Het wordt allemaal duidelijk uitgelegd en je kan kiezen wat het bedrag is en of het wekelijks wordt ingelegd of niet. Je ziet iedere dag de waarde en wanneer je deze uitbetaald krijgt! Waar je in b... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Duidelijk, voelt als een transparante organisatie, goeie interface! En nu ook trainingen, ik ben heel benieuwd! (Leuke feature, denk ik, moet nog kijken…) maar ontwikkeling en nieuwe dingen zijn belan... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Een fijn platform om te kunnen beleggen , zowel persoonlijk als voor mijn pensioen. Ik lever de belegging aan en Peaks doet de rest. Erg tevreden!
The easiest way to invest for the future. Peaks helps you achieve your financial ambitions. With the Peaks app, you can invest independently, sustainably, and effortlessly for the future in a way that suits you.
Napisane przez firmę
Leidsestraat 32C, 1017 PB, Amsterdam, Holandia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Goede service en interface
Vooral het persoonlijke contact vind ik echt een dikke plus.
Geen ai bots maar een echt mens aan de telefoon.

Odpowiedź od Peaks
Ik vind het een fijn en toegankelijke manier van sparen.

Odpowiedź od Peaks
Zeer snelle en klantvriendelijke aanpak om rekening te openen. Bijzonder simpel. Op een vraag via chat wordt ongekend snel en adequaat geantwoord; meer dan perfect!

Odpowiedź od Peaks
Tot nu toe lijkt alles eerlijk te gaan. Zowel storten als opnemen van de rekening gaat erg gemakkelijk en het rendement wordt zeer consequent vermeld.

Odpowiedź od Peaks
Eenvoudige manier van beleggen. Duidelijke app.
Wel maandelijks kosten aan verbonden.
En zelf bij een lagere maandelijks inleg zie je het bedrag stijgen. Gewoon eraf blijven en het geld staat er voor je....

Odpowiedź od Peaks
Die Eröffnung war recht einfach. Die Verknüpfung mit dem Konto hat erst beim zweiten Mal geklappt. Man wird stets über Buchungen informiert. Leider hat sich das Sparen bei mir noch nicht recht gelohnt. Bisher war fast immer eine Negativrendite zu verzeichnen. Aber wahrscheinlich muss ich einfach mehr Geduld haben.

Odpowiedź od Peaks
Ik heb een erg positieve ervaring met Peaks. Het platform is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor investeren eenvoudig en toegankelijk wordt. Alles wordt duidelijk uitgelegd en ik heb het gevoel dat mijn geld op een verstandige manier wordt beheerd. Ook de communicatie is helder en professioneel. Zeker een aanrader voor iedereen die op een laagdrempelige manier wil beginnen met investeren!

Odpowiedź od Peaks
De eenvoud waarmee je dingen, transacties kunt realiseren is top. Goed geïnformeerd, goed overzicht.

Odpowiedź od Peaks
Werkt niet meer op mijn telefoon na de update. Slecht hoor.

Odpowiedź od Peaks
Met peaks ben ik heel blij mee
je kan je inleg verliezen maar je kan er ook winst uit halen. Als je wilt beleggen zou ik aanraden om met peaks te doen je hebt de regie zelf in de hand wat je stort of er afhaald

Odpowiedź od Peaks
Ich habe mein erstes Peaks-Portfolio vor mittlerweile 5 Jahren eröffnet als absoluter Neuling bei Aktieninvestitionen, und auch mit kleinen Monatsbeträgen um 50 EUR wirklich schon gute Renditen eingefahren. Mittlerweile investiere ich auch auf separaten Peaks Konten für meine Frau und meine Kinder. Das System ist absolut transparent, seriös, man kann ab 1 EUR anfangen zu investieren, die Möglichkeiten sind vielfältig, und bei Bedarf kann man Geld auf sein Bankkonto abziehen und es ist innerhalb von max 2-3 Tagen auf dem Konto. Das nenne ich Benutzerfreundlich! Auch der Support ist auf Zack, und spricht deutsch. Ich bin und bleibe Peaks treu! Macht weiter so!

Odpowiedź od Peaks
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.