Zobacz, co mówią recenzenci
Correcte afwikkeling…prettig ook dat jullie telefoonnr er bij staat voor het geval dat…en m’n compliment voor de goed verzorgde verpakking… leuk doosje ipv die saaie bruine…en bij het openen erg verr... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Jeetje, dat was wel een heel groot prijsverschil met de parfumerie, zou het wel kloppen? Toch geprobeerd, mijn huidverzorgingsproduct besteld met nog een fijne lippgloss er bij. Vrijdag de order gepla... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Door onze jarenlange ervaring in het grootschalig inkopen van beautyproducten en onze nauwe banden met tal van leveranciers, kunnen wij producten tegen bijzonder scherpe prijzen inkopen. Dit voordeel geven we direct door aan onze klanten, zodat jij jouw favoriete A-merken kunt kopen voor zeer aantrekkelijke prijzen! Bovendien voegen we gratis bijzondere samples en must-haves toe, zodat je altijd iets nieuws kunt ontdekken. Nieuw in ons aanbod zijn onze verrassingsboxen, samengesteld met geweldige producten tegen waanzinnige prijzen. Deze boxen zijn perfect voor iedereen die graag verrast wordt met de nieuwste beautyproducten. Nieuwsgierig geworden? Unbox your beauty!
Dane kontaktowe
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
First time right
They delivered on time what it was ordered and the products that I ordered with a welcome present
Mooi verpakt en fijne gezichts…
Mooi verpakt en fijne gezichts producten.
Van bekende merken.
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Als je het product geopend hebt
Als je het product geopend hebt, m
ag je het niet meer terugsturen. Bij bol.com mag je het altijd retourneren ook al is het geopend .

Odpowiedź od Unboxme | Your Online Beauty Boutique
Outlet
Ik had eerste keer spullen besteld, waarbij er defecten waren. Klantenservice noemde dit imperfecties en adviseerde om niet bij hun te bestellen, omdat hun spullen dit soort imperfecties wel zouden hebben. Afzakking spiegel, deuk, ijzerenrand afbrokkeling.. Zo'n info zag ik nergens op de website bij aankoop, ik was wel erg verbaasd van de reactie van de klantenservice. Vlak nadat ik had besteld was er een actie, daarvan mocht ik geen gebruik meer van maken. Terwijl mijn bestelling nog niet was verwerkt en verzonden. Ik ben wel wat betere klantenservice gewend van andere webshops. Gezien het advies van de klantenservice, hier zal ik niet meer zo gauw iets kopen. Voel mij niet welkom

Odpowiedź od Unboxme | Your Online Beauty Boutique
Snelle levering. Minder duur dan elders. Ik ga hier zeker vaker bestellen.
Mooie producten voor eenbmooie prijs
Meest betaalbare prijzen voor de producten waar ik normaal veel meer voor betaal.
great customer service
Lipsticks van Dior, Estée Lauder etc ✅
Een grote bestelling van lipsticks gedaan, verschillende merken. De kwaliteit om te schrikken, - zeer oude producten, ruiken naar oude vet, andere brokkelig. Weggegooid geld. Zonde en schande!
Elke keer prefect!
Meerdere keren besteld - betrouwbaar, netjes, snel - heel blij mee!!
Mooie producten en goede service
De producten, die ik nodig had, waren in hun assortiment en dat was fijn!
Ook het mailverkeer was duidelijk, het telefoongesprek zorgde ook voor helderheid
Mijn bestelde producten zijn heel…
Mijn bestelde producten zijn heel prettig geprijsd. Zorgvuldig verpakt en een leuk kadootje erbij. Chapeau!
Hele fijne ervaring
Hele fijne ervaring, mijn bestelde producten kwamen netjes verpakt binnen. Toen mijn pakket geleverd had moeten zijn, maar dat niet was heb ik contact opgenomen via de mail en ook daar ben jij ik mega goed, klantvriendelijk, uitgebreid en fijn geholpen. Echt meer dan tevreden!
Mooi verpakt en goede merkproducten
Mooi verpakt en goede merkproducten.
Heel spannend wat je in box kan aantreffen. Het is mij in ieder geval niet tegengevallen.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.