er lidt forskelligt i branchen om afbestilling er en del af rejseforsikringen. Derfor gør vi noget ud af at informere om det både på hjemmesiden og på Mine forsikringer, hvor kunden kan logge ind og se hvad forsikringer indeholder. Jeg vil se på, om vi kan gøre det endnu tydeligere. De bedste hilsner Line fra PenSam

Oceniono na 5 z 5

PenSam bank kan varmt anbefales

Jeg har lige skiftet bank til PenSam bank, og jeg må sige, at det har været en virkelig god oplevelse. Kunderådgiver Tallin har været lydhør, rådgivet og tilbudt en løsning, som var lige det jeg ønskede, og hjalp mig med at få et større rådighedsbeløb. Kan varmt anbefales.

28 czerwca 2023

Kære Dorte
Tusind tak for de flotte ord, dem sætter vi her i PenSam, og specielt din rådgiver Tallin, meget stor pris på.

De bedste hilsner og god sommer.
Kenneth Hansen
Partneransvarlig

Oceniono na 5 z 5

Dejligt at skifte til en mere lydhør…

Dejligt at skifte til en mere lydhør bank. Kunne dog ønske mig, at det var muligt at hæve mere end 1000kr i en hæveautomat.

25 czerwca 2023

Kære Anja,
Mange tak for dine pæne ord og mange stjerner. Dem er vi rigtig glade for.
På vores Visa/Dankrt og Mastercard Debit kan man hæve 2.000 kroner kontant i en hæveautomat hver dag.
Såfremt du oplever noget andet, må du meget gerne ringe ind til os, så vi kan se hvad der skulle være galt.

Oceniono na 5 z 5

Nemt at få svar på sine spørgsmål

Nemt at få svar på sine spørgsmål , på en måde der er til at forstå . Føler ikke at man er til besvær eller spørger dumt. Kommer hurtigt tilbage med svar når jeg kontakter dem.

1 stycznia 2023

Kære Lisbeth,
Mange tak for dine flotte ord og mange stjerner.
Dem sætter vi rigtig meget pris på.

Oceniono na 5 z 5

God oplevelse ved låneomlægning og bankskifte

Personale er altid imødekommende, nemme at snakke.
I forbindelse med låneomlægning og bankskifte var PenSam Bank klart de bedste. Rådgiver Tallin Skaaning var løsningsorienteret og meget grundig.
Har ikke været kunde så længe, men er i den grad tilfreds som kunde i Pensam.,

23 czerwca 2023

Kære Tanja,
Mange tak for alle stjernerne og de flotte ord.
Dem sætter vi og i særdeleshed din rådgiver Tallin stor pris på.

Super kommunikation

At der altid er et lydhørt menneske når man ringer og skriver, uagtet om det er ens egen rådgiver ( Torben er jo den bedste), eller om det er en anden får man ordentligt svar/hjælp når man har brug for det.

12 lutego 2023

Kære Vibeke,
Virkelig dejligt at læse om dine gode oplevelser med os og i særdeleshed Torben.
Vi er enige med dig, han er virkelig god:-).

Oceniono na 5 z 5

Der er altid god betjening

Der er altid god betjening.
Har aldrig oplevet at der ikke er tid til mig.

10 sierpnia 2022

Kære Helle,
Mange tak for dine flotte ord og stjerner.
Du har oplevet os præcis som vi gerne vil være:-).

Oceniono na 4 z 5

Altid hurtig og kompetent respons på…

Altid hurtig og kompetent respons på det man spørger ind til.

14 czerwca 2023

Kære Kirsten,
Mange tak for de flotte ord og de mange stjerner. Dem sætter vi stor pris på.
Hvis der er noget du synes vi kan gøre bedre, så hører jeg eller din rådgiver meget gerne fra dig.

Kundechef

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej