Dzięki Patryk za to co robisz na polskim YouTube. Oglądałem kilku szamanów którzy są na bombie i prawie sam sięgnąłem po witaminy, ale kiedy trafiłem na twój kanał dopiero zacząłem powoli, systematycz... Zobacz więcej
Zestaw ćwiczeń to bieda z nędzą - szkoda kasy. Nie kupujcie tego, lepsze ćwiczenia można znaleźć w sieci - od biedy AI wam podpowie lepsze ćwiczenia. Plan treningowy to przysiad wykroczny, liczba p... Zobacz więcej
Pracuje z Patrykiem narazie 3 miesiące i jestem mega zadowolony , plan mam prosty ale skuteczny , sam próbowałem redukcji nie raz ale niestety efekty marne bo waga schodziła razem z mięśniami .Teraz... Zobacz więcej
Oglądając innych trenerów na YouTube miałem kontuzje i zero rezultatów. Po poradnikach Patryka leczę urazy i urosłem już kilka kg suchej masy mięśniowej. W ramach podziękowania kupiłem plany tren... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Prowadzenie online.Pomoc w uzyskaniu estetycznej sylwetki. Indywidualne plany dietetyczne i treningowe. Najlepszy Polski naturalny kulturysta. Patryk2703
Zjednoczone Królestwo
- patryk2703.com
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Olbrzymia skarbnica wiedzy na temat…
Olbrzymia skarbnica wiedzy na temat ćwiczeń kulturystycznych jak i ogólnorozwojowych. Szczery i uczciwy...

Odpowiedź od Patryk2703
Oglądam i śledzę wiele lat
Dobry człowiek, szczery, pomocny. Od kilkunastu lat oglądam i śledzę, czasem korzystam z atlasu. Konsekwentny w mówieniu niewygodnej prawdy, przez co nic dziwnego, że jest tyle fejk opinii z 1 gwiazdką. Jedna z niewielu osób, które w świecie kulturystyki mówi jasno jak jest.

Odpowiedź od Patryk2703
Jedyny rzetelny i nieprzekupny trener
Jedyny rzetelny i nieprzekupny trener, który mówi jak jest.
Opinia oparta jest na materiałach z kanału YT, nie korzystałem z treningów personalnych.

Jestem rozczarowany treningiem…
Jestem rozczarowany treningiem personalnym. Wykupiłem jedna sesje. Dzień przed treningiem, poprosił żeby przełożyć na następny dzień, powiedziałem ok nie ma problemu. Na następny dzień przyjechał spóźniony godzine. Na treningu nie dał czasu na rozgrzewke, od razu kazał przejść do ciężkich serii. Ciagle siedział na telefonie i nie przejawiał zainteresowania moim treningiem. Może jakby dawał jakieś wskazówki albo rady czy robie ćwiczenia dobrze czy źle to dałbym 5 gwiazdek. Jak narazie to odradzam tego trenera

Patryk robisz dobra robotę
Patryk robisz dobra robotę. Sam mam wieloletnie doświadczenie w kulturystyce. Uwielbiam Twoje materiały. Walcz dalej z nieuczciwością. Nie jesteś w tej walce sam.

Całe szczęście
Całe szczęście, że znalazła się osoba która wyjaśnia scenę kulturystki na yt, otworzyła oczy na kłamstwa, brak techniki wykonywania ćwiczeń i internetowych szamanów na których porostu szkoda czasu, obecnie jako podopieczny jestem zadowolony z efektów prowadzenia.

Bardzo pomocny kanał
Bardzo pomocny kanał, przyniósł dużo poprawek w technice treningu.

Odpowiedź od Patryk2703
Bardzo dobry trener z ogromną wiedzą i…
Bardzo dobry trener z ogromną wiedzą i doświadczeniem, ale też świetny człowiek.

Odpowiedź od Patryk2703
Dostałem plan dietetyczny żywcem…
Dostałem plan dietetyczny żywcem skopiowany od innego klienta. Nawet nie zmienił imienia i nazwiska w planie. Odradzam współprace

Odpowiedź od Patryk2703
Oszukuje na planach dietetycznych…
Oszukuje na planach dietetycznych kopiowane dla każdego ten sam plan, treningi personalne to jakaś porażka

Odpowiedź od Patryk2703
Świetna wiedza w zakresie kulturystyki…
Świetna wiedza w zakresie kulturystyki i dietetyki, tak, jak i jej zastosowanie.

Świetna wiedza
Świetna wiedza, uczciwość, przestrzeganie przed niebezpiecznymi substancjami :)

Odpowiedź od Patryk2703
zaklamany typ hipokryta jak sie mu…
zaklamany typ hipokryta jak sie mu udowodni klamstwo zgania zre to jedna osoba i napita zebra o kase i opinie a gada ze nie zalezy mu

Odpowiedź od Patryk2703
Patryk mega profesjonalny i kulturalny
Patryk mega profesjonalny i kulturalny. Fachowiec jakich mało.

Odpowiedź od Patryk2703
Nie polecam tego trenera personalnego…
Nie polecam tego trenera personalnego kiedys wykupilem treningi personalne i po 2 latach dostałem garba bo robiłem wznosy tak jak mnie nauczył. Odradzam