Banner for parfumdreams

1. Dostawca kosmetyków i perfum
  2. Kosmetyki
  3. Drogeria
  4. Perfumeria

Welkom bij parfumdreams – WHERE BEAUTY COMES TRUE. Bij ons draait alles om jou, je look en je momenten van selfcare. Sinds 2004 verbindt onze online shop beautyliefhebbers in 15 landen en brengt inspiratie, trends en favoriete producten rechtstreeks naar jou. Sinds 2018 zijn we bovendien trots deel uit te maken van de DOUGLAS-familie. Onze missie is duidelijk: wij brengen beauty in je dagelijks leven. Want je mooi en goed voelen zou geen luxe of privilege moeten zijn, maar een dagelijks moment van zelfzorg dat je jezelf zonder compromissen mag gunnen. En omdat schoonheid zo individueel is als de mensen zelf, vieren we die diversiteit elke dag opnieuw. Of het voor jou nu gaat om een natuurlijke of expressieve make-uplook, een verzorgingsroutine voor huid en haar, of een geur die je persoonlijkheid benadrukt – hoe jij beauty ook definieert, wij staan met passie en expertise voor je klaar. Ben je op zoek naar inspiratie voor je selfcare-routine, wil je nieuwe trends ontdekken of je dagelijkse essentials op het gebied van make-up, parfum en verzorging aanvullen – en dat alles tegen de beste prijs? Dan ben je bij parfumdreams aan het juiste adres! In onze shop vind je meer dan 600 beautymerken zoals Prada, Montale, Lancôme, Armani, Kérastase, Shiseido en Yves Saint Laurent, met een ruime keuze aan producten: van geliefde klassiekers en populaire nieuwkomers tot exclusieve nichegeuren. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor je look en jouw persoonlijke feel-goodritueel – tegen eerlijke prijzen en met een service waarop je kunt vertrouwen. En om je winkelervaring nog mooier te maken, is er ons PREMIUM-programma. Als Beauties’ Best Friend biedt het je vele exclusieve voordelen, zoals 10 % extra korting, gratis levering en prioritaire expressverzending. Zo bespaar je bij elke bestelling en ontvang je je favoriete producten extra snel thuis. Wij wensen je veel plezier met ontdekken en shoppen!

4,1

Dobra

3 tys. recenzji

Złożyłem zamówienie, zapłaciłem, towar okazał się nie dostępny, I nie chcą mi zwrócić pieniędzy, wysyłałem im dowody płatności, ale nic nie odpowiadają

Złożyłem zamówienie, zapłaciłem, dostałem wiadomość że towar będzie za 2 tygodnie, poprosiłem o zwrot pieniędzy, i w odpowiedzi dlaczego zwrot trwa tak długo dostaje że nie dostali odemnie pieniędzy, jest to kłamstwo, wysyłam im dowody z banku że było zapłacone tego samego dnia, co składałem zamówienie, i od kilku dni na moje kolejne wiadomości nie ma żadnej odpowiedzi Ticket: #60716517 | ID-13972919

8 lutego 2024
Logo parfumdreams

Odpowiedź od parfumdreams

Dear Pawel,

What a pity to read that you have not yet received a refund. We would like to receive additional information so that we can help you further.

Kind regards
Kaylee

Pokaż recenzje we wszystkich językach. (2554 recenzji)