Må virkelig si jeg ble overrasket av dette selskapet i positiv forstand. Jeg leste ikke godt nok ‘om oss’, før jeg sendte forespørsel om mulig sammerbeid. Så rett etterpå at (kan være jeg hu... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
God service, får hjelp når jeg trenger det, gode priser og godt fungerende nettbutikk :-)
Rask tilbakemelding fra kundeservicen. Tusen takk for hjelpen til Ådne Andengaard.
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Pakkepost er en automatisert bookingtjeneste for billig frakt til både inn- og utland der alle sendinger går via Bring, PostNord og FedEx. Ved å booke frakt via Pakkepost gjelder derfor alle Bring, PostNord og FedEx sine tjenester, leveringstider og vilkår.
Dane kontaktowe
Bedriftsveien 27, 3735, Skien, Norwegia
- support@pakkepost.no
- pakkepost.no
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Må virkelig si jeg ble overrasket av…
Må virkelig si jeg ble overrasket av dette selskapet i positiv forstand.
Jeg leste ikke godt nok ‘om oss’, før jeg sendte forespørsel om mulig sammerbeid. Så rett etterpå at (kan være jeg husker feil), men at på siden så deres tolket jeg meg som en for liten kunde. Jobber mot større, men liten nå.
Alikevell fikk jeg først en telefon fra dem. Da jeg ikke svarte, fikk jeg en utrolig utfyllende og oversiktlig mail som gjorde meg veldig glad!
Jeg opplevde mailen som direkte til meg og ikke en mal. Som igjen, for meg sier mye om klassen pakkepost no er på. Tusentakk for din/deres tid, forståelse og seriøsiteten.
Vennlig hilsen K Osborne Lindeland
Ikke fornøyd!
Pakken tok 27 dager for å komme frem i stedet for 5 til 7 dager. Pakken rakk derfor ikke Julaften, som den skulle ha god tid til å rekke. Jeg måtte mase for å få hjelp fra Pakkepost, som absolutt ikke gjorde sitt beste for å hjelpe og tok ikke ordentlig ansvar. I tillegg, en elendig og uprofesjonell underleverandør i utlandet som gang etter gang sier at han leverer og ikke leverer, uten å gi beskjed. Mye unødvendig venting for mottakeren av pakken.
Veldig misfornøyd og mye frustrasjon med hele prosessen og anbefaler absolutt ikke Pakkepost.

Enkelt og forutsigbart!
Enkelt og forutsigbart!
En solid tjeneste som forenkler frakten.
Bruker kun Pakkepost til frakt
Bruker kun Pakkepost til frakt. Enkelt, billig og god kundeservice!
Helt topp på kundeservice
Helt topp på kundeservice. Veldig fornøyd med tjenesten.
God service
Anbefales ikke
Kjøpte porto hos Pakkepost.no der jeg la inn adresse og e-post. Etter bortimot 3 uker fikk jeg e-post der jeg var fakturert for returporto og beskjed om at pakken var sendt i retur til meg. Jeg kontaktet support og fikk beskjed om at det var min feil at pakken var sendt i retur. Kontaktet adressat, de hadde ikke fått hentemelding på pakken.
Etter e-poster fram og tilbake med support, viste det seg at jeg hadde tastet feil i e-post adressen til adressat. Men så lenge adressen var riktig, mener jeg at dette ikke skulle bety noe. Men Pakkepost.no hevdet hardnakket at returen var min feil. Når pakken kom i retur, fikk jeg hentelapp sendt på min adresse. Hvorfor ble ikke dette gjort ved utsendelse av pakken?
Jeg opplevde support som både arrogant og lite imøtekommende. De skrev til meg at jeg var en lite hyggelig kunde.
Ved bestilling av porto står det valgfritt under feltene med adresse/tlf nr til adressat. Da blir det helt feil å si til meg at det er min feil at adressat ikke fikk hentemelding sendt til sin adresse. Jeg mener dette er svært villedende og ikke bra.
Kommer aldri til å bruke Pakkepost.no igjen og vil advare andre etter denne uhyggelige opplevelsen.
(Sendte pakken på nytt med annet selskap. Der fikk adressat hentemelding sendt til sin adresse. Uten noen problemer.)

Odpowiedź od Pakkepost.no
Topp service når det trenges😄
Juks!
Reklamerer for å være billigst, men hjelper lite når de fakturerer i ettertid for feil/eller for lite frakt. Man må også være OBS på volum, for tjener de mer på dette blir man som kunde fakturert med manglende betaling deretter.
OPPDATERT
Som svar på hva Pakkepost.no har svart tilbake:
Er merkelig at en apple tv som er innenfor volum mål, da plutselig kan veie 2,6 kg slik at man må betale ekstra frakt.

ANBEFALES IKKE
Sendte pakke og fikk faktura i etterkant på 179,- for "feil frankering". Målte pakken 3 ganger før jeg sendte, men pakkepost.no mener den var 1,5 ganger så stor som den i realiteten var. Kommer aldri til å bruke disse igjen.
De sier at alle pakker blir målt via bring sitt målesystem, men kommer nå med uriktige mål og sender faktura. Ren svindel!

Meget bra
Meget bra, om mye billigere en å bruke tjenesten til posten.no eller bring.no
Rask tilbakemelding fra kundeservicen
Rask tilbakemelding fra kundeservicen.
Tusen takk for hjelpen til Ådne Andengaard.

Styr unna! Villedende.
Styr unna!
Nettsiden er laget villedende for å få kunder til å tro at dette er en billig tjeneste, med et alternativ om at maksvekt kan være 10kg eller at volumvekt kan være 10kg (utregnet på størrelsesmål).
Nettsiden misbruker ordsammensetninger for å gi inntrykk av at det er enten det ene eller det andre som gjelder, men nedenfor bestillingsfeltet opplyser de om at begge deler må gjelde for å unngå å betale for en dyrere fraktløsning.
Firmaet opplyser heller ikke korrekte kjøpsbetingelser. Ved å klikke på kjøpsopplysningene fra bestillingssiden, får man ikke servert de reelle kjøpsbetingelsene, men blir istedenfor sendt til forsiden.
Kundeservice er også veldig unnvikende, og ignorerer å besvare informasjon om at det opplyses villedende samt at kjøpsbetingelsene ikke vises korrekt. De henviser bare til at at både volumvekt og at faktisk vekt må være innenfor.
Vi er en gruppe som planlegger søksmål mot bedriften, da flere kunder opplever seg lurt grunnet de samme villedende opplysningene. Vi har også engasjert frivillig (pro bono) advokat som bekrefter at dette er gråsonebusiness og dårlig bransjeskikk, og at jo flere vi er sammen, jo større sannsynlighet er det for å få domfellelse med erstatningsansvar.
En av de berørte er journalist, så det er også ønskelig å få publisert en artikkel om bedriften underveis.
Ta kontakt dersom du også har opplevd å bli lurt av denne bedriften.

Topp service
Topp service. Rask refundering og kansellering av feilbestilling.
Har aldri vært misfornøyd med…
Har aldri vært misfornøyd med pakkepost.
effektivt og billig
Villedende markedsføring
Villedende markedsføring, pakkens verdi erstattes ikke ved skader under transport, svak kundebehandling. Det er håndteringen av avvik og reklamasjoner som viser profesionaliteten i tjenesten som ytes. Kundesenteret svarer på henvendelser frem til spørsmålene oppleves som utfordrende - da pareres det med «Pakkepost er en automatisert bookingtjeneste»... det finnes ved alltid noen som står bak en «automatisert tjeneste» og som bør foreta en situasjonsvurdering når avvik oppstår.

Hold deg unna!
Pass nøyaktig på mål, kan fort bli veldig dyrt. Har sendt en liten,pakke under 1kg, som var over 6cm på lengde men 6cm under på bredde av pakke S. Fikk faktura til med etterberegning på kr 173. Til sammen kostet pakken meg kr.282! Firma godkjenner ikke reklamasjon.
Man kan ikke stole på kalkulatoren heller. Setter man mål for pakke S, får man anbefalt pakke M! Leveringstid for min pakken ble 12 dager! No more comments

Kjapp og rimelig frakt
Kjapp og rimelig frakt. Sendt opptil flere og er kjempe fornøyd.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.