Flot sted midt på torvet i Silkeborg. Venlig betjening med himmelsk god mad og vin. Konstruktiv kritik. Meget unge tjenere der intet vidste om vin. Det virkede dog som om de skulle sige 5 ord om... Zobacz więcej
Blev modtaget med stort smil, trods mange gæster, betjening helt i top Alle får dobbelt 5. Vi fik smørrebrød i høj kvalitet.betjening var i top klasse, så mange dejlige smilen unge mennesker der arbe... Zobacz więcej
Den dejligste oplevelse, lækkert smørrebrød ad libitum. Super service, alle nærværende smilende og sjove. Vi har haft en fantastisk oplevelse. Tak Jesper og frue for jeres koncept.
Var på Panorama lørdag aften. Sødt personale. God betjening. Dejlig stemning i restauranten med live musik. Meen så stopper roserne også. Forretten var fin. Pænt tilberedt. Men hovedretten skuffede... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Kom ind og nyd det danske og franske køkken på restauranten i Silkeborg midtby. Vi serverer smagfuldt smørrebrød til frokost og franske lækkerier til aften.
Det mest fantastiske sted
Det mest fantastiske sted. Vi har rejst rundt i verden og besøgt et utal af restauranter. Og så ligger det bedste sted bare i vores egen by. Silkeborg.
1000 stjerner ⭐️ for både mad service og ALT
Vi kommer igen. ❤️
Camilla & Jonas
Fantastisk som altid
Fantastisk frokost og betjening som altid.
Jesper og hans personale i køkkenet, såvel som resturanten er toppen af poppen så 5+ kokkehuer
De varmeste anbefalinger herfra!
De varmeste anbefalinger herfra.
Vi kom hele vejen fra Svendborg, for at smage den famøse bøfsandwich. Vi havde glædet os, og alle vores forventninger blev absolut opfyldt - og endda mere til.
Vi blev betjent af den mest professionelle og serviceminded tjener, Liv, hun var med til at gøre det til en fantastisk oplevelse. Derudover kom kokken, Jesper, også ud flere gange og hilste. En meget imødekommende og humoristisk mand, som gjorde, at man som kunde, følte sig velkommen.
Fantastisk personale, fantastisk mad - kan man ønske sig en bedre oplevelse? Det tror jeg ikke.
Tusind tak til Panorama, for en skøn oplevelse. Vi kommer igen!
Min mand og jeg glædede os til at spise…
Min mand og jeg glædede os til at spise frokost på Panorama i dag. Han fik den berømte bøfsandwich m. pommefritter, men jeg vil heler have et stykke smørrebrød. Jeg var overbevist om at det vil være nok til mig for at blive mæt, det plejer det at være med højtbelagt smørrebrød. Det regnede jeg med at det vil det være, idet alt smørrebrød kostede 89 kr pr stk. Jeg bestilte “Dyrelægens natmad”. Der kom et lille halve rugbrød m.leverpostej og en halve stykke saltkød på. Løgringe og sky selfølgelig og det hele var dækket til med kæmpe mængde koriander el. lignende. Fordi det var et lille stykke brød var jeg færdig med det i løbet at 10 minutter, selvom jeg prøvede at spise meget langsomt… Jeg var overhovet ikke mæt, desværre…så jeg besluttede mig til at bestille et stykke smørrebrød til - “ gammel ost med sky og rom”. Der kom igen et lille halve stykke rugbrød med et HALVE SKIVE OST på, løg og sky. Og igen det hele overdynget med kæmpe busk koriander el.lign., og et salatblad under osten…😳 98 kroner til… det var den dyreste halve skive ost jeg har spist… Og rugbrød var mega kedelig, tør industri-rugbrød…
Jeg giver alligevel 3 stjerner, men kun fordi min mands bøfsandwich var rigtig god og betjening var absolut i top👍 Så vi kommer nok igen, men det bliver til aftensmad, ligesom den første gang vi spiste på Panorama hvor maden var perfekt😊 Der fik vi 5 rettes menu og der var ikke noget at sætte finger på.
God og lækker mad.
God og lækker mad, betjening og hyggelig stemning.
Sidder dog tilbage lidt misfornøjet. Har aldrig fået serveret så lille et glas rødvin til 95,- øv. Og derfor kun 4 stjerner.
En suveræn oplevelse såvel madmæssigt…
En suveræn oplevelse såvel madmæssigt som personligt. Velarrangeret bøfsandwich, der lige netop "løfter" det hele et niveau op. Ungt personale der var deres opgave voksen (og ingen der stod i et hjørne med en mobiltelefon).
UHYRE velbesøgt på en torsdag middag. Ikke mange frie borde. I en engelsk gruppe på fire ved nabobordet, ønskede en, at hans sandwich skulle have været varmere. Så fik han bare en ny. Ikke noget at diskutere. "That's how we do it in Denmark", var tjenerens kommentar.
Jeg ELSKER, når jeg oplever at andre har succes. Det har I, og I fortjener den. Jeg bilder mig ind, at man som tjener måske bliver her lidt længere end andre steder. Men når man så en dag skal videre, så er man i hvert fald blevet godt skolet.
Fortsæt med at gøre som I gør. Og alligevel er den konstante fornyelse vigtig. Ingen må hvile på laurbærrene, men I gør det godt ...
Det var virkelig en god bøfsandwhich og…
Det var virkelig en god bøfsandwhich og betjeningen var virkelig god!
Gastronomisk oplevelse
Så bliver det ikke bedre, service og mad er fra øverste hylde.
Kan varmt anbefales 🎉
Helt igennem en rigtig god oplevelse
Helt igennem en rigtig god oplevelse. Super betjening og en helt fantastisk bøfsandwich De allerbedste bedste anbefalinger
Verdens bedste bøfsandwich!!!
Verdens bedste bøfsandwich!!!
Personalet og værterne yder en fantastisk service.
Vi kommer helt sikkert igen.
Den absolut bedste bøfsandwich
Den absolut bedste bøfsandwich - hurtig betjening og utrolig venligt personale.
Kommer gerne igen
En super oplevelse
En super oplevelse. Lækker mad og service i topklasse.
Professionel personale der kunne fortælle både om mad og vin
Kan varmt anbefale panorama mad og vin
Fremragende mad og dejlig stemning.
Fremragende mad og dejlig stemning.
Dejligt at vi fik mulighed for at vælge mellem forskellige vine efter en lille smagsprøve.
Super dejlig cobe bøf.
Gentagelser af gode oplevelser
Har spist der mange gange, altid en fornøjelse.
Det særlige ved Panorama er naturligvis den gode mad, men især den dejlige stemning og velkommenhed blandt personalet.
Top karakter herfra
Kære PANORAMA
Kære PANORAMA
Hjertelig tak fordi at i var med til at gøre vores datters konfirmationsfest til en helt igennem uforglemmelig oplevelse.
I var så søde til at guide os - ikke for lidt og ikke for meget.
Smukke og smilende personaler, fik alting til at glide på bedste vis - som små, hemmelige ninjaer!!
Tak for hjælpen til at finde den helt rigtige menu inkl. vin - det var også en hyggelig prøvemiddag… Ja, selv den nutella-hungrende konfirmand var tilfreds. Tænk at rigtig mad faktisk kan smage så godt??!!!
Pas rigtig godt på jer selv.
Jeg glæder mig til at vi ses igen.
Kærligst jeanette
En super oplevelse!
Nydeligt og pænt sted og en supergod bøfsandwich. Oveni fantastisk venligt og super professionel personale der tydeligvis elsker deres arbejde! Kan varmt anbefale Panorama i Silkeborg.
Fantastisk betjening og mad
Min aften på panorama er den bedste restaurant tur, som jeg har været på.
Familien var inde og få frokost og en…
Familien var inde og få frokost og en kold øl i dag
Vi fik den berømte bøfsandwich og den smagte fantastisk
Virkelig god service og betjening
Har været der før og endnu engang en madoplevelse ud over det sædvanlige
Vi kommer snart igen
Vh Helle Lykke
Fantastisk personale og mad man har gjort sig umage med
Vi var forbi Panorama til frokost og skulle selvfølgelig prøve Danmarks bedste bøfsandwich - Det er uden tvivl den bedste bøfsandwich jeg nogensinde har fået. Men det var ikke det bedste ved det hele det var servicen! Uovertruffent personale og det at man har bestemt sig for at gøre sig umage med både mad og betjening er virkelig noget mange spisesteder kunne lære noget af. Tak for mad og en god oplevelse.
Tak for en dejlig frokost god mad og…
Tak for en dejlig frokost god mad og professionel betjening med humor. Klart en restaurant der kan anbefales.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.