Slechte matches, maar enkele voorstellen op 6 maanden. Dan na 6 maanden maar opgezegd... Automatische verlenging + automatische betaling. Toen ik dan weigerde dreiging met incassobureau. Zéér slechte... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
This app is nothing more than a money-making machine. Customer service has no skills, no empathy, and no willingness to help. They dismiss customers and force payments without care for real-life sit... Zobacz więcej
Een paar mogelijke dates. Prettige chats. Vriendellijke vrouwen. vrouwen. Geen catfish. Geen golddiggers. Wat meer uitleg van de resultaten met name het laatste item met de kinderlijke volwassene d... Zobacz więcej
Heel weinig aanbod; ik krijg steeds de melding dat ik mijn criteria moet aanpassen om matches te krijgen maar de criteria zijn al heel ruim zoals 150 km afstand en 10 jaar leeftijdsverschil. De enkele... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Dé datingsite voor hoger opgeleiden ♥ Schrijf je nu GRATIS in ♥ Betrouwbare online dating ♥ Leuke en vooral serieuze singles ♥ Datingsite Parship.nl
Dane kontaktowe
Barbara Strozzilaan 201, 1083 HN, Amsterdam, Holandia
- parship.nl
Inni użytkownicy przeglądali również
Toffe profielen op Parship
Sinds kort een betalende account op Parship. Wat een verschil met andere datingsites!!!
Hier heel toffe mensen die echt klaar zijn voor een relatie, die antwoorden op berichten en zien er bovendien heel goed uit.
Reeds toffe profielen ontdekt en ik geloof dat ik hier wel de man zal tegenkomen die perfect bij mij past.
Misleidend verdienmodel en agressieve incassopraktijken
Parship lijkt meer te verdienen aan misleiding en wanpraktijken dan aan daadwerkelijk matchen. Wat op het eerste gezicht een redelijk jaarabonnement lijkt (€155), blijkt bij stilzwijgende verlenging ineens te veranderen in een schrikbarend tarief van €80 per maand, zonder duidelijke waarschuwing.
Nadat ik de incasso van €80 zag, heb ik aangegeven dat ik wilde stoppen, en Parship gaf zelfs aan mij tegemoet te komen. In plaats daarvan volgden plotselinge dreigementen en voortdurende pesterij via e-mail. Het lijkt alsof ze daar bewust mensen op proberen te pakken die vergeten op te zeggen; juridisch nét binnen de lijntjes en soms nét erover heen, maar moreel ver onder de maat.
Ze zijn eerder op de vingers getikt door de ACM en naar mijn mening hebben ze daar niets van geleerd. Hun verdienmodel is er niet op gericht om liefde te laten opbloeien, maar om abonnementsgeld te innen via verwarring en stilzwijgende verlenging.
Ik raad Parship ten zeerste af. Zoek liefde, maar niet via een bedrijf dat winst maakt op misleiding.
Parship is the worst dating sites
Parship is the most false dating sites
De kans dat je bij Parschip de juiste persoon vind is groot
Door hun vragenlijst die je moet invullen , heb je veel meer kans om de juiste persoon te vinden. Ik ben zeer blij dat zij dit doen. Daarom zijn ze ook niet voor niets de nr 1 van de datingsites. Dit waardeer ik zeer .
Weggegooid geld
Dit is helemaal niks. Je zou denken dat als je een dure dating-app neemt, dat je dan ook meer kans van slagen hebt. Niks is minder waar: als je ingeschreven bent merk je pas dat er maar een paar leden zijn die voldoen aan je zoekinstellingen.op 1 hand te tellen. Vervolgens sturen ze je dan voorstellen die niet voldoen aan je eisen, maar dan ook helemaal niet.bijvoorbeeld als je < 50 km invult, krijg je een match die 350 km verder woont. En dan krijg je iedere week een email met de mededeling dat er nieuwe leden zijn, maar die heb je dan in week 1 al gezien. De kwaliteit van de inschrijvers is ook niet beter dan de gratis sites, daar kunnen zij wsl niks aan doen, maar daar hoef je het dus niet voor te doen. Conclusie: heel duur en geen matches. Weggegooid geld
This application is real
This application is real. After so many fake apps with money context somewhere behind. This one feels it really serve the purpose.
het is een goede website
het is een goede website. Heel netjes en oed verzorgd. Ook de matches die worden bepaald door jullie systeem vind perfect. Sluit allemaal goed op elkaar aan.
Er is bijna geen aanbod van kandidaten
Er is bijna geen aanbod van kandidaten, alhoewel ik mijn zoekgebied heb uitgebreid tot vier provincies. Toen ik de site daar op aansprak, kreeg ik te horen dat ik geen filters moest instellen op afstand of opleiding. Ja, zeg! Misschien wel een leuke man in Z-Limburg, maar dat is niet echt praktisch om elkaar te leren kennen als je in Groningen woont. Ik heb voor een jaar betaald, maar heb spijt.
Scammers
Scammers. There are very few real profiles on the site, as it is not possible to delete your profile yourself!!!! In addition, the premium profile costs 300 euros and is automatically renewed!!!! If you even delete the profile, which is not possible, the subscription remains, and money will be withdrawn from the account regardless of whether you use the site or not.
Ik vind dat Parship echt zijn best doet…
Ik vind dat Parship echt zijn best doet om mrnsen met elkaar in contanten te brengen. Ik heb diverse leuke eerste ontmoetingen gehad.
Goed goed goed
Een zeer dure datingsite
Een zeer dure datingsite die vol zit met dubieuze profielen van oorspronkelijke personen, die er niet meer zijn en waar de profielen en foto’s gebruikt worden puur nep.
Ook in vele gevallen dubieuze profielen met personen erachter, die opzoek zijn naar slachtoffers. Zelfs nog dubieuze profielen met dezelfde persoon erachter, die opzoek is naar slachtoffers.
Dit is gewoon weg ongelofelijk en triest !
En dan dure abonnement prijs vragen ook nog !
Heyyyyy goden dag ik ben mutaf
So far so good
Ga zo door ik ben zeer tevreden over…
Ga zo door ik ben zeer tevreden over parship
Het is een regelrechte scam!
Het is een regelrechte scam!
De hele site hangt van misleiding aan elkaar en ik ga ze voor de rechter slepen!
Ik heb inmiddels een deurwaarder achter me aan en ook die ga ik voor de rechter slepen wegens medeplichtigheid.
Moet afgelopen zijn met dit soort bedrog.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.