Slechte matches, maar enkele voorstellen op 6 maanden. Dan na 6 maanden maar opgezegd... Automatische verlenging + automatische betaling. Toen ik dan weigerde dreiging met incassobureau. Zéér slechte... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
This app is nothing more than a money-making machine. Customer service has no skills, no empathy, and no willingness to help. They dismiss customers and force payments without care for real-life sit... Zobacz więcej
Een paar mogelijke dates. Prettige chats. Vriendellijke vrouwen. vrouwen. Geen catfish. Geen golddiggers. Wat meer uitleg van de resultaten met name het laatste item met de kinderlijke volwassene d... Zobacz więcej
Heel weinig aanbod; ik krijg steeds de melding dat ik mijn criteria moet aanpassen om matches te krijgen maar de criteria zijn al heel ruim zoals 150 km afstand en 10 jaar leeftijdsverschil. De enkele... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Dé datingsite voor hoger opgeleiden ♥ Schrijf je nu GRATIS in ♥ Betrouwbare online dating ♥ Leuke en vooral serieuze singles ♥ Datingsite Parship.nl
Dane kontaktowe
Barbara Strozzilaan 201, 1083 HN, Amsterdam, Holandia
- parship.nl
Inni użytkownicy przeglądali również
Oppervlakkige gelddieven
Ik zit dus nu tot november vast aan een abboboment en ze pikken elke maand 22,90euro van mijn rekening. De gesprekken zijn oppervlakkig of fout. Tip voor iedereen die een relatie zoekt. Ga erop uit, sportschool, nieuwe hobby, met vrienden wat doen, wandelen, andere activiteiten. Dat is DE manier om iemand op een natuurlijke manier te ontmoeten. Parship probeert singles die wanhopig zijn te beroven van geld. En wat als je een abbonoment neemt waar je aan vast zit en een relatie krijgt? Dan moet je dus elke maand betalen!!! En ze hebben je rekening. Ik heb mijn vriend ontmoet doordat ik omging met een nieuwe collega op mijn werk en zij vertelde mij over haar buurjongen. Verder heb ik ook weleens een jongen ontmoet op de kinderboerderij. Je krijgt op deze app geen echte oprechte relatie. Ga zelf opzoek, ga erop uit, maak een wandeling en klets met je collega's en misschien kennen zij nog wel iemand. Maar parship en andere datingsites zeker niet. Ze willen je geld en gebruiken je natuurlijke emoties naar het zoeken van een partner.
Te duur voor wat het is.
Gratis is de app helemaal niet te gebruiken of uit te proberen. Profielfoto's zijn geblurt en een bericht terug schrijven gaat niet. Een abonnement is gewoon duur. Doordat ik niet in kon zien wie mijn profiel liked en er meteen een jaar aan vast zou zitten als ik de prijs een beetje schappelijk wil houden, moest ik er even over nadenken om een abonnement te nemen. Dus ik had in mijn profiel gezet: (nog) geen premium lid.
Mijn tekst is door parship gecontroleerd en geblokkeerd vanwege ongepaste inhoud over mijn lidmaatschap. Een beetje overdreven... De klantenservice een bericht gestuurd die verder weinig uitleg gaf over wat een blokkade van mijn profieltekst nu inhoud en zei dat de beslissing terecht was.
Ik heb mijn profiel maar verwijderd en ben blij dat ik er nooit voor betaald heb. Zeker ook nu ik hier lees dat het abonnement stilzwijgend verlengd wordt voor woekerprijzen.
Trustworthy site
SUPER TOP INTERNET SIJT
Niks waard
Niks waard, te duur, weinig mensen, geen matches. Oplichterij.
I am thankful for Parship
I am thankful for Parship, because I did find my partner via Parship in 2023 and we're now together 2 years already. Our experiences were different on the app though. I had been on parship for about 1.5 years, while my partner had been just a couple of months on it when we met. I hadn't dated anyone in person in my whole 1.5 years on it, while my partner met many people until we met. I did chat with some matches on it, but they never progressed to a real date. I was probably a very passive customer on the app. I had bought a 2-year abonnement so by the end I was just checking it from time to time and waiting until it runs out. But we did in the end meet and I am forever greatful for Parship for making it possible. (I am also thankful for my partner for being so proactive on it, unlike me.) We both cancelled our contract via email well before the end date of our contracts and the cancellation went without problems. Finding the cancellation rule took a bit of searching though.
Ik wou dat ik een 0 ster kon geven.
Ik wou dat ik een 0 ster kon geven. Wat slecht, heel klein aanbod en gewoon.... slecht. Had ik al slecht gezegd? Ik ben geen lelijk persoon, ben vriendelijk en attent, maar geen likes en de mensen die er op staan... zijn erg pretensious. Doe het niet mensen!
Steeds mogelijkheden met het openen van…
Steeds mogelijkheden met het openen van de website, steeds opnieuw code moeten aanvragen en niet ontvangen ook niet in spam, blijkbaar wordt er geen gehoor gegeven aan mail of andere berichten om dit op te lossen! Kan deze website niet positief beoordelen gezien de obstakels nooit worden opgelost
this ismore than ok
Parship overrated
1. Same complaint as mentioned in other reviews that the membership is not transparant. It is as if Parship deliberately stays silent around the time of renewal to catch you by surprise with unwanted invoices. From a legal standpoint they might be right, but from a customer friendliness perspective they are terribly wrong, quod erat demonstrandum all the unsatisfied customers mentioning the same issue.
2. Clunky app without innovation. Filtering possibilities poor. unable to send pictures in chat. pictures are distorted in app.
3. Their advertised USP of being the app for higher educated singles is a scam, because there is no check.
4. An initial test is used to find out a lot of personality parameters. that is a good thing. the bad thing is that you can’t select/filter on these parameters, an algorithm does it for you. very limited selection possibilities. unable to select on ethnicity (or doesn't work), height (or doesn't work), hair color, eye color. age is possible but not exact. if your upper border is 45, the app decides for you that 48 is also ok, which is annoying.
5. Unable to communicate with customer support about improvement suggestions. It is simply not encouraged.
6. Reading the aggressive/defensive reactions of Parship under ex-clients with complaints and worries speaks for itself. Parship is doubling down on its ways and is not a learning company. Missed opportunity.
zoek functie
Er zou volgens mij nog een betere fine-tuning mogen komen van de zoek mogelijkheden, niet van die grote stappen, qua afstand.
Doof voor argumenten, doorgaan met geld innen.
Ik heb bij aanmelding van een 2 jarig abonnement meteen opgezegd zodat ik dat over 2 jaar niet hoef te doen. Zij begrepen dit niet en storten mijn geld terug. Ik heb het nogmaals uitgelegd en weer betaald en nu 2 jaar later kom je niet meer van ze af. Wat een nare policy om niet mee te denken maar door te gaan met geld eisen. Een superslechte klantenservice!
Let op! Denk goed na.
Eind oktober 2024 ontving ik een e-mail van incassobureau waarin betaling werd geëist van een bedrag van 670,81 euro ten gunste van PE Digital GmbH (PARSHIP).
Ik heb bij Parship klantenservice navraag gedaan over welke schuld het gaat. Ik maak geen gebruik van de diensten van Parship. Eén maand juli 2024 heb ik gebruikt en voor die maand betaald. De website van Parship beviel me niet en ik heb mijn profiel verwijderd. Ik wist niet dat ik mijn profiel moest verwijderen via klantenservice. Ik wist ook niet dat zelfs als je de site niet gebruikt, je nog steeds moet betalen. Het lijkt wel slavernij.
Parship klantenservice antwoordde mij dat nadat ik niet had gereageerd op twee betalingsherinneringen en hun vordering niet volledig had betaald, ze mijn zaak hadden overgedragen aan incassobureau.
Ik legde uit dat ik geen aanmaningen van Parship had ontvangen.
Correspondentie met klantenservice leidde nergens toe. Parship heeft besloten dat ik tot 06-07-2026 moet betalen.
Het verschuldigde bedrag van Parship en incassobureau zijn verschillend.
Ik heb al contact opgenomen met een advocaat en de consumentenbescherming.
Geen slechte ervaring met het daten…
Geen slechte ervaring met het daten zelf, echter als je premium jaarcontract afloopt wordt je hier niet van op de hoogte gesteld en wordt stilzwijgend je contract verlengd met een extreem hoog mnd bedrag 79,90€ waar je pas achter komt als het afgeschreven is. Opzegtermijn 4 weken dus komt er nogmaals de 79.90€ bovenop.
Lid worden kan met een klik op de site , opzeggen is een ander verhaal moet schriftelijk in Berlijn. Door Parship wordt verwezen naar de algemene voorwaarden,die verstrekt zijn bij aangaan contract. Zoals het een fatsoenlijk bedrijf betaamt, zou een heel eenvoudige melding in de App of een email dat het contract binnenkort verloopt wel zo netjes zijn maar helaas is dit weer een verdienmodel iets anders kan ik er niet van maken
Unsafe experience with Parship
Ik heb per ongeluk een jaarcontract getekend bij Parship omdat het de beste datingsite van Nederland was. De site pronkt met een algoritme dat je meest geschikte partner vindt, wat een goed voorteken is en aantrekkelijk is voor mensen zoals ik die op zoek zijn naar veiligheid, professionaliteit en betrouwbaarheid. Ik heb vreselijke, onveilige ervaringen gehad met de mannen die ik heb ontmoet van Parship - traumatiserend zelfs, en toch betaal ik er nog steeds € 40 per maand voor? Waarom? Omdat ondanks mijn eindeloze e-mails waarin ik mijn situatie uitleg, de klantenservicemedewerkers in dit opzicht stijf en onbehulpzaam zijn gebleven. Parship HEEFT GEEN telefonische klantenservice. Is dit wel legaal? Ik vind dit bedrijf afschuwelijk en hoop dat deze boodschap/beoordeling iedereen ervan weerhoudt om Parship een kans te geven. Doe jezelf een plezier en blijf uit de buurt van Parship.
Ik wil interessante mensen ontmoeten en…
Ik wil interessante mensen ontmoeten en ermee communiceren, samen tijd doorbrengen.... Ik ben niet actief op zoek, maar ik sluit niet uit dat communicatie iets meer kan worden.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.