Paracon PEAK Gamingstol, köp inte den har produkten, efter 2 veckor hade ramlat från den, hela ryggstöd kommet ut, från början gamingstol gungar och knarrar, inte alla hjul nuddar marken, ryggstöd är... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Suverän kundservice! Fick tyvärr en transportskada, men när jag kontaktade Paracon och Martin så skickade han genast en utbytesdel. Är hur nöjd som helst, både med själva köpet och såklart med servic... Zobacz więcej
Bytte upp mig från en Paracon Spotter till en Paracon Supreme och kan inte vara annat än nöjd. Har använt stolen ett bra tag nu och det finns absolut inget att klaga på! Schysst komfort och schys... Zobacz więcej
Beställde deras Rogue modelloch är väldigt nöjd. Bra kvalité på stolen, har haft den i snart två år och har inget att klaga på. Gillar att kunna variera arm-, rygg-, och nackstödet samt tiltningen p... Zobacz więcej
Paracon grundades i 2016 och är ett varumärke som fokuserat på gaming. Vi designar och tillverkar ett brett sortiment av innovativ spelutrustning med fokus på exceptionell kvalitet till ett fantastiskt pris.
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Väntar fortfarande på mitt skrivbord, en vecka efter att det har skickats från Danmark.
Bra hemsida som gjorde valet av stol enkelt. Smidigt att betala och snabbt levererat. Supernöjda.
Köpte en gamingstol till sonen i julklapp. Snabb leverans, lätt att skruva ihop. Verkar vara gedigen kvalitet.
Jättefin stol, köpte till min dotter i julklapp och hon blev mycket glad. Tack för att Ni följer upp ett köp och samtidigt kontaktuppgifter om något går fel eller frågor uppstår!
Skulle definitivt inte rekomendera detta företag.
Jag beställde en dyr gamingstol från dem och fick den levererad utan 2 skruvar. Stolen var även ganska obekväm och jag kontaktade dem och har ännu inte fått något svar.
Stolen är inte alls ergonomisk och skön, köp inte från detta företag!

Odpowiedź od Paracon.se
Allt var 100% perfekt! Bra kommunikation och snabb leverans med Schenker till närmaste ombud. Stolen köptes som en julklapp till min dotter, och hon blev mycket nöjd. Köpte till extra gummihjul som var mycket bättre än hjulen som fanns med. Rekommenderas.
Snabb leverans och mycket nöjd med produkten 👍🏼
Lätt att beställa snabb leverans trevlig leverantör
Bra information om leveransen. Gick snabbt att hämta ut. Men stolen,är julklapp har ännu inte packats upp. Återkommer då när gamingstolen ska iordningställas och användas.
Hittade er av en slump när jag letade efter gaming stolar. Ni hade bästa priset, snygga stolar och en väldigt snabb leverans, tror jag gjorde beställningen den 1/12 den kom den 7/12.
Väldigt nöjd med varan. Det jag skulle önskat var att man kunde se vart ens pakt skulle komma. När jag skulle spåra det så stod det att paketet var i Sverige men inte var det skulle komma. Jag fick ett sms några dagar efter beställningen vart den fanns att hämta ut.
Bord nummer 2
Första bordet 2 år gammalt, funkar jättebra. Nu bord nummer 2 till syskon, verkar funka likabra!
Finns ingen dåligt att säga, bara att jag är nöjd!
Smidig hantering online. Bra information och snabb leverans. Bra priser.
Snabb leverans och bra grejer. Mycket nöjd.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.