Het wordt allemaal duidelijk uitgelegd en je kan kiezen wat het bedrag is en of het wekelijks wordt ingelegd of niet. Je ziet iedere dag de waarde en wanneer je deze uitbetaald krijgt! Waar je in b... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Duidelijk, voelt als een transparante organisatie, goeie interface! En nu ook trainingen, ik ben heel benieuwd! (Leuke feature, denk ik, moet nog kijken…) maar ontwikkeling en nieuwe dingen zijn belan... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ich habe mein erstes Peaks-Portfolio vor mittlerweile 5 Jahren eröffnet als absoluter Neuling bei Aktieninvestitionen, und auch mit kleinen Monatsbeträgen um 50 EUR wirklich schon gute Renditen eingef... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Een fijn platform om te kunnen beleggen , zowel persoonlijk als voor mijn pensioen. Ik lever de belegging aan en Peaks doet de rest. Erg tevreden!
The easiest way to invest for the future. Peaks helps you achieve your financial ambitions. With the Peaks app, you can invest independently, sustainably, and effortlessly for the future in a way that suits you.
Napisane przez firmę
Leidsestraat 32C, 1017 PB, Amsterdam, Holandia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Wilde een renterekening omzetten in een beleggingsrekening. Dat verliep een beetje stroef, maar kwam uiteindelijk toch goed.

Odpowiedź od Peaks
Super makkelijke manier om met het beleggen te beginnen. De app werkt goed, de portfolios zijn makkelijk te bekijken. Nuttige email updates and market insights

Odpowiedź od Peaks
Makkelijke app en overzichtelijk werkt fijn kan zelf je inzet bepalen

Odpowiedź od Peaks
Ik mis de mogelijkheid om direct geld terug te boeken naar eigen rekening!

Odpowiedź od Peaks
Laagdrempelige inleg, ik word goed te woord gestaan bij vragen en de app is duidelijk. Er komt van tijd tot tijd uitleg in de app waar je op kan klikken..ook dit is helder en compleet.
Ik ben al dik anderhalf jaar tevreden.

Odpowiedź od Peaks
Goede en duidelijke app, organisatie die direct reageert als je ze nodig hebt: in Nederland en in het Nederlands.

Odpowiedź od Peaks
Mooi beleggingssysteem, goed rendement tegen redelijke kosten.

Odpowiedź od Peaks
Great app. Especially being able to open multiple accounts for different risk and goals is super.

Odpowiedź od Peaks
App werkt fijn en is heel duidelijk. Alles gaat automatisch en sparen gaat gelijkmatig.

Odpowiedź od Peaks
Leuke app om klein te sparen. Wel opletten want je betaald maandelijkse kosten waardoor het alleen loont als je niet te weinig op je rekening hebt staan.

Odpowiedź od Peaks
Easy to invest with personalised investment type for my preference.

Odpowiedź od Peaks
Peaks is een makkelijke en prettige manier van beleggen

Odpowiedź od Peaks
Prima actuele informatie die mij goed op de hoogte brengt van stand van zaken en eventuele ontwikkelingen. Mooie duidelijke applicatie.

Odpowiedź od Peaks
Ik kom niet uit de financiële sector en had ook niet echt de motivatie om mij te verdiepen in beleggingen. Uiteindelijk gestart met peaks, goede rendementen. Recent gestart met pensioen sparen en ook hier direct al honderden euro's rendement, veel fijner en inzichtelijker dan via een werkgever/ fonds.

Odpowiedź od Peaks
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.