We hebben een heerlijke reis van bijna 3 weken door Japan gehad! Dankzij PANGEA hadden we mooie hotels vlakbij treinstations, al onze treinkaartjes lagen al klaar. De gidsen waren geregeld, een thee... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bij het plannen van de reis hadden we een hele fijne samenwerking met Suzanne en haar collega Luc (die naadloos overnam toen Suzanne een weekje afwezig was). Ter plekke was alles perfect georganiseerd... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Het reizen met Pangea was zalig. We werden enorm ontzorgd. De reis werd op onze wensen samengesteld. Het boekje met tips en de vouchers en tickets ter plaatse waren allemaal goed verzorgd, heel handig... Zobacz więcej
Deze reis was één van de mooiste reizen die wij als gezin gemaakt hebben. Mede doordat we een boel gedaan hebben en op plaatsen verbleven waar we zelf mogelijk nooit terecht zouden zijn gekomen. Ook d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ontdek Azië, Afrika en Latijns-Amerika met PANGEA Travel, dé specialist in op maat gemaakte individuele reizen sinds 2003! Of u nu droomt van een avontuurlijke rondreis, een romantische huwelijksreis of een onvergetelijke familiereis, ons ervaren team zorgt voor een unieke beleving die de essentie van elke bestemming laat zien. Met oog voor elk detail én duurzame keuzes creëren wij persoonlijke reizen die echt bij u passen. Van luxe reizen tot groepsreizen, van ontspanning tot avontuur: bij PANGEA Travel vindt u altijd de perfecte reis, volledig afgestemd op uw wensen. Waar brengt uw volgende reis u naartoe?
Jansbuitensingel 29, 6811 AD, Arnhem, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jak firma korzysta z Trustpilot
De reis die op maat gemaakt was naar onze wensen was ongelofelijk gevarieerd, intens zoals we het graag hebben en gaf ons een diepe inkijk in wat noord en midden India zo al wat te bieden heeft op gebied van natuur, gemeenschappen en cultuur.
Ter plaatse werd alles tot in de puntjes opgevolgd en aangepast waar nodig. We konden op stap gaan met een meer dan aardige driver/gids en vele gemotiveerde plaatselijke gidsen. Een reis die bij ons met stip aangegeven staat. Eerlijk. Beter kunnen wij moeilijk inbeelden.

Odpowiedź od PANGEA Travel
Noord Vietnam was voor ons een onontdekt gebied, dankzij de prima reisbegeleiding hebben we daar veel gezien, gehoord en een deel van de samenleving begrepen. De reis was goed georganiseerd, geen lacunes, alles paste goed in elkaar. De hotels waren luxueus te noemen en de gastvrijheid in Vietnam was enorm. Kortom van begin tot het einde bijzonder genoten.

Odpowiedź od PANGEA Travel
Men luistert goed naar de klant en reageert snel. In samenspraak zo een prachtige individuele maatwerk reis kunnen maken door Vietnam, Cambodja en Singapore. Alles netjes geregeld en goed ondersteund door de lokale partners.

Odpowiedź od PANGEA Travel
Perfect georganiseerde reis naar Zuid Afrika. Aangeboden programma beantwoordde helemaal aan de gestelde wensen. All details (vluchten, auto huur, accomodaties) prima geregeld. Communicatie snel en adequaat, documentatie volledig.

Goed geholpen door Luc.
Hij heeft een mooie reis opgemaakt voor de plaatsen die wij wilden bezoeken in Zuid India.
Verders prima geregeld allemaal.
Behalve de visum aanvraag was een ramp.

Odpowiedź od PANGEA Travel
We hebben een fantastische reis door Zuid-Afrika gemaakt. Dankzij Pangea zaten we in zeer goede accommodaties, alles was perfect geregeld.

Odpowiedź od PANGEA Travel
Je ervaring is te afhankelijk van wie je case behandeld. Uiteindelijk heeft een tweede contact mijn aanvraag overgenomen en hebben we nog een mooie reis kunnen samenstellen. Echter kwam die overname aan de late kant en waren bepaalde hotels niet meer beschikbaar. Verder vond ik dat er te laks werd omgesprongen met een deftige kamer voor te stellen en de route optimaal in elkaar te steken.

Odpowiedź od PANGEA Travel
Wij hebben het contact met Pangea Travel als heel plezierig ervaren. Alle arrangementen in Sri Lanka waren professioneel.

Odpowiedź od PANGEA Travel
De reis was prachtig en afwisselend en onze chauffeur / gids begreep precies wat wij wilden zien. We hadden het geweldig en ontdekten Sri Lanka als een paradijselijk en zweer gastvrij eiland. We waren met zes man en hebben het als een groot avontuur ervaren!

Odpowiedź od PANGEA Travel
Goed team en hoge kwaliteit; werken samen met betrouwbare partners in de landen, zijn goed bereikbaar en de verstrekte informatie is vrij compleet, had iets beter afgestemd kunnen worden op de seizoenen. Goed meedenken ook met onze wensen.

Odpowiedź od PANGEA Travel
Pangea heeft ons een fantastische reis bezorgd naar Namibië en Zuid Afrika. Van te voren hadden wij de mogelijkheid om op locatie het een en ander te bespreken van onze wensen. Dit vonden wij echt een meerwaarde tov van andere bureaus die dit niet aanbieden. De reis was goed geregeld en voldeed aan onze verwachtingen. De reis was in totaal 5 weken. We boeken zeker onze volgende reis ook weer hier. Esther dankjewel!

Odpowiedź od PANGEA Travel
Wij hebben als familie een prachtige memorabele reis gemaakt door Namibie dank zij Pangea Travel!

Odpowiedź od PANGEA Travel
De Filipijnen was onze derde reis, geboekt bij Pangea Travel.
Onze vorige 2 reizen naar India en Taiwan zijn zeer goed verlopen.
Daarom was het voor ons wat verschieten dat we ditmaal toch wat problemen ondervonden tijdens onze rondreis op de Filipijnen.
De reis was niet goedkoop (ongeveer €11000 voor 2 personen /10 dagen).
Ter plaatse bleek er een heleboel niet inbegrepen te zijn (nochthans anders vermeld in ons reisbescheiden): dagkamer, gids, inkomgelden, parkinggelden, koffers op de ferry, terminalgelden,...
De reisorganisatie daar ter plaatse heeft veel goed gemaakt, maar bij thuiskomst hebben we natuurlijk Pangea Travel hiervan ook op de hoogte gesteld.
We kregen een vriendelijke mail terug dat alles berust op een misverstand, gemaakt door een medewerker van hun die daar nu niet meer werkt.
Verder niets.... Dit stelt ons toch wel wat teleur.
Toch willen we nog vermelden dat er ook veel zaken vlot en professioneel zijn verlopen en dat we de plaatselijke reisagente Lillibeth van Radja Tours heel dankbaar zijn voor haar vele en snelle hulp.

Odpowiedź od PANGEA Travel
De ervaring was zeer prettig, vanaf het eerste contact met Pangea Travel tot aan de reis naar Madagaskar (en dat was echt korte termijn werk).
Echt alles was tot aan de laatste puntjes was geregeld waardoor we onbezorgd op pad konden.
Ook de gekozen accommodaties waren prachtig.
Voor ons was dit dan ook een ervaring om nooit meer te vergeten.
Dank je wel Team Pangea Travel!!

Odpowiedź od PANGEA Travel
Doordat alles heel goed geregeld was hebben we een heerlijk ontspannen vakantie gehad en volop kunnen genieten van het moois dat Japan en Taiwan te bieden hadden.

Odpowiedź od PANGEA Travel
De gehele reis was kwalitatief van zeer hoog gehalte en kwam geheel overeen met wat wij van Pangea gewend zijn. Dank weer voor een mooie ervaring.

Odpowiedź od PANGEA Travel
Pangea travel (Janne) heeft onze heritage-reis naar China geregeld. Ze luisteren goed naar jouw wensen en zijn bovendien flexibel in het samenstellen van de complexe reis.

Odpowiedź od PANGEA Travel
We hebben een prachtige reis gemaakt door fascinerend China.
Het pakte allemaal naar wens uit door de goede voorbereiding en de uiteindelijk uitvoering van de plannen.
Puik werk!