Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Bra pris, ingen fraktkostnad, paketet kom snabbt och utmärkt kommunikation. Att det ens finns en produkt av denna magnituden är helt fantastiskt, en varmvattenflaska som rymmer nästan 4 liter!! Ska a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Opgebeld voor wat aanvullende informatie over de pasperpan. Werd meteen opgenomen en vriendelijk en rustig geholpen. Aansluitend besteld en de dag erop de pan ontvangen. Heerlijk lichte pan, ziet er m... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Zo'n fijne webshop met ontzettend goede producten. Ik gebruik de kruiken al enkele jaren dagelijks en blijf terug komen omdat ik deze kwaliteit gewoon nergens anders vind. Elke x sta ik weer te kijken... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

waardeloze pannen! Nog nooit zulke slechte pannen gezien, ben ervan overtuigd dat ze nog niet een fractie van de prijs waard zijn. Koop deze rotzooi niet!! Ik heb verschillende mails gestuurd naar di... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca urządzeń grzewczych
  2. Sklep z klimatyzatorami
  3. Sklep z przyborami do masażu

Napisane przez firmę

Pasper is een merk en ontwikkelt en verkoopt warmwaterkruiken en koeldekens. Zo heb je het nooit meer te warm of te koud ; )

Dane kontaktowe

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Geweldig bedrijf

Geweldig bedrijf.
Ik mailde voor n probleem. Kreeg gelijk reactie. Super meedenkend, vriendelijk en professioneel. Absoluut 5 sterren.

30 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

De pan ziet er prima uit

De pan ziet er prima uit. Nu 1x gebruikt. Het label om de pan heen is wel erg slecht...niet te lezen. Terwijl het wel héél belangrijk is dat je de zwarte beschermlaag uit de haalt omdat het anders in je voedsel komt.

6 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Ik vind het super pannen.

Ik vind het super pannen.
Wel wat aan de zware kant en de deksel van de hapjes pan blijft het randje (water in zitten met schoonmaken. Dat is een tip of ze erna kunnen kijken dit in de toekomst misschien anders te maken.
Verder tevreden en je kan er ook met een gewone lepel in met beleid maar nog steeds geen krassen

13 marca 2026

Prima pannen, uitstekende klantenservice

Snelle (en gratis) levering, eenvoudige (en eveneens gratis) retourneer procedure, en een buitengewoon behulpzame klantenservice bij vragen of problemen.
We hebben inmiddels 5 pannen hier besteld, en kunnen alleen maar positief zijn, zowel over de pannen zelf als ook over het bedrijf.

23 lutego 2026

Wees gewaarschuwd!

Waardeloze pannen. De mooie praatjes van degelijk en niet aanbakken zijn nergens op gebaseerd en kloppen niet. Ook de klantenservice laat te wensen over... weinig service. Sterker nog. Dit bedrijf hanteerd de policy: snel verkopen met gladde praatjes en vervolgens zeggen dat de koop gesloten en onomkeerbaar is. Geloof dus ook eventuele garantie toezeggingen niet!! Wees gewaarschuwd voor dit bedrijf!

Reactie op de reactie van Claudia:
Helaas klopt het beeld dat ik schep wel.
Ik heb al eerder contact gehad. Toen werd door jullie geadviseerd om jullie dure schuursponzen te kopen.
Ook nog meer geld willen verdienen aan jullie slechte producten.
Nee hoor. Je kan zeggen wat je wil, maar ik hoop dat potentiele kopers niet in zee gaan met jullie. Maar kiezen voor kwaliteit en service!!

2 lutego 2026
Logo Pasper B.V.

Odpowiedź od Pasper B.V.

Beste Marcel,

Het beeld dat je schetst klopt helaas niet helemaal. Wij staan juist bekend om onze service en denken altijd met klanten mee. Wij zijn erg soepel in garanties, denken zelfs jaren na aankoop nog met klanten mee en zijn altijd goed bereikbaar.

Pasper heeft geen “gladde praatjes”, daar zijn wij niet van. We geloven in eerlijke producten en oprechte reviews, daarvan kun je er duizenden teruglezen via bol en Amazon over de producten van Pasper.

In jouw geval gaat het om een koekenpan die je circa 8 maanden hebt gebruikt. Het aanbranden van een pan valt niet onder garantie. Je hebt de pan in die periode wel gewoon kunnen gebruiken, dus het is niet juist om deze als “waardeloos” te bestempelen.

Vanuit duurzaamheid sturen wij niet zomaar nieuwe pannen op bij gebruiksschade. Wel helpen we je graag: met een RVS schuursponsje krijg je de pan meestal weer goed schoon, zodat je er jaren lang plezier van hebt.

Dit hebben we ook eerder met je gecommuniceerd. Na 8 maanden gebruik kan ik helaas niet veel meer doen dan je voorzien van tips.

Mocht er sprake zijn van een ander probleem met de pan dat wél onder garantie valt, dan helpen we je uiteraard graag verder.

Claudia van Pasper

Oceniono na 4 z 5

De website mag iets duidelijker

De website gaf aan dat er een buidel kruik besteld kon worden. Dat leek mij een goed produkt. Ik kreeg netjes een mail dat het produkt iets later zou komen. Helaas was het echter geen buidel,maar evengoed een leuke koala kruik. Ik zou adviseren om de functionaliteit van de website iets aan te passen dat je per kruik aan kan vinken welke je wil. Dit is nu niet heel duidelijk.

13 lutego 2026

Pannen besteld

Pannen besteld, super snel geleverd.
Direct de nieuwe pannen gebruikt.
Heb hierna de oude direct weggegooid, ga ze toch niet
meer gebruiken nu ik deze heb, wat een genot.

8 stycznia 2026

Ontzettend goede service

Zo een goede service, nog nooit meegemaakt! Zeer goede communicatie en meteen gehandeld. Kon ik 10 sterren geven dan had ik het zeker gedaan! Voor hen maak ik met alle plezier reclame!

30 stycznia 2026

Jarenlange XXL waterkruik fans

We bestellen al vele jaren de XXL waterkruik. Die wordt zo intensief gebruikt, dat we er 'doorheen slijten'. Zodra de temperatuur zakt, komt hij tevoorschijn en hij gaat zelfs op vakantie mee. Enige minpunt: op zo'n vakantie heb je een waterkokertje van een halve liter of een ketel op het vuur nodig om hem te vullen. Dat duurt wat lang :-)
Mijn vrouw zweert bij de Pasper XXL en daar houden we het bij.

20 stycznia 2026

Xxl kruik

Ik heb het altijd koud, de xxl kruik geeft de hele nacht warmte af. Zelf ‘s ochtends voelt hij nog lekker aan. Ontzettend blij mee.

6 grudnia 2025

waardeloze pannen!

waardeloze pannen!
Nog nooit zulke slechte pannen gezien, ben ervan overtuigd dat ze nog niet een fractie van de prijs waard zijn. Koop deze rotzooi niet!! Ik heb verschillende mails gestuurd naar dit bedrijf waarin ik mijn klachten aan heb gegegeven.. Je kunt er letterlijk NIETS in bakken zonder dat de boel aan de bodem blijft plakken.. Echt rotzooi! Iedere keer wanneer ik een nette mail stuurde inclusief foto’s kreeg ik een waardeloos antwoord. dit bedrijf wil mensen oplichten en vervolgens met de rotzooi laten zitten. Heb nu gewoon alles weggegooid en weer heerlijke pannen van Tefal gekocht. Geen problemen meer!

8 listopada 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej