Pakkepost.no Recenzje 21

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,3

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Må virkelig si jeg ble overrasket av dette selskapet i positiv forstand. Jeg leste ikke godt nok ‘om oss’, før jeg sendte forespørsel om mulig sammerbeid. Så rett etterpå at (kan være jeg hu... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Rask tilbakemelding fra kundeservicen. Tusen takk for hjelpen til Ådne Andengaard.

Reakcja na opinię

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Usługa wysyłkowa

Napisane przez firmę

Pakkepost er en automatisert bookingtjeneste for billig frakt til både inn- og utland der alle sendinger går via Bring, PostNord og FedEx. Ved å booke frakt via Pakkepost gjelder derfor alle Bring, PostNord og FedEx sine tjenester, leveringstider og vilkår.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Må virkelig si jeg ble overrasket av…

Må virkelig si jeg ble overrasket av dette selskapet i positiv forstand.

Jeg leste ikke godt nok ‘om oss’, før jeg sendte forespørsel om mulig sammerbeid. Så rett etterpå at (kan være jeg husker feil), men at på siden så deres tolket jeg meg som en for liten kunde. Jobber mot større, men liten nå.
Alikevell fikk jeg først en telefon fra dem. Da jeg ikke svarte, fikk jeg en utrolig utfyllende og oversiktlig mail som gjorde meg veldig glad!

Jeg opplevde mailen som direkte til meg og ikke en mal. Som igjen, for meg sier mye om klassen pakkepost no er på. Tusentakk for din/deres tid, forståelse og seriøsiteten.

Vennlig hilsen K Osborne Lindeland

10 listopada 2025

Ikke fornøyd!

Pakken tok 27 dager for å komme frem i stedet for 5 til 7 dager. Pakken rakk derfor ikke Julaften, som den skulle ha god tid til å rekke. Jeg måtte mase for å få hjelp fra Pakkepost, som absolutt ikke gjorde sitt beste for å hjelpe og tok ikke ordentlig ansvar. I tillegg, en elendig og uprofesjonell underleverandør i utlandet som gang etter gang sier at han leverer og ikke leverer, uten å gi beskjed. Mye unødvendig venting for mottakeren av pakken.
Veldig misfornøyd og mye frustrasjon med hele prosessen og anbefaler absolutt ikke Pakkepost.

1 stycznia 2024

Hei Laura,

Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse med Pakkepost. Det er virkelig leit å høre at din erfaring ikke levde opp til forventningene, og vi beklager for de ulempene du har opplevd.

Det er viktig for oss å presisere at Pakkepost er en plattform for booking av frakt, og mens vi gjør vårt beste for å bistå, er det dessverre begrenset hva vi kan gjøre når det gjelder selve leveransen som håndteres av tjenesteleverandøren, som i dette tilfellet er FedEx.

Vi har notert oss at det var en utfordring knyttet til telefonnummeret til mottaker, som førte til leveranseproblemer hos FedEx. Vi har allerede eskalert denne saken til FedEx og fulgt opp med dem på dine vegne. Vi beklager på det sterkeste for forsinkelsen og eventuelle ulemper dette har medført.

Ønsker deg en fortsatt fin dag!

Vennlig hilsen,
Teamet hos Pakkepost

Anbefales ikke

Kjøpte porto hos Pakkepost.no der jeg la inn adresse og e-post. Etter bortimot 3 uker fikk jeg e-post der jeg var fakturert for returporto og beskjed om at pakken var sendt i retur til meg. Jeg kontaktet support og fikk beskjed om at det var min feil at pakken var sendt i retur. Kontaktet adressat, de hadde ikke fått hentemelding på pakken.
Etter e-poster fram og tilbake med support, viste det seg at jeg hadde tastet feil i e-post adressen til adressat. Men så lenge adressen var riktig, mener jeg at dette ikke skulle bety noe. Men Pakkepost.no hevdet hardnakket at returen var min feil. Når pakken kom i retur, fikk jeg hentelapp sendt på min adresse. Hvorfor ble ikke dette gjort ved utsendelse av pakken?
Jeg opplevde support som både arrogant og lite imøtekommende. De skrev til meg at jeg var en lite hyggelig kunde.
Ved bestilling av porto står det valgfritt under feltene med adresse/tlf nr til adressat. Da blir det helt feil å si til meg at det er min feil at adressat ikke fikk hentemelding sendt til sin adresse. Jeg mener dette er svært villedende og ikke bra.
Kommer aldri til å bruke Pakkepost.no igjen og vil advare andre etter denne uhyggelige opplevelsen.
(Sendte pakken på nytt med annet selskap. Der fikk adressat hentemelding sendt til sin adresse. Uten noen problemer.)

17 czerwca 2021

Hei,
Returfrakt ved ikke avhentet pakke vil bli etterfakturert kunde ihht gjeldende retursatser.
Det er avsenders ansvar at adresse og alle opplysninger som er oppgitt er riktige.
Det er dessverre heller ikke slik at Bring kan fange opp emailadresser med feil.

Juks!

Reklamerer for å være billigst, men hjelper lite når de fakturerer i ettertid for feil/eller for lite frakt. Man må også være OBS på volum, for tjener de mer på dette blir man som kunde fakturert med manglende betaling deretter.

OPPDATERT
Som svar på hva Pakkepost.no har svart tilbake:
Er merkelig at en apple tv som er innenfor volum mål, da plutselig kan veie 2,6 kg slik at man må betale ekstra frakt.

26 maja 2021

Hei.
Fraktsats må velges etter hva som er tyngst av vekt og volumvekt på pakke.
Alle pakker, både pakker via Pakkepost eller Bring direkte blir kontrollmålt på Bring sin terminal for standardiserte målesystemer. Kontrollmåling blir oppdatert i din pakkesporing på Min Side og på Bring sine egne sporingssider, når pakke har gått gjennom terminal. Hvis mål ikke stemmer med fraktsats man har kjøpt, blir man etterfakturert for mellomlegg + straffegebyr.

ANBEFALES IKKE

Sendte pakke og fikk faktura i etterkant på 179,- for "feil frankering". Målte pakken 3 ganger før jeg sendte, men pakkepost.no mener den var 1,5 ganger så stor som den i realiteten var. Kommer aldri til å bruke disse igjen.

De sier at alle pakker blir målt via bring sitt målesystem, men kommer nå med uriktige mål og sender faktura. Ren svindel!

20 maja 2021

Hei, Barbro.
Så synd at du ikke var fornøyd med Pakkepost.

Styr unna! Villedende.

Styr unna!

Nettsiden er laget villedende for å få kunder til å tro at dette er en billig tjeneste, med et alternativ om at maksvekt kan være 10kg eller at volumvekt kan være 10kg (utregnet på størrelsesmål).

Nettsiden misbruker ordsammensetninger for å gi inntrykk av at det er enten det ene eller det andre som gjelder, men nedenfor bestillingsfeltet opplyser de om at begge deler må gjelde for å unngå å betale for en dyrere fraktløsning.

Firmaet opplyser heller ikke korrekte kjøpsbetingelser. Ved å klikke på kjøpsopplysningene fra bestillingssiden, får man ikke servert de reelle kjøpsbetingelsene, men blir istedenfor sendt til forsiden.

Kundeservice er også veldig unnvikende, og ignorerer å besvare informasjon om at det opplyses villedende samt at kjøpsbetingelsene ikke vises korrekt. De henviser bare til at at både volumvekt og at faktisk vekt må være innenfor.

Vi er en gruppe som planlegger søksmål mot bedriften, da flere kunder opplever seg lurt grunnet de samme villedende opplysningene. Vi har også engasjert frivillig (pro bono) advokat som bekrefter at dette er gråsonebusiness og dårlig bransjeskikk, og at jo flere vi er sammen, jo større sannsynlighet er det for å få domfellelse med erstatningsansvar.

En av de berørte er journalist, så det er også ønskelig å få publisert en artikkel om bedriften underveis.

Ta kontakt dersom du også har opplevd å bli lurt av denne bedriften.

14 kwietnia 2021

Hei, Mina.
Takk for din tilbakemelding. Det var trist å høre at du ikke var fornøyd med vår tjeneste!

Pakkepost er en automatisert bookingtjeneste som benytter Bring som fraktleverandør. Det betyr at Pakkepost opptrer med samme valg av størrelse som Bring med vekt/volumvekt på pakker.

Alle våre fraktsatser velges etter hva som er tyngst at vekt og volumvekt på pakke. Volumvekt går altså på pakkestørrelse. Det betyr at om du velger Pakkepost M (1-10kg vekt/volumvekt) , må både volumvekt og faktisk vekt være under maksgrense på 10kg vekt/volumvekt. Om f.eks. pakke veier 8kg, men har 14kg volumvekt er det Pakkepost L (10-20kg vekt/volumvekt) som må benyttes.

Dette er noe vi forsøker å frem så klart og tydelig vi klarer, og har i tillegg laget en "volumvekt kalkulator" på forsiden der du kan legge inn mål og vekt på pakke. Da vil du få opp nøyaktig volumvekt på pakke, anbefalt fraktsats og mer info.

Vi er opptatt av fornøyde kunder og god kundeservice, og jobber hver dag for å deg som kunde gode brukeropplevelser på Pakkepost.no , så det var leit at du opplevde din opplevelse slik.

Ta gjerne kontakt dersom du har noen spørsmål videre.
Ha en fortsatt fin dag!

Villedende markedsføring

Villedende markedsføring, pakkens verdi erstattes ikke ved skader under transport, svak kundebehandling. Det er håndteringen av avvik og reklamasjoner som viser profesionaliteten i tjenesten som ytes. Kundesenteret svarer på henvendelser frem til spørsmålene oppleves som utfordrende - da pareres det med «Pakkepost er en automatisert bookingtjeneste»... det finnes ved alltid noen som står bak en «automatisert tjeneste» og som bør foreta en situasjonsvurdering når avvik oppstår.

28 lutego 2021

Hei, Dana.
Det var synd du ikke var fornøyd med Pakkepost!
Pakkepost er en bookingtjeneste der du kjøper frakt av Bring via Pakkepost sine avtaler.
Derfor er det Bring sine tjeneste, leveringstider og vilkår som gjelder. For forsikring er det vegfraktloven som er gjeldende og dekker opp til 10,000,-
(Standard forsikring er 17 DCR pr. kg. reell vekt. 1 DCR = ca. 10-11 kr. )
Ha en fin Søndag videre!

Hold deg unna!

Pass nøyaktig på mål, kan fort bli veldig dyrt. Har sendt en liten,pakke under 1kg, som var over 6cm på lengde men 6cm under på bredde av pakke S. Fikk faktura til med etterberegning på kr 173. Til sammen kostet pakken meg kr.282! Firma godkjenner ikke reklamasjon.
Man kan ikke stole på kalkulatoren heller. Setter man mål for pakke S, får man anbefalt pakke M! Leveringstid for min pakken ble 12 dager! No more comments

26 lutego 2021

Odpowiedź od Pakkepost.no

Hei, Boguslawa. Det var synd at du ikke var fornøyd med vår tjeneste!
Ved feil valg av fraktsats blir mellomlegg + straffegebyr etterfakturert.

Kalkulator er riktig, men da du la inn målene på pakken din og fikk opp Pakkepost M, valgte du isteden Pakkepost S.
Da ble pakken din dessverre over tillatte maks mål for Pakkepost S, derav mellomlegg + gebyr for feilfrankering.
Håper dette var noe forklarende på din tilbakemelding.
Ha en flott dag videre!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej