Panoramasilkeborg Recenzje 196

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,5

Oceniono na 4 z 5

Flot sted midt på torvet i Silkeborg. Venlig betjening med himmelsk god mad og vin. Konstruktiv kritik. Meget unge tjenere der intet vidste om vin. Det virkede dog som om de skulle sige 5 ord om... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Blev modtaget med stort smil, trods mange gæster, betjening helt i top Alle får dobbelt 5. Vi fik smørrebrød i høj kvalitet.betjening var i top klasse, så mange dejlige smilen unge mennesker der arbe... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Den dejligste oplevelse, lækkert smørrebrød ad libitum. Super service, alle nærværende smilende og sjove. Vi har haft en fantastisk oplevelse. Tak Jesper og frue for jeres koncept.

Oceniono na 3 z 5

Var på Panorama lørdag aften. Sødt personale. God betjening. Dejlig stemning i restauranten med live musik. Meen så stopper roserne også. Forretten var fin. Pænt tilberedt. Men hovedretten skuffede... Zobacz więcej

1. Restauracja

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Kom ind og nyd det danske og franske køkken på restauranten i Silkeborg midtby. Vi serverer smagfuldt smørrebrød til frokost og franske lækkerier til aften.

4,5

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 3 z 5

julefrokost

Var til julefrokost. Venlig og charmerende betjening. Menuen var 100%, både velsmag og tilberedning.
Men restauranten var helt fyldt (ved ikke hvor mange, men mange mennesker) og der er tilsyneladende kun et handicaptoilet og et dametoilet. Derudover dog 2 pissoirer, hvoraf det ene var stoppet, antagelig af opkast.

Over al forventning

En helt igennem fantastisk aften. Alt var i top. Super betjening. Flot borddækning. Fem retters menu og vinmenu var også et hit. Dejligt at alle skulle smage den valgte vin, og fik tilbudt andre vine hvis det passede bedre til personens smagsløg.
Vi gik over glade og tilfredse hjem.

Suveræn oplevelse

Suveræn oplevelse at spise frokost i Panorama 👍.
Alt spillede - meget lækker mad i særklasse - venlig, munter og korrekt betjening 😊.
Vi kommer snart igen ……..

Oceniono na 5 z 5

Helt ufattelig lækker mad.

Helt ufattelig lækker mad.
Vi fik 5 retters menu med vin menu .
Virkelig professionel betjening og et kæmpe engagement fra Jespers side, som ikke ufortjent stråler af stolthed over restauranten.

Tak for en skøn aften.

23 września 2023
Oceniono na 5 z 5

VAGYU og den manglende bagekartoffel m.fyld??????

Altid en fornøjelse at komme og nyde både omgivelserne, imødekommende personale og specielt ejernes skønne opmærksomhed på deres kunder, da der er tænkt en hver tanke på kundernes sanser, når rummet fyldes og skal indrammes af smagsoplevelser. Og det er absolut velfortjent at melde ud, at jeg nyder de mange besøg, da jeg ved at min tallerken er fyldt med udsøgte smage, og kommer udelukkende for at fordybe mig I den skønne aftenmenu VAGYU, da tilbehøret for lige denne ret er så GENNEMFØRT og UNIKT. Så, hvis man blot fjerner én smagsoplevele af det faste tilbehør,vil kunne ødelægge hele sanse registreret. Og det gjorde det desværre til en fødselsdag hvor min mand og jeg havde inviteret gæster og skulle have VAGYU. Der manglede simpelthen de UNIKKE halve BAGEKARTOFLER M. FYLD som NETOP gjorde sammenspillet med kødet SÅ himmelsk fantastisk. DE MÅ IKKE skilles ad, da de er hinandens symbiose. Det fine kød har retten til at tilbehøret får samme status. Håber virkelig at denne unikke kartoffel kommer tilbage snarest igen....

3 października 2023

Overraskende FANTASTISK bøfsandwich

Jeg havde fået et gavekort fra nogle kolleger til stedet, så besluttede mig for omsider at få prøvet deres berømte bøfsandwich. Jeg havde fået min bror til at bestille bord til os, da jeg synes han skulle med. Vi bestilte bøfsandwich, pommes frites og sodavand (da jeg skulle køre hjem). Først betjeningen: alle vi stødte på var særdeles høflige og venlige. Man følte sig velkommen, og der var ikke nogen der så skævt til os, selvom vi... Ja vel mest af alt ligner en blanding af landsbytosse og parkbums. Og så maden. Som gamle nærige jyder kan man jo ikke lade være med at tænke "200 kr for en bøfsandwich - endda til frokost - og så selvfølgelig derudover penge til pommes frites og drikkevarer - det er da en hel del." Men fordommene blev i den grad gjort til skamme! Vi vil faktisk godt være ærlige, og kalde prisen absolut fair - for manden var absolut i særklasse. Der var faktisk ikke noget vi ville have ønsket anderledes. Der hersker ingen tvivl om det er den bedste bøfsandwich jeg har været i nærheden af, hvis det ikke ligefrem af et af de bedste måltider jeg kan huske at have fået. Der var mange kunder - og det forstår man så afgjort godt. Så husk at bestille bord. Det bliver BESTEMT ikke sidste gang vi skal en tur forbi!

19 września 2023
Oceniono na 5 z 5

Super lækker mad og service i top

Super lækker mad og service i top. Mine forældre og jeg var forbi til en lille middag inden min rejse, og der blevet taget hånd om alt samtidig med vi kunne sidde og hygge og snakke uden afbrydelser. Virkelig en god oplevelse !

31 sierpnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Gik trist hjem efter dårlig behandling

Min mand og jeg havde glædet os til endnu engang at besøge Restaurant Panorama - som vi har gjort mange gange før. Vi er altid blevet mødt med fin og i mødekommende betjening med et stort overblik.
Vi blev i dag sat i et hjørne, hvor der meget sjældent kom personale forbi. På et tidspunkt da vi havde siddet en halv time med tomme glas og tallerkener måtte vi selv prøve at få kontakt med noget personale........hvilket heller ikke var nemt. Dråben var dog da ejeren af restauranten kom forbi og vi - som en hjælp - prøvede at nævne at der manglede en smule overblik fra de unge mennesker idag. Han blev meget ubehagelig og fortalte os at " nu var der jo andre gæster i restauranten end os" og da vi stille spurgte ind til den kaffe vi havde bestilt 20 min før, smed han en kop kaffe foran mig og spurgte om jeg så var tilfreds. Jeg må sige at vi er vant til at komme på restauranter hvor de forstår at behandle deres kunder som var vi de eneste gæster i restauranten...........selv om restauranten er fuld og de har travlt, og har dog alligevel aldrig fået en dårligt behandling fordi vi tillod os at bede om en smule service.
Jeg gik hjem super ked af det, og kommer aldrig på Panorama igen.

2 września 2023

Endnu en fantastisk oplevelse

Hold nu op altså, endnu en fantastisk oplevelse med en blanding af super fantastisk mad, personalet er bare helt i top og dejligt selskab.
Gav gerne 10 stjerner hvis jeg kunne🍷
TOPKLASSE

31 sierpnia 2023

Vi holdt bryllup for 48 gæster

Vi holdt bryllup for 48 gæster. Emmelie stod for at alt klappede, det skal hun have stor ros for, det var helt fantastisk alle gæster roste hende. Det øverligt personale skal også have stor tak de var også med til at alt blev en succes. Maden var perfekt, omgivelser var perfekte, serveringen var over alt forventning,
Smilende, opmærksomme på hver enkelt gæst, og opfyldte alles ønsker.
Tusind tak fordi i var med til at gøre vores dag helt perfekt.
Gitta og Johnny.

26 sierpnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Vi har været forbi panorama

Vi har været forbi panorama i silkeborg, uden tvivl et godt og hyggeligt sted, vores mad var og kom upåklagelig, vi var 3 par og fik altid retten på samme tid.. Personalet var halvdelen af oplevelsen, og sjældent har jeg oplevet så god service og entusiasme som der har været her.. alt var og gik bare perfekt. Ud fra kvaliteten på mad og drikkevare, var prisen utrolig billig.. Et sted jeg ihvertfald kommer igen.

11 sierpnia 2023

Rigtig lækkert sted

Rigtig lækkert sted! Lækker, frisk og velsmagende mad. Desuden er der absolut styr på allergener! Et sted vi kommer ofte og vender tilbage til igen og igen. Helt sikkert 5-stjerner til det fantastisk og servicemindede sted.

14 lipca 2023
Oceniono na 1 z 5

Ville ikke engang give dem en stjerne.

Ville ikke engang give dem en stjerne.
Vi ventede på forretten i 30 min. Vi spiser vores forret og venter derudover en time på hovedretten. Vi havde bestilt henholdsvis rib-eye og oksemørbrad. Og som om ventede tiden ikke var nok i sig selv, var alt kød koldt.
Ikke en eneste spørger hvordan maden var, derfor får de også denne anmeldelse. Det er ikke en restaurant vi giver endnu et besøg.

8 sierpnia 2023

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej