Parasol-shop Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Lang getwijfeld om een bestelling te doen maar dan toch het risico genomen om een doek te bestellen, de oude was niet meer om aan te zien, volledig gescheurd door een storm. Wel een beetje moeten zoek... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mijn bestelling is mooi op tijd geleverd. Ik ben heel tevreden over de pasvorm van dit parasoldoek. De kwaliteit lijkt me prima, maar dat zal de tijd uitwijzen. Ik houd uw gegevens bij voor later... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Levering en parasol prima echter laat de service te wensen over. Doordat de buis vd parasol kleiner was had ik een verloop nodig, was €20,- en deze wilde ze niet zonder verzendkosten opsturen, jammer... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Het produkt, parasol, is van prima kwaliteit. De levering echter liep veel vertraging door een foute behandeling/ route door verzendingsbedrijf, Dpd.

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z meblami zewnętrznymi

Napisane przez firmę

Parasolshop heeft de grootste collectie parasols van de Benelux. Je vindt bij ons zowel stokparasols, zweefparasols, muurparasols als horecaparasols. Het hele jaar door scherpe prijzen en mooie aanbiedingen. Het grootste deel van het assortiment is direct uit voorraad leverbaar en daardoor binnen één werkdag bij je in huis. Kijk voor inspiratie op onze website of bezoek de showroom. Voor actuele openingstijdens zie de website.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 56

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Mooie slogan, maar geen service.

Mooie slogan, vandaag voor 13.00 uur betsllen is morgen in huis, het is nu maandag, parasol + voet donderdag besteld, zou dus vrijdag binnen moeten komen, hier ook deze leverancier op geselecteerd.
De voet gaat vandaag, maandag dus binnen komen, de parasol weten ze nog niet. Totaal geen medewerking of oplossingen bieden, slechts verschuilen achter dat het fout is gegaan bij de transporteur. Ik ga deze shop zeker niet aanraden, eerder afraden....

4 lipca 2022

Blij met vervangonderdeel

Snelle levering. Het was heel gemakkelijk om de hoes te vervangen. Zit geen beschrijving bij, maar wijst zichzelf. Ik heb wel het idee dat de stof iets dunner is dan de originele. Maar ik ben heel blij dat mijn parasol er weer als nieuw uitziet.

1 lipca 2022

Perfecte parasol beschermhoes

Perfecte beschermhoes voor onze 'knik'-parasol. Voorheen bleef er water staan na een regenbui, omdat onze parasol een knik-scharnier heeft. Nu is onze parasol beschermd tegen weer en wind.
De levering was binnen twee werkdagen, de hoes zat in zijn orginele verpakking die weer in een kartonnendoos verpakt was. De hoes voelt stevig aan en is makkelijk om de parasol te brengen door de ingebouwde stang. Wij zijn erg tevreden over Parasol-shop.nl.

26 czerwca 2022

Tevreden klant

Snelle levering, mooie producten. Wij hebben eerder een parasol hier gekocht met nu als aanvulling een betonnen parasolvoet. Alles van goede kwaliteit

25 czerwca 2022
Oceniono na 4 z 5

In twee fatsoenlijke dozen wordt de…

In twee fatsoenlijke dozen wordt de parasol gebracht. Werkelijk alles zit erbij, niets mist.De parasol kan in het begin niet vastgezet worden omdat er geen kogel in zit die uit de stang komt. Ik zie deze wel zitten, maar kan er niet bij. Na een half uurtje proberen zit de kogel goed en kan het grote genieten beginnen. Op de video staat een jongedame die de parasol met 1 beweging opklapt. Moet een heel sterke dame zijn. Is niet heel moeilijk om het ding op te hangen, alles speelt voor zich. Het enige minpunt wat ik kan verzinnen is dat de parasol heel veel herrie maakt als de wind er door speelt. Hij kraakt als een oude kar. Maar voor de rest voldoet het ding kompleet.

22 czerwca 2022
Oceniono na 4 z 5

Fraai ontwerp en robuuste uitvoering

Fraai ontwerp en robuuste uitvoering, stipte levering. Misschien een kleine suggestie richting leverancier Glatz: een oplossing die voorkomt dat de parasol in gekantelde opstelling op het minste windbriesje gaat draaien. Bijvoorbeeld middels een klemconstructie op de voet.

20 czerwca 2022
Oceniono na 1 z 5

Parasol gekocht bij deze shop

Parasol gekocht bij deze shop. Na het opzetten bleek dat er een fout zat in een balein waardoor de parasol niet gebruikt kan worden. We hebben dit dezelfde dag nog gemeld en gezegd dat we van ons recht van retentie gebruik willen maken om de parasol binnen 2 weken te kunnen retourneren. Maar omdat hij defect was ging dat volgens hen niet meer. Het aankoopbedrag van 135,00 hebben we tot op heden nog niet terug ontvangen. Klantenservice steeds hetzelfde riedeltje. Zeer slechte service van dit bedrijf. Doe geen zaken met #parasol-shop.nl en ga naar een betrouwbare zaak in je eigen regio waar de service 100% beter is.

20 czerwca 2022
Oceniono na 4 z 5

Ik heb deze parasolhouder gekozen

Ik heb deze parasolhouder gekozen, omdat een bepaalde afstand vanaf de wand moest worden overbrugd. Het is een zeer degelijke houder geworden. De bevestiging is zeer eenvoudig. Twee schroeven, en je zit in de schaduw. Prima houder.

17 czerwca 2022

Aanrader

Mooie (kleur) parasol, robuuste kwaliteit, snel geleverd.

17 czerwca 2022
Logo Parasol-shop

Odpowiedź od Parasol-shop

Beste Ilse,

Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de producten en service.
Wij wensen je een fijne zomer en veel plezier van je parasol.

Giel van Parasol-shop.nl

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej